De master în limba engleză

Generalități

30 locații disponibile

Programul de descriere

Subiectul engleza este unul dintre subiectele cele mai ample de studiu oferite la universitate. Deși se pune accent pe literatura, natura literaturii engleze expune pe elevi să gândească în alte domenii ale istoriei, politică, filozofie și multe altele.

Acest lucru face ca Marea Britanie, cu sistemul său de învățământ de renume mondial, unul dintre cele mai bune locuri din lume pentru a studia un astfel de subiect multi-disciplinare. Un alt fior pentru elevi literatura engleza, specifice Marea Britanie, este cunoașterea că multe dintre autorii studiate în clasă nu au fost numai din Marea Britanie, dar de multe ori încă mai au ramasite din intreaga tara pentru ca elevii să viziteze, cum ar fi casele de Jane Austen , surorile Bronte, Shakespeare, Thomas Hardy, Wordsworth și mai mult atât de multe.

La nivel de licență, studenții se pot aștepta la o trecere în revistă a literaturii engleze, variind de la medieval la douăzeci și primul secol. Elevii vor avea posibilitatea de a alege module opționale (clase), alături de modulele de bază necesare, ceea ce le va permite să se concentreze mai mult pe anumite domenii de interes, cum ar fi literatura victoriană, scriere creativă, literatura americană, literatura gotică, literatura pentru copii, Shakespeare, si multe altele. În Anglia și Țara Galilor gradul va fi format din trei ani de studiu; în Scoția gradul este de patru ani. În primul caz, elevii se pot aștepta să ia o sarcină heaver de clase de bază în primul an, adaugand treptat mai multe module opționale ca progresul ani și învață propriile lor domenii de mare interes. Elevii vor scrie, de obicei, o disertație în al treilea an, deși unele universități au posibilitatea de a lua cursuri suplimentare în loc de acest lucru. În Scoția, structura va fi similară, dar studenții vor avea opțiunea de a majore / minore sau dublu majore. Deși, diferit în SUA, opțiunea pentru aceasta este disponibilă numai în cazul în care universitatea a asociat cele două împreună, cum ar fi limba engleză și istorie, engleză și o limbă străină, engleza și film, etc.

La elevii de nivel postuniversitar va petrece un an finalizarea programului de master. Programe de masterat în limba engleză oferă studenților posibilitatea de a alege din diverse căi, care tind să cuprindă, în general, în zonele de interes din literatura engleză, cum ar fi Studii Renașterii, Studii victoriene, Film, Studii Americane, teorie critică, și multe altele. Atunci când un student selectează una dintre aceste căi, curriculum-ul său de bază se va concentra pe acest domeniu de interes, dar el va fi de asemenea, posibilitatea de a adapta programul pentru a se potrivi chiar și mai specific interesele sale cu modulele opționale pentru a alege de la în ambele semestre 1 și 2. Semestrul 3 (de obicei, mai până în septembrie) vor fi folosite pentru a scrie o disertație final.

absolvenți în engleză pot merge pe la multe diferite la carieră. Unii vor continua pe un doctorat, altul va intra în predare, mass-media și de film, comunicare, jurnalism, munca editorială, și multe altele.

Ultima actualizare Mart 2017

Despre facultate

Since 2004, Across The Pond has been providing student advice and guidance to US students looking to study at some of the top UK universities. Our focus on individual attention and our unique approach ... Citeste mai mult

Since 2004, Across The Pond has been providing student advice and guidance to US students looking to study at some of the top UK universities. Our focus on individual attention and our unique approach to student recruitment is inspired by the first-hand experiences of international study, educational research and career mentoring that the Across The Pond founders and wider team have had. Citește mai puţin
Aberdeen , Belfast , Brighton , Canterbury , Cardiff , Chester , Cirencester , Colchester , Edinburgh , Epsom , Exeter , Falmouth , Farnham , Glasgow , Guildford , Huddersfield , Leeds , Leicester , Lincoln , Liverpool , Londra , Loughborough , Manchester , Newcastle-upon-Tyne , Norwich , Nottingham , Oxford , Citind , Rochester , Sheffield + 29 Mai mult Mai Puțin