De master în finanțe, contabilitate și de asigurare

Generalități

Programul de descriere

Master în Finanțe, Contabilitate și Asigurări

  • Finanțe, Asigurări și Contabilitate, Master de Finanțe, Contabilitate și Asigurări
  • Full-time (zilnic) - limita de 200
  • Durata: 2 ani - 4 semestre


Studii privind „Finanțe, Contabilitate și asigurări“ sunt destinate pentru persoanele care au o diplomă de licență, master sau echivalent în fiecare direcție. Al doilea ciclu completează cunoștințele dobândite la gradul de licență în finanțe și contabilitate, precum și lărgească cunoștințele direcțională prin selectarea uneia dintre cele două specializări: „Finanțe și Contabilitate“ și „Managementul instituțiilor financiare.“ Specializarea este ales în primul semestru; cursuri de specializare începe al doilea semestru. Specializarea va fi lansat în caz de raportare pe ea cel puțin 50 de candidați.
După trecerea cursurilor de examen, scrie o teză și promovarea examenului, elevii sunt atribuite gradul de Master în Finanțe, Contabilitate și asigurări.

Cooperarea internațională largă a Facultății de Management, cu mai mult de 60 de universități europene în cadrul programului ERASMUS și cu multe universități din SUA și Asia, permite elevilor să descarce studiul de la universități din străinătate. Facultatea de Management aplică European Credit Transfer System (Sistemul European de Credite Transferabile, ECTS).

Studii privind „Finanțe, Contabilitate și asigurări“ pentru a educa un profil profesional cu calificări complete în finanțe, contabilitate și de asigurare. Această cunoaștere trebuie să fie de natură generală, adânc înrădăcinate în teoriile contemporane ale funcționării piețelor financiare, de contabilitate și standardele internaționale. În același timp, ei au obținut calificare, constând din rezultatele învățării dobândite sunt baza pentru a nu numai activitatea unui test, dar, de asemenea, oferă posibilitatea de a participa activ la practica economică. Fără eforturi de educație în acest domeniu, este dificil să ne imaginăm comportamentul rațional al agenților economici, în epoca globalizării, integrării și informatizarea. Aceste procese necesită, deoarece pe de o parte, înțelegerea fluxurilor financiare și de standardizare a acestora, precum și alte modalități de acoperire împotriva eventualelor perturbațiilor economice.
Companiile poloneze să devină concurența internațională trebuie să aibă manageri și angajați care sunt capabili să combine în mod optim diferite soluții în domeniul costurilor de monitorizare și de gestionare a riscurilor. Doar un profil complet al educației, inclusiv de contabilitate, companii financiare și instituții financiare, care funcționează pe piața financiară face posibilă îmbunătățirea eficienței operaționale și, astfel, competitivitatea pe piața internațională.
Direcția propusă este, de asemenea, compatibil cu standardele adoptate de Ministerul Educației al Științei și Învățământului Superior, și modul în care cele mai bune școli din lumea occidentală - atât americane și europene. În același timp, efectele direcționale selectate sunt în concordanță cu cerințele de candidați pentru auditori.


oportunități de angajare

Un absolvent al Finanțe, Contabilitate și asigurări are un compendiu de cunoștințe în domeniul finanțelor corporative, contabilitate avansate (inclusiv gestiunea financiară) și principiile de funcționare a instituțiilor pieței de capital, rolul lor în protejarea împotriva riscului activității economice, precum și sectorul finanțelor publice. Aceasta este cunoașterea care îi va permite să lucreze atât în ​​poziții de conducere, precum și de fond (în contabilitate, în secțiunile de gestionare a riscului financiar, asigurări, instituții din sectorul public).

Un absolvent va fi pregătit pentru a rezolva independent probleme profesionale, dar, de asemenea, știe regulile de lucru în echipă. El poate folosi, practic, foaie de calcul, să păstreze registrele de contabilitate și să utilizeze pe deplin programele de bază utilizate în munca de birou. Să aibă cunoștințe suficiente pentru a efectua, printre altele, funcția unui agent de asigurare, angajat independent în departamentul de contabilitate și de gestionare a activelor și managementul riscului. Datorită cunoștințelor în domeniul dreptului, gestionarea și efectuarea înregistrărilor financiare, acesta are capacitatea de a efectua în mod independent de afaceri. Cunoaște-o limbă străină la nivelul B2 al Cadrului european de referință pentru limbi străine al Consiliului Europei și este capabil să utilizeze această limbă în terminologia de specialitate în domeniul financiar, contabil și de asigurare. Acesta este pregătit să efectueze studii postuniversitare și al treilea ciclu.


Posibilitatea de educație continuă

absolvent de învățământ are posibilitatea de a studia gradul al treilea și programe post-universitare. Acesta este pregătit să completeze cunoașterea de sine, prin „învățare pentru viață“, atât în ​​formele de informale formale și non-formale /.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

University of WarsawUniversity of Warsaw (UW), founded in 1816, is the best university and a leading research centre in Poland. The high level of scientific research, its connection with the education ... Citeste mai mult

University of WarsawUniversity of Warsaw (UW), founded in 1816, is the best university and a leading research centre in Poland. The high level of scientific research, its connection with the education of students and the diversity and attractiveness of our teaching determines the position of the University in the country and worldwide. Citește mai puţin

Acreditări

EFMD Equis Accredited