Comunicarea MA, comunicarea în organizații se concentrează

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

Câștigați masteratul în comunicare

MA în comunicare este un program de 36 de credite pe campus în care studenții dezvoltă abilități critice de comunicare asociate cu interacțiunea umană și practicile de cercetare în moduri care sunt fundamentate în teorie și pot fi aplicate imediat în practică. Elevii folosesc tehnologia de ultimă generație și își accentuează competențele de comunicare și baza de cunoștințe într-un mediu dinamic și extrem de interactiv care reflectă scenarii din lumea reală.

Programul de comunicare MA a oferit în mod tradițional o combinație de cursuri online și bazate pe campus. În circumstanțele actuale, intenționăm să oferim studenților posibilitatea de a participa fie în campus, cât și de la distanță.

Comunicarea în organizații

MA în comunicare oferă trei domenii de studiu concentrate: Tehnologia comunicării digitale și a comunicării , relațiile publice și comunicarea în organizații.

Urmărirea comunicării în organizații se concentrează pe îmbunătățirea capacităților de comunicare la locul de muncă. Studenții sunt pregătiți cu abilitățile profesionale de comunicare necesare pentru avansarea carierei sau pentru urmărirea unor diplome avansate. În această pistă, studenții învață cele mai bune și mai eficiente metode de luare a deciziilor și de rezolvare a problemelor în cadrul relațiilor cu angajații, comunicarea managerială și interacțiunea digitală prin studii media.

Cursurile din rubrica Comunicare în organizații includ:

  • Introducere în comunicarea organizațională
  • Cultura organizationala
  • pregătire și dezvoltare
  • Relații între angajați

Pe lângă cursurile principale de studiu și elementele relevante, un curs de portofoliu unic îi ajută pe studenți să treacă de la studii postuniversitare la o oportunitate de angajare sau spre studii ulterioare.

Termenele de aplicare

Aplicațiile sunt revizuite în mod continuu și pot fi completate în întregime online. Pentru revizuirea prioritară și luarea în considerare a unei burse, trimiteți cererea și materialele de sprijin prin:

  • Semestrul de cădere - 1 august (termen limită de prioritate 1 mai)
  • Semestrul de primăvară - 1 decembrie (termen limită 1 noiembrie)
Ultima actualizare Aug 2020

Despre facultate

The College of Communication and the Arts is a premier choice for students seeking a high quality, interdisciplinary communication and arts degree that is based on a sound liberal arts education, embr ... Citeste mai mult

The College of Communication and the Arts is a premier choice for students seeking a high quality, interdisciplinary communication and arts degree that is based on a sound liberal arts education, embraces today's digital culture, and empowers students to lead, create, and communicate with responsibility, passion and excellence. Citește mai puţin