Business cu Logistica si Supply Chain Management - MSC

&nbsp

De lucru intr-o mare, organizaţie modernă, internaţională, o companie de mărime medie sau chiar un mic start-up firmă necesită o serie de capabilităţi de afaceri. Angajaţii mai valoroase sunt cei care au nu numai o cunoaştere solidă şi înţelegere a diferitelor părţi ale unei afaceri, dar cei care sunt învaţă rapid şi jucători de echipă cu potentialul de lider. Master de afaceri cu ..... Programul suita va oferi studenţilor atât cunoştinţele generale de afaceri şi a înţelegerii, precum şi aptitudinile personale necesare pentru o mare varietate de roluri.

Cine este acest program pentru?

Programul a fost dezvoltat pentru proaspeţii absolvenţi în discipline nonbusiness care a vrut să adauge o dimensiune de afaceri pentru a specializare lor universitare. Acest program a fost foarte popular şi a fost recent extins prin adăugarea de mai multe cai.

Studenţii pot alege acum între o cale general, cu o mare varietate de module opţionale şi o cale de specialitate în care în jurul valorii de jumătate din programul se concentrează pe o singură zonă funcţională. Acest lucru este foarte atractivă pentru studenţii care sunt interesaţi într-un anumit domeniu de activitate (de exemplu, de marketing), dar care au nevoie de o introducere mai general pentru afaceri decât este disponibil într-un program de masterat de specialitate.

Studenţilor care aleg unul dintre modalităţi au posibilitatea de a desfăşura activităţi de cercetare independente în zona lor de specialitate preferat. Pentru a avea succes pe acest program, veţi avea nevoie de entuziasm, angajament şi de dorinţa de a lucra nu numai greu, dar invata noi moduri de gandire. De asemenea, aşteptăm să arate iniţiativă şi să fie capabil să lucreze în mod independent.

Conţinutul programului şi structura

Programul este conceput în jurul valorii de un set de module care sunt comune tuturor căi. Aceste module acoperă funcţii generale de afaceri, management strategic şi de analiză organizaţională. Aceste module de folosire, de asemenea, vă spre realizarea obiectivelor postuniversitar generic de conştientizare strategice, potentialul de lider în curs de dezvoltare şi înţelegerea teoria şi practica de afaceri internaţionale.

În al doilea semestru al vi se va da posibilitatea de a se specializa în domenii specifice de afaceri, prin alegerea unuia dintre căi, cum ar fi Logistica si Supply Chain Management.

În restul de programul pe care îl va finaliza dumneavoastră de cercetare si scrierea de disertaţie dumneavoastră. Fiecare elev are un supraveghetor personal de cercetare şi vor fi obligate să prezinte o propunere de cercetare evaluat înainte de a păşi pe disertaţie în sine.

Mai jos puteti vedea o structura din fiecare dintre etapele (toate calea de module specifice pentru Business cu Logistica si Supply Chain Management in bold):

Semestrul 1


* Self în curs de dezvoltare (10 credite)
* Mediul de Afaceri şi Management Strategic (10 credite)
* De Management pentru avantaj competitiv durabil (40 credite)

Semestrul 2


* Organizaţiile Analizând (10 credite)
* Mediul de Afaceri şi Management Strategic (10 credite)
* Cercetare Business Analysis (10 credite)
* Modulul modalitate - Strategic Procurement şi Logistică (20 credite)
* Modulul modalitate - Gestionarea durabilă Lanturi de aprovizionare (10 credite)


Semestrul 3

* Disertatie - (60 credite)


Oportunităţi de carieră


Absolvenţii cu privire la programul s-au alăturat o gamă largă de întreprinderi, inclusiv a programelor de formare absolvent. Un număr semnificativ de absolvenţi s-au întors să lucreze pentru o afacere de familie sau chiar pornit propria afacere.


Caracteristici distinctive

Caracteristicile cele mai distinctive ale programului sunt gamă largă de medii pe care le putem accepta şi o mare flexibilitate de alegere oferite studenţilor cu privire la programul pentru a se potrivi preferinţelor individuale. O alegere limitat de căi este de asemenea disponibil ca un început ianuarie.

Acest grad poate fi primul pas pe calea spre un MBA. Odată ce aţi obţinut cel puţin 3 ani de muncă cu normă întreagă / experienţă de management poţi participa la programul de conversie de MBA.

Program predat în:
Engleză

Vezi 18 mai multe cursuri de la Northumbria University, Newcastle Business School »

Acest curs este Bazat în Campus
Duration
1 an
La zi
După locații
După dată