Contabilitate globală MSc

Generalități

5 locații disponibile

Programul de descriere

Contabilitate globală MSc

MSc Global Contabilitate oferă un premiu postuniversitar cu un accent puternic pe capacitatea de angajare. Este ideal pentru studenții cu medii numerice care au un interes să dezvolte o cunoaștere aprofundată a specialiștilor și o înțelegere critică a aspectelor cheie ale contabilității globale și, în special, care doresc să urmărească, să avanseze sau să treacă la o carieră în domeniul global contabilitate.

Programul de master este conceput astfel încât să puteți finaliza cursul într-o perioadă de 12 luni. Veți dezvolta o înțelegere largă a celor mai importante concepte din contabilitatea globală, cu o perspectivă strategică într-un context global. Business School se mândrește cu profunzimea și relevanța practică a cunoștințelor furnizate de programele sale de către academicieni cu experiență practică pentru a se asigura că cercetarea este îmbinată cu aplicații relevante din viața reală. Veți aplica concepte teoretice și modele de contabilitate și finanțe pentru studiile de caz din viața reală, într-un mediu online. Programul oferă bazele intelectuale necesare pentru o carieră într-un mediu de muncă în schimbare rapidă, o abordare riguroasă a conștientizării de sine și a dezvoltării personale și o expunere semnificativă la lumea muncii și la cerințele sale actuale.

Cursul oferă dezvoltarea de cunoștințe intelectuale și profesionale aprofundate privind gestiunea financiară a întreprinderilor, care este acoperită de o serie de module care acoperă guvernarea, responsabilitatea socială, managementul riscului, reglementarea bancară, raportarea corporativă, managementul financiar și performanța. Această gamă de domenii vă va permite să vă ocupați sau să vă îmbunătățiți calificările profesionale, precum și calificările dvs. academice. Mai mult, veți dobândi o experiență valoroasă în domeniul cercetării din domeniul dvs. de specialitate, prin terminarea unei disertații, a prezentării, a comunicării, a muncii în echipă și a abilităților critice de rezolvare a problemelor.

Vă puteți extinde experiența de studiu rotind prin locațiile campusului nostru din Marea Britanie și Berlin. În timpul petrecut la ULaw Business School, puteți completa module în locații alternative ale campusului, întorcându-vă în campusul „acasă” pentru a finaliza modulul final. Se pot aplica restricții de viză și condiții de studiu, cu toate că sunteți susținut pe parcursul întregului proces de rotație. Contactați-ne ( studiu@law.ac.uk ) pentru mai multe informații despre opțiunea Rotație globală. "

Cerințe de curs

  • 2.2 sau mai mult de la o diplomă de licență din Marea Britanie într-o zonă numerică (de exemplu, contabilitate, finanțe sau afaceri cu contabilitate sau finanțe)
  • Elevii care au obținut o calificare completă de examen de la un organism profesional de contabilitate sunt de asemenea eligibili. De exemplu;
    • Lucrări ACCA / CIMA: Complet examen calificat (toate cele 14 lucrări finalizate)
Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

The University of Law Business School is a pioneering new Business School launched in 2015 by The University of Law. A qualification from The University of Law Business School gives you that all impor ... Citeste mai mult

The University of Law Business School is a pioneering new Business School launched in 2015 by The University of Law. A qualification from The University of Law Business School gives you that all important edge when applying for your first job and throughout your future career. We have an unparalleled track record of success, with an enviable 97% employability record. Citește mai puţin
Londra , Leeds , Manchester , Berlin , Birmingham , Londra , Londra , Nottingham + 7 Mai mult Mai Puțin