De master în managementul integrat al microfinanțării (imm)

Generalități

Programul de descriere

Curs de master pe de microfinanțare de Management Integrat (IMM)

Un nou Curs de master în "Managementul integrat de microfinanțare" (IMM) a fost deschis oficial pe data de 19 septembrie 2011 și a început pe 02 ianuarie 2012 la Programul de Magister de Management Absolvent al Facultății de Economie și Afaceri din Universitas Padjadjaran (MM februarie UNPAD) în Bandung, care a fost dezvoltat de către Ethnosystems și Dezvoltare Programul de Leiden (LEAD) de la Universitatea Leiden din Olanda în colaborare cu UNPAD și ceilalți membri ai Consorțiului Internațional pentru Managementul Integrat de microfinanțare (ICIMM), inclusiv Gerakan Masyarakat Pengembangan Keuangan Mikro (GEMA PKM), în Indonezia și mediteranean Agronomic Institute of Chania (MAICH) în Grecia. Dezvoltarea acestui nou maestru de golf a fost susținută financiar de către Ministerul olandez al Afacerilor Economice. LEAD este un program interdisciplinar cu sediul în Facultatea de Științe de la Universitatea Leiden și un membru al Consiliului Summit Microcredit a instituțiilor de învățământ. Noul Maestrul Cursul a atras interesul nu numai Agenții Guvernamentale (gaz), Non-guvernamentale organizații (ONG-uri), instituțiile financiare (IF), instituțiilor de microfinanțare (IFM), instituțiile bancare și non-bancare (B & NBIs) și Instituții integrate de microfinanțare (IMFIs) în țările nou-în curs de dezvoltare, dar, de asemenea, de Fondul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare Capital (UNCDF), o organizație a ONU specializată în microfinanțare și dezvoltarea locală în întreaga lume.

Despre Programul

Acest Master Curs International este o clasă internațională, și este dus la un master de la Universitas Padjadjaran împreună cu Certificatul Internațional de IMM de la Universitatea din Leiden, pe baza de finalizare a Atelierelor Internaționale periodice și seminarii în curs, dat la Facultatea de Economie și Afaceri din Universitas Padjadjaran în Bandung, vizitând profesori / experți de la Universitatea din Leiden pe subiecte relevante de Management Integrat de microfinanțare.

Acest Master răspunde la nevoia tot mai mare a societății Indonezia a unui nou cadru de manageri de specialitate, care va pune în aplicare strategia de jos în sus de avansate de management bazate pe comunitate de servicii financiare, sănătate, educație, sociale și de comunicare integrate pentru a contribui la atenuarea sărăciei și promovarea de abilitare, în scopul de a obține îmbunătățirea sănătății și bunăstării întregii populații din Indonezia.

Metodele avansate de învățare aplicate în acest program includ 6 module de predare, de 3 luni supravegheate teren / de formare profesională și de 3 luni pentru a scrie-up Teza de master, îmbogățit cu ateliere de lucru, prezentari formale, grupuri de discuții și fieldtrips. Programul de IMM la MM februarie UNPAD este recunoscut pe plan international ca fiind primul program de master în acest domeniu nou, în curs de dezvoltare din lume, astfel că se așteaptă ca absolvenții acestui program de a deveni pionieri în dezvoltarea de Management Integrat de microfinanțare în Indonezia și dincolo.

Obiective

Obiectivul noului Maestru Curs de Management Integrat de microfinanțare este de a oferi un nou cadru de manageri care sunt competenți și competent în dezvoltarea și gestionarea instituțiilor IMM.

După ce elevii au absolvit de la acest program, ei vor fi capabili să:

 • conduce Agenții Guvernamentale (gaz), neguvernamental Organizații (ONG-uri), a instituțiilor de microfinanțare (IFM), Instituții integrate de microfinanțare (IMFIs), instituțiile bancare și non-bancare (B & NBIs) și instituțiile locale și organizațiile pentru a oferi diverse servicii bazate pe comunitate pentru a întreaga populație;
 • gestiona servicii integrate financiare, sănătate, educație, sociale și de comunicare pentru comunitatea, în special pentru cei marginalizați și familiile cu venituri mici în întreaga țară;
 • contribuie la realizarea Obiectivelor de Dezvoltare ale Mileniului (ODM 2005), în special eradicarea sărăciei extreme și a foametei și promovarea de abilitare, în Indonezia.
 • Metodele de predare ale programului de Master de Management Integrat de microfinanțare se bazează pe standarde naționale și internaționale acceptate de calitate pentru universități și educație și formare profesională. Aceste metode inovatoare se bazează pe avansate independent, activități orientate spre performanță ale elevilor referitoare la formarea profesională la locul de muncă și de formare pe teren de trei luni auto-dirijată și.

Programul IMM Curs

Candidații din rândul diferite discipline, care sunt acceptate ca studenți pentru IMM Curs de Master ar trebui să participe la scurt introductiv Pre-IMM cursului.

Introductiv Pre-IMM Cursul include-MM Pre de golf, urmate de discipline fundamentale de golf, filosofia științei curs, Cursul de Management Strategic și Antreprenoriat Cursul de Management, și este proiectat pentru a consolida sistemele de gestiune de bază și cunoștințe de afaceri de studenți . După finalizarea cursului pre-IMM, este oferit real 3-semestru al cursului IMM.

Set-up de scurtă introductiv, IMM Pre de golf și a componentelor sale, urmată de real IMM desigur, cu indicarea punctelor de credit aferente este după cum urmează:

 1. Pre-MM Short Course
 • Introducere în afaceri
 • Introducere în management și organizare
 • Statistici & Econometrie
 • Economie pentru mediul de afaceri
Subiectele de bază Short Course
 • Teoria și practica de management financiar
 • Teoria și practica de Management Marketing
 • Antropologie socială și economică
 • Metodologia de cercetare
Filozofia științei Short Course

Management Strategic Short Course

Managementul antreprenoriat Short Course

7 Module IMM

Seminar propunere de cercetare

Teză

Metode de predare

Metodele de predare ale programului de Master de Management Integrat de microfinanțare se bazează pe standarde naționale și internaționale acceptate de universitate qualityfor și educație și formare profesională. Aceste metode inovatoare se bazează pe avansate independent, activități orientate spre performanță ale elevilor referitoare la formarea profesională la locul de muncă și de formare pe teren de trei luni auto-dirijată și.

Grad și Statutul Academic

După finalizarea cu succes a tuturor modulelor, teren / formare profesională, și scrierea tezei de master, MM (în Management Integrat de microfinanțare) gradul și certificatul de IMM vor fi acordate.

Mai multe informații / Online Curs

http://mm.fe.unpad.ac.id/en/program-pendidikan/program-imm/

APLICARE

https://smup.unpad.ac.id/persyaratan-2/

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Universitas Padjadjaran (Unpad) was established based on the initiative of prominent society members of West Java who were eager to have a higher institution in which young generation of West Java cou ... Citeste mai mult

Universitas Padjadjaran (Unpad) was established based on the initiative of prominent society members of West Java who were eager to have a higher institution in which young generation of West Java could be prepared to serve as future leaders. Citește mai puţin
Bandung , Bandung + 1 Mai mult Mai Puțin