Comandantul de gradul științei în sistemele informatice

Generalități

Programul de descriere

&nbsp

Master of Science în Information Systems

&nbsp

Master of Science în Information Systems (MSIS) este conceput pentru a oferi managerilor si profesionistilor de competențele tehnice necesare și manageriale necesare pentru a îndeplini responsabilitățile de poziții de top management profesionale și de proiect în Sisteme Informatice / domeniul tehnologiei.

Gradul Programul MSIS este organizat în două opțiuni: o opțiune profesională (PMSIS) concepute pentru curent este / profesioniști IT, și o opțiune Executiv (EMSIS) conceput pentru managerii și profesioniștii care lucrează în afara câmpului IS.

Admiterea la programul

&nbsp

În plus față de aplicarea la Universitatea, viitorii studenți trebuie să depună o cerere separată program de absolvent la Colegiul de Business și Economie. Solicitanții sunt admiși la programul MSIS bazat pe o analiză cuprinzătoare de departamentul de sisteme informatice de: experiența lor de lucru reflectat într-un CV si doua scrisori de recomandare de la persoane care au supravegheat reclamantei 's de lucru care documentează un minim de doi ani 'full-time profesionist experienta de lucru intr-un cadru la nivel de sistem de afaceri de informații pentru opțiunea Professional, sau trei ani "cu normă întreagă experiență de muncă profesională la nivel de management într-o, profesionist, și / sau operațiuni de setare pentru opțiunea executiv; și o scor GMAT minim de 500.

&nbsp

&nbsp

Opțiunea profesională

&nbsp

MSIS, opțiunea Professional (PMSIS) este proiectat pentru manageri și profesioniști care lucrează în domeniul afacerilor Information Systems. Opțiune oferă profesioniștilor cunoștințe generale necesare pentru a se muta în ziua de azi de planificare senior provocatoare, consultanta, management de proiect și pozițiile.

&nbsp

&nbsp

Opțiunea executiv

&nbsp

Opțiunea executiv MSIS este conceput pentru directori de lucru, manageri și profesioniști, care sunt interesați de o carieră de redirecționare, sau modifica în sistemele de informații de afaceri / teren de tehnologie. Acesta este conceput pentru a oferi persoanelor în prezent angajate în afaceri și alte tipuri de organizații în domeniul gestionării și pozițiile operațiuni, educație necesar pentru a obține cunoștințe profesionale și manageriale și a abilităților necesare pentru poziții de nivel superior.Aceste poziții pot fi găsite în sistemele de informații / tehnologie a informației organizații (IS / IT) de utilizator și de sprijin, cum ar fi: consultanță, management de utilizator planificarea dezvoltării, precum și gestionarea, precum și operațiuni de centrelor de date.

Solicitanții trebuie să aibă o diplomă de licență la o universitate acreditată, o experiență de cel puțin trei ani de nivel profesional, și un interes într-o carieră în IS / IT. Cunoștințe de bază de operațiuni de afaceri este o condiție prealabilă pentru admiterea la cursuri postuniversitare.

&nbsp

&nbsp

MSIS Curriculum

&nbsp

Un total de 45-48 de unități de cursuri de nivel de 500 și o examinare cuprinzătoare maestru sunt necesare. Cei mai mulți studenți finalizeze programul în doi ani.

Ultima actualizare Oct 2012

Despre facultate

Cal State L.A., a member of the California State University (CSU) system, offers excellent and innovative educational opportunities to an urban student population that reflects the diversity of the Lo ... Citeste mai mult

Cal State L.A., a member of the California State University (CSU) system, offers excellent and innovative educational opportunities to an urban student population that reflects the diversity of the Los Angeles basin. Citește mai puţin