Comunicare MA - Comunicare în organizații

Generalități

Programul de descriere

Câștigați masteratul în comunicare

MA în comunicare este de 36 de credit, pe-campus program în care elevii dezvolta abilități critice de comunicare asociate cu interacțiunea umană și practicile de cercetare în moduri care sunt fundamentate în teorie și pot fi aplicate imediat în practică. Elevii folosesc tehnologia de ultimă generație și își intensifică competențele de comunicare și baza de cunoștințe într-un mediu dinamic și extrem de interactiv, care reflectă scenarii din lumea reală.

Comunicarea în organizații

MA în comunicare oferă două piese de studiu: Comunicare digitală și tehnologii de comunicare , sau de comunicare în organizații.

Comunicarea din cadrul Organizațiilor urmărește îmbunătățirea capacităților de comunicare la locul de muncă. Elevii sunt pregătiți cu abilitățile de comunicare profesionale necesare avansării carierei sau urmăririi în continuare a unor grade avansate. În această piesă, elevii învață cele mai bune și mai eficiente metode de luare a deciziilor și de rezolvare a problemelor în cadrul relațiilor dintre angajați, comunicare de management și interacțiune digitală prin studii media.

Cursurile din rubrica Comunicare în organizații includ:

  • Introducere în comunicarea organizațională
  • Cultura organizationala
  • Instruire
  • Relații între angajați

Pe lângă cursurile principale de studiu și elementele relevante, un curs de portofoliu unic îi ajută pe studenți să treacă de la studii postuniversitare la o oportunitate de angajare sau spre studii ulterioare.

Termenele de aplicare

Aplicațiile sunt revizuite în mod continuu și pot fi completate în întregime online. Pentru revizuirea prioritară și luarea în considerare a unei burse, trimiteți cererea și materialele de sprijin prin:

  • Semestrul de cădere - 1 august (termen limită de prioritate 1 mai)
  • Semestrul de primăvară - 1 decembrie (termen limită 1 noiembrie)
Ultima actualizare May 2019

Despre facultate

The College of Communication and the Arts is a premier choice for students seeking a high quality, interdisciplinary communication and arts degree that is based on a sound liberal arts education, embr ... Citeste mai mult

The College of Communication and the Arts is a premier choice for students seeking a high quality, interdisciplinary communication and arts degree that is based on a sound liberal arts education, embraces today's digital culture, and empowers students to lead, create, and communicate with responsibility, passion and excellence. Citește mai puţin