Citește Descrierea Oficială

de master în management

La Facultatea de Economie a Universității de Stat Nakhchivan alături de „Economie“, „Economia mondială“, „Contabilitate și calcul“ specialități precum și instruirea personalului de gradul de licență „Management“ de specialitate se efectuează.

În pregătirea personalului în domeniul „Management“ Scopul nostru principal este de a formaliza capacitatea de gestionare și de conducere în mod eficient în studenți.

Principala noastră misiune este de a instrui manageri calificați care transporta resursele instituției în cel mai bun mod.

Studenții de „Management“ de specialitate trebuie să fie instruiți pe principiul „produsul sau serviciul ar trebui să fie determinată de o gamă largă de producători“.

În timpul instruirii personalului de specialitate „Management“, de formare practică, jocuri de afaceri, mese rotunde, întâlniri profesionale, pregătirea rapoartelor și discutarea problemelor, cum ar fi metodele de învățare activă sunt aplicate.

De asemenea, în procesul de învățare individualizat (testele materiale) și vizuale (slide-uri, diagrame, grafice, imagini, documente, mostre, etc.), materialele sunt folosite ca metode de instruire.

Program predat în:
Engleză

Vezi 16 mai multe cursuri de la Nakhchivan State University »

Acest curs este Campus based
Start Date
Sept. 2019
Duration
După locații
După dată
Start Date
Sept. 2019
Termen limită de aplicare

Sept. 2019