De master în informatică și inginerie

Generalități

2 locații disponibile

Programul de descriere

Master în Informatică și Inginerie

Informatică și Inginerie este disciplina academică dedicată studiului și cercetării diferitelor aspecte ale tehnologiei informației, care a devenit tehnologia de bază a secolului indispensabil 21. Acesta acoperă o gamă largă de subiecte legate de calcul, de la fundamentele teoretice de calcul pentru sistemele de aplicații bazate pe tehnologia informației.

Scopul nostru este de a promova cunoștințele noastre principii, algoritmi, tehnici si aplicatii pentru toate componentele sistemelor de calcul. Având în vedere că majoritatea activităților umane folosesc informații într-o societate de înaltă tehnologie, importanța științei și ingineriei calculatoarelor este extrem de important, nu numai pentru a menține un avantaj tehnologic, ci, de asemenea, pentru a îmbunătăți calitatea vieții oamenilor.

Computer Science și Departamentul de Inginerie la Postech oferă programe universitare și postuniversitare pentru a educa studenții care vor deveni lideri naționali și la nivel mondial în domeniul tehnologiei informației, cu o cunoaștere echilibrată de teorie și practică. Departamentul desfășoară, de asemenea, de cercetare de clasă mondială într-o gamă largă de domenii ale tehnologiei informației. Domeniile de cercetare ale catedrei sunt în linii mari, împărțite în patru zone; Sistem și software, AI și analiza datelor, Digital Media și rețele. Membrii facultatii ai departamentului de conducere sunt experți în domeniile lor de cercetare și s-au efectuat cercetări ample cu privire la aspectele critice ale științei informației. Rezultatele lor de cercetare sunt bine recunoscute si ele sunt implicate activ în roluri cheie pentru activitățile de cercetare în coreeană și în întreaga lume. Departamentul are un singur centru de guvern sprijinit de cercetare (ITRC) și un laborator național de cercetare (LNR).

Viziunea de educație a departamentului este acela de a stimula și de a încuraja studenții să devină lideri globali la cel mai înalt nivel competitiv. Pentru a realiza această viziune, departamentul a restructurat curriculum-ul de licență, astfel încât studenții să poată lua cursuri de nivel înalt pe teme de cercetare avansate, cât mai curând posibil. Acesta prevede, de asemenea, programe de internship la nivel mondial pentru elevi să viziteze și să lucreze la cele mai mari companii de tehnologie a informației și institute de cercetare, cum ar fi Microsoft Research Asia. Motto-ul departamentului este acela de a ghida elevii pentru a realiza visele de clasă mondială prin cooperare și cu care se confruntă toate provocările.

Viziunea de cercetare a departamentului este de a desfășura activități de cercetare inovatoare, pentru atingerea obiectivului de creare a societății informaționale integrate ale viitorului. Pentru a realiza această viziune, departamentul este încurajarea cercetării privind sistemele integrate, care vor conduce și îndeplinesc cerințe industriale, în timp ce concentrându-se pe mare impact de cercetare creative de bază atât pentru societate și industrie. Cu această abordare, sinergia și armonia între membri ai facultăților este de așteptat să producă rezultate de cercetare de top notch, care va face departamentul recunoscut la nivel mondial. In plus, departamentul este de planificare pentru a forma un parteneriat cu institutul de cercetare al unei companii globale de tehnologia informației în viitorul apropiat. Pentru a face această viziune este posibil, departamentul va continua să recruteze cei mai buni membri ai facultăților și îmbunătățirea educației și a mediului de cercetare, urmărind scopul nostru de a face Postech CSE un lider mondial în domeniul tehnologiei informației.

Ultima actualizare Feb 2017