De master în management

Generalități

Programul de descriere

Aici încep să fac diferența.

(Re-) Gândire Management & Societate

Cu programul nostru de Master în Arte, veți obține nu numai o educație profesională universitară, ci și un mediu în care se reunesc managementul, științele culturale și sociale, teoria și practica, etica și durabilitatea - și unde aceste fenomene nu sunt luate în considerare, dar reflectat critic și empatic. Veți avea ocazia să vă încorporați, să întrupați și să vă reconsiderați responsabilitatea față de management și societate. Mai mult de patru semestre veți absolvi subiecte concepute pentru a vă oferi "structura" (teoria), "performanța" (practica), "transformarea" (leadership) și "cercetarea" (sinteza). De ce să alegeți între general sau specialist? Fundația programului este construită pe pilonii managementului general și dezvoltării abilităților personale.

Puteți selecta apoi două din cele șase domenii de specializare:

  • Marca
  • Creativitate și inovație
  • Schimbări culturale și societate
  • Resurse umane și diversitate
  • New Media
  • durabilitate

Karls - un mediu cu adevărat internațional

Experiența interculturalității este o parte naturală a vieții cotidiene la Karls. Comunitatea noastră este compusă din studenți, cadre didactice și personal din peste 50 de țări din întreaga lume. De la începutul programului de masterat, până la 70% dintre studenții noștri au o experiență internațională (a se vedea harta de mai jos). Masterat în Arte în Management este un program internațional și predat în limba engleză, unde îmbrățișăm diversitatea la toate nivelurile - indiferent dacă este vorba de naționalitate, vârstă, studii, experiență de muncă etc. Ne considerăm un centru internațional și intercultural pentru experiențe de colaborare. Karls este membru al rețelei ATLAS, Businet și EAIE cu peste 100 de universități partenere din întreaga lume.

Studenții noștri provin din întreaga lume

Abordare unică a educației

La Karls, nu vă lăsăm să vă alimentați cu simple cunoștințe de fapt sau cu un "adevăr universal". În schimb, elevii noștri învață să gândească critic despre realitățile de astăzi, să caute responsabilități și să găsească soluții perturbatoare pentru probleme complexe. Karls este caracterizat de clase mici (20-30 studenți) și susținut de rețeaua puternică a profesorilor, lectorilor și personalului nostru din diferite domenii industriale și universitare. Luăm perspective interdisciplinare în gestionarea și structurarea practicii din viața reală și rezolvarea problemelor în toate programele noastre. Studenții noștri sunt aleși deoarece doresc să creeze schimbări durabile, sunt dispuși să își asume responsabilitatea și cred că conducerea este o ocazie de a sluji altora și societății. Înțelegerea noastră privind educația urmează principiile pentru educația responsabilă în management, care a fost lansată la Summit-ul liderilor de la Global Compact din 2007 al ONU.

Elevii și profesorii din clasele interactive de clasă

Comunități puternice și rețele durabile

Studenții, facultatea și personalul nostru au o relație puternică, intimă și relații strânse într-o comunitate în care se referă, se angajează și se apreciază reciproc. Rețelele noastre din mediul academic, de afaceri, artă, cultură, politică, știință și societatea civilă sunt mai mult decât cerneală pe hârtie. Ele sunt în viață și lovesc în interacțiunile în curs cu partenerii noștri - nu doar la nivel de oraș sau țară, ci și vibranți pe scena internațională. Absolvenții noștri din Karls lucrează în companii globale sau regionale, în Mittelstand Germania, ca startupuri inovatoare sau întreprinderi familiale. Unele dintre companiile în care au lucrat absolvenții noștri sunt Daimler, Porche, Ralph Lauren, Hays, KPM Berlin, MSK Pharmaceuticals, Lidl Stifftung și Co. KG, Explain GmbH, Centrul ZKM pentru artă și mass-media, Esslingen live - Kultur und Kongress GmbH, Europa Park, Întreprinderea Rent-A-Car, time2sustain, Naranjas del Carmen, Spania. Unul dintre beneficiile cheie ale programului Master este că vă permite să începeți deja un loc de muncă sau să continuați să lucrați în poziția actuală, deoarece orele sunt programate exclusiv de joi după-amiaza până sâmbătă după-amiază.

Inima Europei: Karlsruhe, Germania

Situat chiar în centrul orașului Karlsruhe, un oraș studențesc tânăr, vibrant și multicultural, în sudul Germaniei, veți găsi noua dvs. casă în cel mai cald oraș din Germania, cunoscut și sub numele de capitala sa de internet, cu o comunitate vie de pornire . Suntem la pulsul calității europene a vieții: cultura, economia, stilul de viață urban și natura. Calatorind in jur este rapid si usor si exista multe de explorat in toata Europa.

Știați că Germania a fost cea de-a treia destinație studiată internațională după SUA și Marea Britanie? După finalizarea cu succes a gradului dvs. în programul nostru, veți fi în mod automat eligibil pentru a rămâne în țară timp de până la 18 luni pe o viză de căutare de locuri de muncă. Și din moment ce aveți ocazia de a învăța limba germană ca parte a studiilor la Karls, programul Master vă oferă într-adevăr șansa de a face un pas crucial către un loc de muncă în Germania după aceea.

Karlsruhe - în inima Europei

Sunteți gata să aplicați? Cerințe și admitere

Vă vedeți ca parte a comunității Karls? Vreți să faceți o diferență - pentru voi și pentru ceilalți? Sunteți în proces de transformare și aveți nevoie de ajutor? Ne-ar plăcea să aud de la tine! Cerințele generale de studiu pentru programul nostru de Master sunt:

  • O diplomă (cel puțin 3 ani de studii) în administrarea afacerilor, în domeniul economic sau în domeniul conex de studii.
  • În cazul în care gradul dvs. nu este echivalent, aveți posibilitatea să vă înscrieți în programul nostru PreMaster pentru un semestru și apoi să vă alăturați masterului ( mai multe informații).
  • Dovada cunoștințelor de limbă engleză (de exemplu, TOEFL iBt cu cel puțin 100 de puncte, scor IELTS de minim 6,5, nivel de C1 conform Cadrului European Comun pentru Limbi).

Nu trebuie să cunoașteți limba germană ca student internațional!

Puteți găsi toate detaliile privind cererea, documentele necesare și procesul de admitere pe site-ul nostru . Termenul limită pentru depunerea cererilor pentru non-UE este 15 noiembrie, iar pentru studenții din UE este 1 februarie. Admiterea este posibilă numai pentru semestrul de vară din martie. Numărul nostru de sloturi este limitat, deci nu ezitați, deci aplicați acum și păstrați-vă locul!

Doriți să aflați mai multe despre Master of Arts Management la Karls, vizitați site-ul nostru: master.karlshochschule.de

Nu poți să te alături nouă? Trimiteți-ne un e-mail: master@karlshochschule.de

Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Karlshochschule International University (or as we call it: the Karls) is a foundation-owned, private, non-profit university. It is accredited by the Wissenschaftsministerium (Ministry of Science) of ... Citeste mai mult

Karlshochschule International University (or as we call it: the Karls) is a foundation-owned, private, non-profit university. It is accredited by the Wissenschaftsministerium (Ministry of Science) of the Baden-Württemberg state and also has a Foundation for International Business Administration Accreditation (FIBAA) Systems Accreditation. Citește mai puţin