Coreea de Sud

Despre Coreea

Coreea este situat pe o peninsulă în mijlocul nord-estul Asiei, Marea Galbenă este de la vest și Marea de Est este la est. Deși Coreea are o tradiție și cultură, care datează de mii de ani, în ultimele decenii Coreea a transformat de la o economie agricolă la una dintre țările cele mai industrializate din lume. Industrii majore în Coreea includ automobile, construcții navale, chimice și tehnologia informației. Populația coreeană este foarte educat și are una dintre cele mai mari rate de utilizare a Internetului din lume.

 

Climă

Coreea de experiențele toate cele patru anotimpuri, inclusiv o vara umed și rece de iarnă. În Seul, capitala, temperatura medie a scăzut în luna ianuarie este de aproximativ -2 grade C, iar temperatura medie ridicată în luna august este de aproximativ 25 grade C. umiditatea este relativ mare pe tot parcursul anului, de obicei, de la aproximativ 70 la 80 la suta.

 

Cultură

Coreea are o tradiție îndelungată în domeniul artelor, în special cântec, dans, arte plastice și ceramică. Multe muzee și galerii de artă există în țară. În plus, locație centrală din Coreea în nord-estul Asiei face mai ușor pentru vizitatorii să exploreze alte țări asiatice, precum Japonia și China. Bucătăria coreeană se concentrează pe preparate din orez și laterale, și multe alimente tradiționale folosi sosuri fermentate. Garnituri includ carne, peste, preparate murate, supe si legume.


Costul de trai

Costul de a trăi în Coreea este moderat, aproximativ 1.200 dolari (SUA) pe lună, cu cele mai multe de care merge pentru locuințe și hrană. Studenții străini care frecventează programele de masterat sunt eligibile pentru a lucra până la 20 de ore în fiecare săptămână, în timp ce studia în Coreea. Un permis de muncă suplimentară este necesară atâta timp cât elevul are o viză valabilă.