Programul de Master Cornell Baker în Imobiliare

Generalități

Programul de descriere

Alegeți Cornell

O comunitate intimă care se angajează cu industria și lumea

Vrei să-i faci pe cei doi ani să conteze. Când vă alăturați programului Cornell Baker în imobiliare, alegeți să trăiți și să studiați pentru un master într-un mediu conectat la nivel global, dar destul de îndepărtat de distragerile urbane zilnice pentru a asigura concentrarea și imersiunea.

O comunitate absolvită mică și interconectată, Programul Baker oferă o atmosferă de campus propice unei experiențe de învățare intensă și riguroasă, asigurând în același timp că lumea imobiliară mai mare, din mai multe colțuri ale lumii, este pe deplin reprezentată și integrată în program.

Concentrați la nivel global și întăriți de profunzimea și lățimea rețelei Cornell, studenții Programului Baker nu sunt constrânși în locul în care caută și găsesc oportunități.

Cariera ta

Studenții vin la Programul Cornell Baker în Imobiliare pentru a câștiga abilitățile de care au nevoie pentru a avea o carieră imobiliară de succes. Ei pleacă cu cunoștințe aprofundate, de specialitate, experiență din lumea reală și o rețea și conexiuni care durează o viață.

Absolvenții Programului Baker obțin mai mult decât doar succes - devin lideri gândiți care influențează viitorul industriei.

Începând cu matriculați-vă în programul Baker, și de-a lungul timpului dvs. la Cornell - inclusiv stagiul și căutările de locuri de muncă cu normă întreagă - aveți acces la persoanele și resursele de care aveți nevoie pentru a vă atinge obiectivele profesionale CRE.

Diferența Baker

Un grad imobiliar cuprinzător, multidisciplinar și flexibil

Doi ani

În loc să pur și simplu zgârie suprafața cu un curs de studiu de un an, Programul Baker de doi ani te pregătește pe deplin să devii un expert și un lider în industrie.

concentraţii

La sfârșitul primului semestru, studenții, în colaborare cu consilierii lor, selectează o concentrare - o zonă de expertiză specializată care îi distinge în industrie

stagii

Un stagiu de vară între primul și al doilea an de obicei se aliniază zonei de concentrare alese și vă oferă un avantaj distinct în găsirea pozițiilor de conducere în industrie la absolvire

Treks

Între semestrul de toamnă și primăvară, studenții Baker se angajează în vizite săptămânale pe site-ul intern sau internațional, care includ întâlniri cu alumni și lideri imobiliari locali și explorarea unei varietăți de medii din întreaga lume.

Cea mai mare facultate cu normă întreagă

Specialiști în domeniile lor, membrii facultății noastre oferă expertiză în domenii la fel de diverse:

 • Rolul dezvoltatorului, proprietarului, investitorului, finanțatorului, operatorului și utilizatorului
 • Ancheta privind dezvoltarea, finanțele, investițiile și structurarea tranzacțiilor, arhitectura, proiectarea durabilă, gestionarea proprietăților, proiectarea urbană și economie și multe altele

În afara clasei

Competițiile de caz, revizuirea imobiliară Cornell, grupurile de studenți și asistența plătită oferă oportunități suplimentare pentru a vă conecta și îmbunătăți educația imobiliară.

concentraţii

Alege-ți calea

Industria imobiliară acoperă o gamă largă de specialități. Cu cea mai mare facultate cu normă întreagă în educația imobiliară, Programul Cornell Baker în Imobiliare este poziționat în mod unic pentru a ajuta studenții să identifice și să creeze o zonă de expertiză care este în întregime proprie.

La sfârșitul primului semestru al programului de master, lucrați cu consilierul dvs. pentru a selecta una dintre cele cinci zone de studiu predefinite sau pentru a vă proiecta propria concentrare.

Imobiliare internaționale

Există oportunități imobiliare în întreaga lume pentru cei cu un master și cunoaștere avansată a industriei; o înțelegere acută a mediului internațional, inclusiv a strategiilor de gestionare, comunicare, comerț, financiar și legal; și disponibilitatea de a lucra peste granițe.

Principalele domenii de interes:

 • Finante Internationale
 • Marketing international
 • Management intercultural
 • Economii internationale

Consultanță imobiliară și analiză de piață

Consultanța, serviciile de consultanță și analiza pieței imobiliare se bazează pe abilități cantitative și analitice. Serviciile acoperă o mare diversitate de activități în domeniul imobiliar, de la servicii de brokeraj la achiziții și servicii de evaluare până la consultanță financiară. Creșterea serviciilor de consultanță, în special prin companii mari, precum Jones Lang LaSalle, CBRE și altele, ilustrează tendința de externalizare a activităților în industria imobiliară din ce în ce mai complexă. Serviciile de consultanță oferă o diversitate de oportunități și cer angajamentul de a lucra într-o varietate de contexte și capacitatea de a colabora simultan cu un număr mare de grupuri.

Principalele domenii de interes:

 • Statistici
 • Econometrie
 • Gestionarea bazelor de date
 • Analiză financiară
 • Marketing
 • Sisteme de informații geografice (GIS)
 • Abilități grafice și de prezentare

Gestionarea proprietății, a activelor și a portofoliului

Managerii de proprietăți, administratorii de active și administratorii de portofoliu au responsabilitatea de a maximiza performanța și valoarea atât a activelor individuale, cât și a comportamentului acestor active într-un portofoliu. Aceștia sunt responsabili de formularea și punerea în aplicare a strategiilor de portofoliu pe rază lungă de acțiune, de la care implică strategiile individuale de gestionare a activelor. În timp ce administratorii de active se concentrează, de obicei, pe proprietăți unice din portofoliul imobiliar, administratorii de portofoliu sunt responsabili pentru fondul în ansamblu sau pentru fondul imobiliar din cadrul unui portofoliu mai mare de active mixte. Administratorii de proprietăți își limitează atenția asupra funcționării și gestionării activelor specifice.

Principalele domenii de interes:

 • Gestionarea activelor
 • Gestionarea facilităților
 • negocierile
 • Finanțarea proprietății la nivel de unitate
 • Managementul resurselor umane
 • Conducere

Dezvoltare și Durabilitate

Dezvoltarea imobiliara este printre cele mai antreprenoriale și pline de satisfacții întreprinse de profesioniștii imobiliari. Pentru a fi un dezvoltator de succes, persoanele fizice și firmele trebuie să poată citi comportamentul pieței pentru a finaliza în mod corespunzător timpul proiectelor, să gestioneze riscurile financiare, să negocieze contracte, să integreze noi spații în mediul existent și să respecte reglementările privind utilizarea terenurilor. Majoritatea dezvoltatorilor imobiliari sunt afaceri locale, dar unele firme internaționale de mare succes, precum Hines Property Group și Related creează spații mari și extrem de complexe.

Principalele domenii de interes:

 • Proces de dezvoltare
 • Finanţa
 • negocierile
 • Planificarea bunurilor fizice
 • Managentul construcțiilor
 • Clădire durabilă

Finanțe și investiții imobiliare

Fluxurile de capital și datoriile sunt esențiale pentru o piață imobiliară care funcționează bine. Băncile, companiile de viață și alte instituții subscriu împrumuturi imobiliare care implică tranzacții de proprietăți existente, renovări și dezvoltare la sol. Investitorii de acțiuni de la persoane fizice la REIT-uri de mai multe miliarde de dolari trec prin procese minuțioase de diligență pentru a se asigura că banii alocați imobiliarelor produc profituri mai mari sau proporționale cu riscurile.

Concentrații independente

Concentrații independente recente au acoperit specialități, inclusiv:

 • Dezvoltare de locuințe pentru seniori
 • Investiții internaționale în ospitalitate
 • Imobiliare corporative internaționale
 • Consultanță privind investițiile imobiliare private (REIT)
 • Imobiliare birou de asistență medicală
 • Finanțare durabilă pentru dezvoltare urbană
Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Served by one of the world’s largest business faculties at the only Ivy League university with a land-grant mission, the Cornell SC Johnson College of Business comprises three powerhouse schools unsur ... Citeste mai mult

Served by one of the world’s largest business faculties at the only Ivy League university with a land-grant mission, the Cornell SC Johnson College of Business comprises three powerhouse schools unsurpassed in their integration of rigor with relevance: Citește mai puţin