De master în management

Generalități

Programul de descriere

de master în management

Master în Managementul ESA, numai Grande Ecole program în Liban, ca viitori manageri pentru a evolua cu ușurință în medii competitive, internaționale și multiculturale.

UN PROGRAM INOVATIV SPONSORIZĂ AMBIȚIILE DUMNEAVOASTRĂ

Un curs care permite studenților să aprofundeze și să stăpânească teoriile și instrumentele pentru o integrare reușită în lumea profesională. Coaching elevilor în definirea și formalizarea unui proiect profesional credibil, care să respecte aspirațiile și nevoile comunității de afaceri libaneze și internaționale. O viziune strategică de afaceri, abilități operaționale și capacitatea de a lua decizii și de a schimba cursul, pentru a permite studenților să devină angajați efectivi în domeniile lor respective.

Un loc privilegiat de întâlniri de afaceri

Studenții ESA au un dispozitiv pentru a-și asigura succesul în carieră timpurie:

  • Misiuni de afaceri pe termen lung
  • Accesați prezentările Forum-Carieră și de afaceri
  • Participarea la evenimente private care gazduieste cifre de afaceri, politice si sociale internationale

2 Curs, 2 grade

Cariera internațională Liban (ESA / IAE din Poitiers)

  • Master în Managementul ESA
  • Master of Science în Management, Specialitatea Internațională de Management IAE Poitiers - Franța carieră internațională
  • Master în Managementul ESA
  • Școala de absolvire a managementului partenerului francez (ESCP Europa, Scoala de afaceri Rouen, Școala de management Reims sau Școala de afaceri Skema)

O DESCHIDERE IN INTERNATIONAL

Profesori, experți din comunitatea de afaceri și libanezi internaționali exclusiv din cele mai bune școli internaționale, inclusiv ESCP Europa (clasat de Financial Times) și HEC Paris. Posibilitatea de a urma o carieră internațională în Franța în parteneriatul nostru Grandes Ecoles, cum ar fi ESCP Europe, NEOMA Business School, Skema Business School.

Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Established in 1996 following an intergovernmental agreement between France and Lebanon, ESA is a Business School dedicated to the education of executives and managers in Lebanon and the Middle East.

Established in 1996 following an intergovernmental agreement between France and Lebanon, ESA is a Business School dedicated to the education of executives and managers in Lebanon and the Middle East. Citește mai puţin
Beirut , Paris , Rotterdam , Londra + 3 Mai mult Mai Puțin