Criminalistica calculator Master & securitatea cibernetică

Generalități

Programul de descriere

Elevii dobândi cunoștințe de criminalitatea informatică, poliția și metodele medico-legale, precum și cerințele legale pentru colectarea dovezilor.

La sfârșitul programului, elevii au posibilitatea de a administra și configura aplicații distribuite critice de business. Ei obține, de asemenea o înțelegere a amenințărilor la adresa rețele de afaceri și servere.

Programul include hands-on de formare în instrumente medico-legale actuale, cum este utilizat de către poliție. Prin urmare, elevii pot contribui rapid la bunăstarea IT corporative si activele informationale.

Deși noastre scurt curs oportunitate centru poate fi, de asemenea, furnizate pentru a studia pentru următoarele calificări profesionale: Certificat Hacker Ethical (CE-Consiliului); EnCase Computer criminalistica, teste de penetrare și de evaluare a vulnerabilității.

Conținut

  • PG Project (CIS) (60 credite)
  • Cyber ​​Security (15 credite)
  • Audit și securitate (15 credite)
  • Administrarea sistemului și de securitate (15 credite)
  • Criminalitatea informatică și criminalistica (15 credite)
  • Gestionarea securității IT și a riscurilor (15 credite)
  • De rețea și de Internet Tehnologie și Design (15 credite)
  • MSC cu inducție
  • Engleză Curs Suport pentru limbă (pentru studii aprofundate Studenții în Școala de calculare și Științe matematice)

Disponibilitatea unor cursuri este supusă unor constrângeri satisfăcătoare care pot intra în vigoare în anul de intrare. În plus, unele opțiuni sunt negociabile, care indică faptul că o selecție curs va trebui să fie aprobat înainte de studentul efectuează opțiunea solicitată.

cerinţe de intrare

Candidații trebuie să aibă:

Un grad bun primul în informatică, sisteme informatice sau un alt subiect legate de calcul.

Potențialii solicitanți care au experiență comercială sau industrială mare, dar care nu dispun de calificare ar trebui să caute un interviu cu liderul programului.

Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Greenwich has scooped top spot in the London league table for student satisfaction, for the second year running. In the latest Sunday Times University Guide league table, published on 12 September, th ... Citeste mai mult

Greenwich has scooped top spot in the London league table for student satisfaction, for the second year running. In the latest Sunday Times University Guide league table, published on 12 September, the university is ranked 26th for student satisfaction, out of 122 institutions in the UK, putting it ahead of all other universities in the capital. Citește mai puţin
Londra , Rochester + 1 Mai mult Mai Puțin