Comunicare vizuală MA

Generalități

Programul de descriere

Privire de ansamblu asupra curs

Credem că cei mai de succes designeri sunt inovatori culturali care, prin practica lor, informează, conving și distrează. Prin cursul nostru de comunicare vizuală MA, veți dezvolta o voce de design încrezător și veți crea un portofoliu de lucru extraordinar, pregătit pentru lumea profesională contemporană.

Veți explora mecanismele de transmitere a mesajelor și a semnificației printr-o gamă variată de media, veți fi încurajați să dezvoltați noi abilități pentru a vă consolida și informa practica de proiectare și veți înțelege seturile de abilități necesare pentru tipărire, mișcare și design digital.

Veți avea, de asemenea, oportunitatea de a vă îmbunătăți practica în domeniile necesare pentru a deveni un lider creativ și a continua la o carieră în domeniul larg al comunicării vizuale, care include domenii precum mass-media, experiența utilizatorului, design de mișcare, design web , proiectarea expoziției și publicitate, colaborarea cu alți membri ai comunității noastre creative.

MA Visual Communication este conceput pentru a vă ajuta să dezvoltați o voce ca autor și inovator, echipându-vă abilitățile și cunoștințele pentru a identifica și rezolva problemele de proiectare în medii trans-disciplinare, inclusiv tipografie tradițională și digitală, suite de imagini în mișcare și studiouri 3D.

Veți învăța să abordați designul ca agent al schimbării - o strategie pentru transformarea pozitivă a comportamentelor în moduri dezirabile și durabile.

Condusă de Hugh Harwood și o echipă de designeri profesioniști experimentați, cu conexiuni la cel mai înalt nivel al industriei - inclusiv Slawa Harasymowicz, Vida Vega și Jayoon Choi - veți învăța printr-o serie de prelegeri, brief-uri de proiect, ateliere, misiuni scrise, grup critici și tutoriale individuale.

Durata studiului:

 • Un an cu normă întreagă sau doi ani cu fracțiune de normă

Detaliile Cursului

Termenul unu

Definirea practicii tale

 • Veți explora practica creativă pentru a informa despre dezvoltarea detaliată a propunerii de proiect mai târziu în curs. Unitatea își propune să ofere un cadru structurat care să vă permită să investigați potențialul metodelor, ideilor și temelor din disciplina dvs., precum și să vă ajutați să informați și să localizați practica.

Termenul doi

Context și metodă

 • Printr-o serie de prelegeri și seminarii, vă veți implica activ într-o serie de dezbateri curente care oferă contextul cultural și intelectual pentru considerarea ideilor în comunicarea vizuală. Programul abordează problemele interdisciplinare prin discuția despre teorie și prin luarea în considerare a lucrărilor specifice și a textelor proiectate.

Dezvoltarea proiectului

 • În această unitate veți dezvolta temele și focusul proiectului final, evaluând și testând obiectivele propunerii dvs. pe o perioadă susținută de studiu regizat de sine. În această etapă, dezvoltarea proiectului dvs. va fi ghidată și pusă la îndoială prin tutoriale, critici de grup și prezentări, care vor susține progresul activității dvs. și vor oferi o evaluare critică riguroasă din partea personalului, colegilor și practicienilor profesioniști. În timp ce încurajați explorarea continuă și interogarea ideilor dvs., veți continua procesul de dezvoltare a metodelor și strategiilor adecvate pentru realizarea proiectului dvs., în timp ce începeți să lucrați mai independent ca cercetător și practicant, perfecționând întrebările de cercetare și metodele de cercetare pe care le utilizați. .

Termenul trei

Realizare și diseminare

 • Veți aplica cunoștințele și experiența acumulate în unitățile anterioare pentru realizarea proiectului final de MA - culmea și consolidarea studiilor dvs. sub forma unei piese rezolvate sau a unei lucrări. Ar trebui să demonstreze coerență și inovație la nivel profesional de rezoluție. De asemenea, vi se va solicita să pregătiți o lucrare critică destinată să reflectați asupra rezultatelor practice specifice ale proiectului de MA, interpretarea și succesul său ca o demonstrație a abordării dvs. în practica creativă prin cercetare.

Taxe și costuri suplimentare ale cursului

Taxe de școlarizare

Taxele de curs pe an pentru intrarea în 2020 sunt:

 • Studenți din Marea Britanie și UE cu normă întreagă - 8.000 de lire sterline
 • Studenți din Marea Britanie și UE cu jumătate de normă - 4.000 de lire sterline
 • Studenți internaționali cu normă întreagă - 16.250 GBP (taxa standard)
 • Studenți internaționali cu normă întreagă - 15.600 de lire sterline (taxa de plată anticipată)

Costuri suplimentare de curs

Pe lângă taxele de școlarizare, vă rugăm să consultați costurile suplimentare de curs pentru intrarea în 2020.

Aceste taxe sunt corecte doar pentru anul universitar declarat. Costurile pot crește în fiecare an în timpul perioadei de înregistrare continuă a unui student, în conformitate cu inflația (sub rezerva oricăror limite maxime de taxare reglementate). Orice ajustare pentru studenții continui va fi sub sau sub rata prognozei RPI-X.

Reduceri de taxe și burse

Pentru a sprijini toți studenții noștri actuali, precum și recentii noștri studenți din Marea Britanie și UE pentru a trece la următorul nivel de studiu, am dezvoltat o nouă gamă de reduceri de taxe pe o gamă de cursuri.

 • Citiți mai multe despre reducerile de taxe

Facilităţi

Facilitățile de comunicare vizuală includ studiouri dedicate, cu spațiu pentru muncă personală și de lucru în grup; apartamente media digitale cu Mac-uri programate cu cele mai recente programe de design din industrie, inclusiv, Adobe Creative Suite, Final Cut Studio, Final Cut Pro, Soundtrack Pro și Autodesk Maya. Avem studiouri de fotografie și săli de prelucrare și tipărire pentru fotografii filmate alb-negru; studiouri de imprimare cu acces la litografie, serigrafie, gravură și imprimare în relief.

Ce spun studenții noștri

"Studierea la UCA este cu siguranță una dintre cele mai mari experiențe pe care le-am avut. Pot simți vibrații creative și energice peste tot în campus. Echipa UCA din campus este cu adevărat utilă și prietenoasă, susțin în multe feluri, indiferent de fie că avem nevoie de sfaturi academice sau personale. "

Ka I Lei, MA Comunicare vizuală

Cerințe de intrare

Cerințe de intrare în Marea Britanie

 • O diplomă de onoare sau o calificare echivalentă în subiect sau o disciplină conexă

și / sau

 • Experiență relevantă de muncă, care vă demonstrează capacitatea de a studia la nivel postuniversitar.

De asemenea, vor fi luate în considerare solicitanții care pot face un caz puternic pentru admitere în legătură cu un anumit proiect și își pot demonstra potențialul de a finaliza în mod satisfăcător cursul.

Cerințe internaționale de intrare

Pentru a vedea cerințele de intrare echivalente pentru țara dvs., vă rugăm să consultați site-ul nostru web.

Portofoliul dvs.

Vom solicita să participați la o zi a solicitantului și să vă aduceți portofoliul pentru evaluare. Informații suplimentare despre cum să compilați un portofoliu și cerințele specifice pentru exemple de lucrări care vor fi incluse vor fi furnizate pe portalul solicitantului după ce ați solicitat.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Cineaști câștigători la Oscar, designeri de modă de renume mondial, prezentatori de televiziune, bijutieri celebri și nominalizați la Premiul Turner sunt doar câțiva dintre absolvenții cu profil înalt ... Citeste mai mult

Cineaști câștigători la Oscar, designeri de modă de renume mondial, prezentatori de televiziune, bijutieri celebri și nominalizați la Premiul Turner sunt doar câțiva dintre absolvenții cu profil înalt de la University for the Creative Arts . În calitate de universitate specializată în arte creative, am creat o comunitate unică pentru studenții noștri, unde oamenii cu gândire similară se pot împărtăși în procesul creativ și se pot inspira unii pe alții. Colaborarea dintre cursuri este încurajată, artiștii frumoși studiând alături de cineaști și designeri de modă care lucrează alături de arhitecți. În acest fel, studenții noștri beneficiază de expunerea la o serie de discipline. Alegerea studierii cu noi vă va oferi libertatea de a vă descoperi propriul stil personal printr-o combinație câștigătoare de cursuri axate pe industrie, facilități de ultimă generație și personal de inspirație inspirat. Citește mai puţin
Canterbury , Epsom , Farnham , Rochester , Maidstone , Molesey , Barnsley + 6 Mai mult Mai Puțin