Comandantul de management de mediu

Generalități

3 locații disponibile

Programul de descriere

De ce de studiu la Notre Dame


Universitatea Notre Dame din Australia este mândru de clase sale mici şi atmosfera comunităţii îngrijirea, precum şi angajamentul său faţă de excelenţă, de îngrijire pastorală şi justiţia socială. Universitatea este în măsură să ofere o abordare personala, unica de predare şi învăţare. În consecinţă, Notre Dame pot ajuta studenţii să dezvolte abilităţi şi încredere pentru a le permite de a reuşi în domeniul lor de ales. De asemenea, deoarece Notre Dame este un oraş universitar, studenţii au acces la toate activităţile sociale, sportive şi culturale Fremantle are de oferit, efectuarea de învăţare atât o educaţie şi o experienţă culturală.

&nbsp

&nbsp

Maestru de Management de Mediu


Astăzi, problemele de mediu, indiferent dacă sunt locale sau globale, reprezintă o preocupare majoră a comunităţii. Comunitatea recunoaşte acum că un mediu sănătos este la fel de important ca o economie puternică şi o societate grija pentru viitorul nostru.
Deşi a existat o creştere dramatică în preocuparea societăţii cu privire la starea mediului este doar în ultimii ani, care accentul a fost pus pe căutarea de soluţii la problemele de mediu printr-o gestionare mai bună.

&nbsp

Maestru de management de mediu prevede o calificare postuniversitare pentru studenţii sau manageri care doresc să dezvolte abilităţi de management şi de cercetare. Sub rezerva pentru studenţii progrese satisfăcătoare se pot aplica pentru a continua studiile prin grade mai mari, cum ar fi un doctorat.

&nbsp

Maestru de Management de Mediu constă în echivalent de douăsprezece unităţi, dintre care şase sunt obligatorii. Elevii pot alege să studieze Master of Management de Mediu de către cursuri sau numai de cursuri, inclusiv un proiect major de cercetare.


În cazul în care elevii nu au pregătire adecvată academice în domeniul ştiinţelor biologice, fizice si de mediu, acestea pot fi obligate să efectueze un semestru de studiu preliminar, care oferă cunoştinţele şi abilităţile esenţiale pentru programele în managementul de mediu.

&nbsp

&nbsp

Mod de studiu şi de evaluare


Elevii pot întreprinde studiu, ca un part-time sau full-time student, care începe în primul semestru (februarie) sau în al doilea semestru (iulie), în funcţie de disponibilitate unitate. Evaluarea de competenţă în fiecare unitate de performanţă constă în tutorial, un număr de sarcini sau proiecte pe parcursul semestrului si un examen final.

&nbsp

&nbsp

Cerinţele de admitere

&nbsp

Notre Dame încurajează cererile de la oameni din toate mediile şi ia în considerare performanţele academice ale reclamantului, precum şi calităţile lor personale şi realizările. Cerinţele academice sunt la fel de calităţile lor personale şi realizările. Cerinţele academice sunt după cum urmează:

  • O diplomă de licenţă la o universitate recunoscută australian sau de peste mări care să demonstreze realizarea de clasele satisfăcătoare.
  • Recunoaşterea învăţării anterioare pot fi acordate candidaţilor selectaţi care nu au nici o calificare terţiar, dar care au cel puţin 10 ani de experienţă industrie.


Intrarea la unele subiecte va necesita completarea de unităţi de bacşiş sau cunoştinţe relevante şi demonstrabile.


Candidaţii trebuie să fie primite cu cel puţin o lună înainte de începerea. Cu toate acestea, există locuri limitate disponibile în cursuri postuniversitare şi acestea vor fi ocupate pe principiul primul venit, primul servit, aplicarea atat de devreme este încurajată.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Universitatea Notre Dame din Australia (UNDA) este una dintre vedetele creştere de universităţi din Australia. Înfiinţat printr-un act al Parlamentului din Australia de Vest, în decembrie 1989, acesta ... Citeste mai mult

Universitatea Notre Dame din Australia (UNDA) este una dintre vedetele creştere de universităţi din Australia. Înfiinţat printr-un act al Parlamentului din Australia de Vest, în decembrie 1989, acesta are acum peste 7000 de studenţi înscrişi la cele trei campusuri în Fremantle, Sydney şi Broome. partener Universitatea fondatori ai fost la Universitatea Notre Dame din Statele Unite ale Americii (NDUS), una dintre universităţile din lume mare catolice şi de referinţă pentru UNDA. Acesta a oferit UNDA cu inspiraţie; sfat, idei şi modele; "studia în străinătate", studenţi şi facultate, precum şi prezenţa liderilor pe camerelor sale şi consiliile de conducere. &nbsp Notre Dame Australia este o universitate australian care a îmbrăţişat atât australian tradiţia universitate modernă şi stimat şi tradiţiile vechi de universităţi catolice, atât în Europa şi America de Nord. Ea a căutat să fie o universitate care este specializata in excelenţă de învăţământul pre-universitar. Obiectivul său este de educaţie şi formare a tinerilor pentru intrarea profesii majore: medicina, drept, de predare, asistenţă medicală, de contabilitate şi finanţe, fizioterapie, consiliere, ştiinţe ale sănătăţii şi preoţia. &nbsp Universitatea este de remarcat mai ales pentru rolul său de lider în disciplinele mare profesionist tradiţional de Sănătate şi Educaţie, atât de mult timp asociat cu misiunea Bisericii în Australia. Le-a asumat, de asemenea, un rol deosebit în educarea, şi servicii pentru, oamenii indigene din nordul Australiei. &nbsp Notre Dame este o dimensiune medie, universitate privată care primeşte fonduri publice într-o serie de domenii. Un număr semnificativ de studenţi au locuri în domeniile sănătăţii şi educaţiei finanţat de către Guvernul australian. Se angajează să asigure că, pe cât posibil, elevii primesc o educaţie personalizată, de înaltă calitate într-un mediu de îngrijire şi prietenos de învăţare. Aproximativ 10 la suta din corp student sale este international. &nbsp Universitatea are drept scop de a produce "industriei gata" absolventi care sunt mult mai în cererea din partea angajatorilor din Australia. &nbsp Universitatea trei campusuri, în Fremantle, Sydney şi Broome sunt izbitor de frumoase şi foarte convenabil. Acestea oferă un cadru ideal pentru o experienţă de primă clasă universitare de licenţă. Citește mai puţin
Broome , Fremantle , Sydney + 2 Mai mult Mai Puțin