Master în programul de management (100% predate în limba engleză) este un program de master de 2 ani, care este recunoscut de Financial Times Clasificarea ca fiind unul dintre cele mai bune programe de master orientate spre afaceri, atât Franța, cât și în Europa. Programul a fost conceput în colaborare cu companiile partenere pentru a se asigura că absolvenții au abilitățile și experiența necesare pentru a fi pe deplin operațional de îndată ce acestea încep cariera. Programul de studii postuniversitare oferă studenților o formare profesională de management, diverse oportunități dual-grad și de schimb, stagii executive și un mediu internațional. Absolvenții sunt capabili să să se bazeze pe o cunoaștere puternică de afaceri, o stare de spirit internațional și iscusiți lignuistic unice. La finalizarea programului, absolvenți sunt gata să-și asume cele mai înalte funcții de conducere în IMM-uri și corporații multinaționale.

Admitere

Cerințele de admitere pentru studenții internaționali:

  • 2 sau 3 ani Diplomă Facultate
  • Competență în limba engleză (scor oficial TOEFL de 550 cel puțin, sau IELTS 6.0)

* Scutirea de obligația de limbă străină pentru studenții care au completat licență în limba engleză

Toate cererile vor fi depuse on-line pe site-ul nostru.

După completarea formularului de candidatură, candidații vor fi invitați să depună o cerere de film scurt, care este supusă evaluării șefului programului.

Vă rugăm să rețineți: Anumite criterii academice și lingvistice vor fi luate în considerare pentru a selecta studiu candidați în străinătate. Teste de limbă sunt obligatorii și pentru toate programele de studiu în străinătate (TOEFL, GOETHE, teste de spaniolă ..., în funcție de destinație și de programul dorit).

Pentru informații suplimentare Admiterea internațională - Vă rugăm să contactați Audrey Esteves - Audrey.esteves@esc-clermont.fr - 0033473982408

Program predat în:
Engleză

Vezi 4 mai multe cursuri de la Groupe ESC Clermont »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2, 2019
Duration
2 anii
La zi
Price
9,250 EUR
Deadline
Iulie 15, 2019
După locații
După dată
Start Date
Sept 2, 2019
End Date
Apr. 30, 2021
Termen limită de aplicare
Iulie 15, 2019

Sept 2, 2019

Location
Termen limită de aplicare
Iulie 15, 2019
End Date
Apr. 30, 2021