Studiază Masterate în Costa Rica

Programe de Master în Costa Rica 2018

Studiu în Costa Rica

Educația în Costa Rica

Această țară are una dintre cele mai mari rate de alfabetizare din America Latină de la 94,9 la sută. Zona nu a avut întotdeauna această mare de un nivel de educație și, la fel ca multe zone din America Centrală, mulți oameni au luptat pentru a avea pur și simplu mijloacele necesare pentru a supraviețui. În 1949, situația sa schimbat. Țară 's armata a fost desființată și, așa cum a spus cetățenii, acesta a fost înlocuit cu o armată de profesori. De aceea, există școli primare și secundare, în aproape fiecare comunitate aici acum. Învățământul de stat este garantat și gratuit prin liceu.

 

Învățământul Superior în Costa Rica

Cu toate acestea, există doar o mână de școli care merg dincolo de clasa a 12-a.Cei mai mulți studenți nu-l face atât de departe. Studenții care finalizează cu 11 de ani de învățământ primesc o Cotsa Rica Bacalaureat Diploma. Acesta este un nivel acreditate de învățământ din cadrul Ministerului Costa Rica Educației.

În ceea ce privește învățământul superior, există unele universități de stat și private disponibile aici. Universitățile publice sunt considerate o calitate mai bună și o alegere mai de dorit pentru studenți. Aceste școli sunt ideale pentru studenții care sunt luminoase, dispuși să lucreze din greu, și dornici să învețe. Poate că cea mai bună universitate din țară este la Universitatea din Costa Rica, care a fost acordat premii pentru calitatea educației oferă elevilor aici.

 

Universitățile din Costa Rica

Învățământul superior pentru studenții internaționali este disponibil în Heredia și San Jose, ambele orașe mari din zona. Aceste școli oferă educație trimestru, precum și programe de vară.Universitatea Latina se găsește în Heredia, cu cursuri în limba engleză și spaniolă disponibil. Acest tip de școală este ideal pentru cei care învață limba și cultura spaniolă, în special. O valoare de semestru de învățământ la acest costuri școală de 8.000 $ USD. Cele mai multe programe educaționale oferite prin studiu la bordul școli din acest domeniu sunt programe personalizate pentru a umple elev 's nevoile.

O opțiune secundar este de a studia în San Jose, capitala a orașului. Veritas Universitatea este o opțiune aici. Aceasta costă puțin mai mult, la aproximativ 9000 $ USD pe semestru de învățământ. Accentul se pune aici este, în domeniul artelor și științelor umaniste, deși programe personalizate sunt adesea disponibile pentru studenții internaționali. Alte programe includ de afaceri, de ingrijire a sanatatii, artele liberale, si studii de mediu.

 

De ce să studieze în Costa Rica?

Exista o multime de locuri din întreaga lume pentru a studia ca student internațional.Unele programe mai bune de învățământ oferit decât aceste programe găsite în Costa Rica. Cu toate acestea, aceste cursuri variază foarte mult în funcție de ceea ce au de oferit. Aici, elevii nu numai pot veni să învețe, dar, de asemenea, să participe la comunitate. Multe dintre programele de afaceri au învățat localnici cum de a deschide și de a stabili afaceri aici.

Industria de îngrijire a sănătății este foarte mult în a cererii aici, cât și în țările vecine din America Centrală. Studenții care doresc să se înscrie aici, în acest tip de program educațional va găsi oportunități deosebite de a lucra în comunitate. Un alt domeniu de interes este în științele sociale și de mediu. Acestea sunt, de asemenea, domenii care sunt foarte mult în a cererii pentru profesioniști educați în țară.

 

Vizele de călătorie pentru studenți

Studenții internaționali vor trebui să obțină o viză de student pentru a obține o educație de la o școală acreditată în Costa Rica.Pentru a face acest lucru, persoanele fizice vor trebui să contacteze ambasada lor locale de a solicita ajutor în asigurarea unei vize. Vizele turistice dura până la 30 de zile, deși unii ultima, atâta timp cât 90 de zile. În cazul în care programul va fi mai puțin decât aceasta, nu aveți nevoie de o viză de student.

Pe de altă parte, dacă aveți de plante pentru a participa la una dintre școlile de un semestru complet (precum cursuri de vară pot fi disponibile pentru sejururi mai scurte), va trebui să obțină o viză pentru a vă permite să studieze în țară. Elevii intră în țară ca turist si apoi aplica pentru viza lor la ambasada locale. Ei vor trebui să părăsească țara timp de 72 de ore înainte de expirarea vizei turistice lor. Apoi, după re-intrarea în țară, studentul va fi dat o altă viză, pentru un sejur prelungit.

Despre Costa Rica

Studenții care vor să exploreze noi oportunități și culturi ar putea dori să studieze în Costa Rica. Această țară are o istorie bogată și o mulțime de peisaje frumoase de a se bucura. Țară, numit oficial Republica Costa Rica, este situat în America Centrală, în apropierea Nicaragua și Panama, cu Oceanul Pacific la vest și Marea Caraibelor la est. Această țară 's cultura latino-americană este evident din momentul în care ajunge. Cu toate acestea, pentru cei care caută să obțină studii superioare aici, există oportunități excepționale disponibile.

 

Climă

Costa Rica este o țară foarte cald și umed. Ea are climă subtropicală și tropicale în toată zona. Veți găsi că o mare parte din teren este, de fapt, că a pădurilor tropicale,, ceea ce face pentru cursul ideal de studiu pentru mulți elevi care vizitează zona. În timpul sezonului ploios, care este din mai pana in noiembrie, este posibil să plouă de zi cu zi.Temperaturile raman calde pe tot parcursul anului. În timpul sezonului uscat, care se desfășoară din noiembrie pana in aprilie, mai multi turisti ajung pur și simplu pentru că este mai bine pentru vizualizare. Țineți cont de faptul că temperaturile rămân în jurul sau peste 80 de grade F pe tot parcursul anului.

 

Societate

Această țară are o afiliere religioasă puternică și patrimoniul său cultural este, de asemenea, foarte evident. Majoritatea oamenilor de aici vorbesc spaniola, deși mulți vorbesc, de asemenea, limba maternă, precum și limba engleză. Unii vorbesc franceza. De la alimente la muzica, veți găsi un vibe spaniol puternic. Dans, artwotk frumos, și de mână produse fabricate sunt unele dintre celelalte elemente definitorii ale acestei țări.

Există multe motive pentru a face Costa Rica locul ideal pentru tine pentru a studia și să crească. Aveți posibilitatea de a învăța într-o foarte mică unitatea de învățământ, cu posibilități ample de a folosi ceea ce ați învățat în cadrul comunității locale.Din mai multe motive, acest lucru face ca această țară ideală pentru studenții care caută oportunități internaționale de a explora lumea și de a face o diferență în viața lor pentru a face acest lucru.

Date despre Costa Rica

Această țară din America Centrală se află între Nicaragua la nord și Panama la sud. Ea are o regiune ingusta de coasta Pacificului. Costa Rica a fost citat de către Programul Națiunilor Unite Națiunilor Unite pentru Dezvoltare în 2010 ca una dintre țările care au atins dezvoltarea umană mult mai mare decât în ​​alte țări, la același nivel de venit și, în 2011, a fost evidențiată de către PNUD pentru a fi un bun interpret la mediu durabilitate și având o înregistrare mai bună asupra dezvoltării umane și inegalitatea decât mediana a regiunii lor.

 

Capitala: San José
Limbi oficiale: spaniola
Guvernul: republică constituțională unitară prezidențiale
Populație: 4,586,353
Produsul Intern Brut: 58 dolari.822000000000
Moneda: Costa Rica Colon (CRC)
Zona de timp: (UTC-6)