Concentrare de conducere curriculum - educație master

Generalități

7 locații disponibile

Programul de descriere

Cu un prim-plan național în materie de educație, există o cerere pentru liderii care posedă atât experiența de predare și abilitățile de a modela în mod eficient și impact asupra viitorului domeniu. De aceea, am dezvoltat programul de Master noastre în Educație, cu concentrații Leadership Curriculum, leadership-ului educațional și de conducere învățământului superior - pentru a ajuta educatorii să avanseze în carieră și să devină liderii de mâine.

Prin obținerea unui Master în Educație, veți avea o mai bună înțelegere a învățării teoriei, cercetarea și evaluarea, dezvoltarea curriculum-ului și a tehnologiei educaționale. Această combinație de competențe poate oferi o bază solidă pentru o serie de cariere de conducere educaționale.

Programul de Cursuri

Maestrul nostru în educație pot include aceste cursuri:

Probleme contemporane în educație: Evaluează punctele de vedere cu privire la problemele contemporane și tendințe în teoria educației și practică atât din școală și perspectiva educației naționale.

Tehnologie de învățământ și emergente Media: Exploreaza cum computerele, resursele bazate pe web și multimedia sunt folosite pentru a se angaja K-12 elevi de școală în rezolvarea problemelor, cercetarea creativă și învățarea în colaborare.

Cercetare de învățământ: Învăța abilitățile necesare pentru a critic de revizuire, să evalueze și să evalueze cercetarea educațională utilizând abordări atât cantitative, cât și calitative.

Măsurarea educaționale și de evaluare: Să examineze teorii și tehnici de măsurare educaționale și de evaluare pentru planificarea curriculum-ului, de dezvoltare, de livrare, feedback-ul și de îmbunătățire.

Mai multe moduri de a învăța

DeVry oferă cursuri de mai multe moduri diferite:

 • La un campus de locație DeVry
 • on-line
 • Prin clase extinse de colaborare

Vă rugăm să rețineți că programul, cursuri, și disponibilitatea la clasă extinsă variază în funcție de locație.

Master în Educație Cariera Prezentare generală

Pe măsură ce domeniul educației continuă să evolueze, vor exista nu numai o carieră noi și diverse în educație, dar, de asemenea, o nevoie tot mai mare de a găsi lideri care înțeleg peisajul acestui domeniu. Câștigul salarial Master dumneavoastră în Educație, cu o concentrare în Leadership Curriculum sau Tehnologie Educațională Leadership-ați putea da acreditările de care aveți nevoie pentru a profita de aceste oportunități de carieră și poziția-te pentru a fi un lider neprețuit în acest domeniu.

Responsabilități profesionale

Când ați câștiga gradul dvs. de Master în Educație, ai putea fi pregătit pentru a avansa in cariera intr-o serie de roluri de conducere educaționale. Cariere în educație ar putea implica următoarele responsabilități:

 • Supravegherea educatorilor, a personalului și a studenților la nivelurile K-12
 • Planificarea dezvoltării academice prin îmbunătățirea continuă și cumulativă curriculum - ului
 • Proiectarea programelor școlare și de perfecționare pentru persoane și grupuri în domeniul educației
 • Integrarea resurselor digitale și a tehnologiilor emergente în planuri de lecție pentru a facilita experiența de învățare
 • Consilierea privind metodele și strategiile de comunicare în diferite mass - media
 • Efectuarea de cercetări pentru a integra metodologii practice clasice și actuale educaționale în clasă

Oportunități de carieră

Absolvenții universității DeVry în educație ar putea fi pregătit pentru a intra în una din mai multe domenii de carieră:

 • Consultanță educațională
 • Învățământ la distanță
 • Servicii academice
 • Antrenament și dezvoltare

Resurse

Ghidul programului
Conducerea curriculum Concentrarea Prezentare generală
Învățământ

CURRICULUM CONDUCEREA CONCENTRARE

Ca profesor de K-12, ați înțeles importanța curriculum-ului drept și au idei cu privire la modul în care puteți îmbunătăți instruirea la școală. Dacă ați căuta cunoștințele și capacitatea de a influența dezvoltarea curriculum-ului, Master noastre în Educație, cu o concentrație de Leadership Curriculum vă poate ajuta să atinge acest obiectiv. Vei invata de la profesori care au experiență în domeniul educației și programul de gradul nostru vă poate ajuta să își asume un rol de lider într-o serie de cariere educaționale.

 • Din cauza reglementărilor de stat specifice, creditele și diplomele obținute de la Universitatea DeVry nu se califică în mod automat o persoană pentru a practica anumite profesii sau să obțină o certificare în domeniul lor. Candidații trebuie să contacteze agenția corespunzătoare de reglementare de stat pentru domeniul lor specific de interes.

programul Courswork

Maestrul nostru de Master Programul în Educație cu o concentrație în Leadership Curriculum poate include aceste cursuri:

Dezvoltarea curriculum-ului: Exploreze perspectivele istorice ale influențelor curriculare, schimbări cheie ale secolului trecut și teorii educaționale contradictorii.

Program educațional Evaluare: Să învețe teoria și practica evaluării programului prin luarea în considerare cerințe ale părților interesate, tipurile de evaluare și proceduri și metode de colectare a datelor pentru raportarea echilibrată.

Conducerea unităților de învățământ: Examinează modelele de autoritate, de luare a deciziilor, comunicațiile și soluționarea conflictelor și să învețe cum să faciliteze conducerea pentru a crea un climat de muncă de susținere a excelenței în predare și învățare.


Informații importante despre datorii educaționale, câștigurile și ratele de finalizare a studenților care au participat la DeVry pot fi găsite la devry.edu/degree-programs/ge.html

Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

If you are looking for an undergraduate or graduate college degree program, consider DeVry University. We offer small class sizes, a year-round enrollment every 8 weeks with processing new or transfer ... Citeste mai mult

If you are looking for an undergraduate or graduate college degree program, consider DeVry University. We offer small class sizes, a year-round enrollment every 8 weeks with processing new or transfer I-20, and degree completion programs. At DeVry, you can earn a reputable degree from an accredited university respected by top employers around the globe. Citește mai puţin
Chicago , Chicago , New York , Pomona , Los Angeles , Fremont , New York + 6 Mai mult Mai Puțin