Programul MS oferă cursuri de teză și non-teze pentru a pregăti persoane fizice pentru carierele distinctive sau căile profesionale. Toți elevii predau cursuri de bază și examene cuprinzătoare în domeniile chimiei analitice, anorganice, organice și fizice.

MS Curs de lucru

Activitățile de curs trebuie să includă cel puțin cinci cursuri de nivel absolvent; Cel puțin patru dintre cursuri trebuie să fie cursuri de bază; Cel puțin trei trebuie să fie oferite de Departamentul de Chimie. Cel puțin două cursuri la nivel de absolvent trebuie să fie luate în afara subdisciplinei elevului și în cel puțin două sub-discipline.

MS Examinări complete

Candidații de gradul MS trebuie să treacă patru examene cuprinzătoare în domeniul chimiei analitice, anorganice, organice și fizice. Aceste examene sunt oferite (pe o perioadă de câteva zile) în toamnă, primăvară și vară; Anunțurile sunt afișate pe buletinele departamentale. Când este pregătit (de obicei, după absolvirea cursului de absolvire corespunzător), un student ar trebui să indice intenția sa de a lua oricare două sau toate cele patru examene în intervalul de timp specificat. Un student poate fi scuzat de la un examen dacă el sau ea a avut rezultate bune într-un curs (cursuri) conexe încheiate în ultimul an. Un student care nu reușește una sau mai multe dintre examenele complete poate repeta examenul (examenele) la următoarea perioadă de examinare programată. Dacă studentul nu reușește a doua oară, nu este permisă nici o altă ocazie de a lua examenul.

Opțiunea tezei

Elevii care aleg să ia opțiunea MS teza sunt obligați să ia 30 de ore de credit de cursuri aprobate, inclusiv Chem 6998-99 (Teza de cercetare).

Un seminar bazat pe studiul tezei de student, de aproximativ o oră în timp, este dat în scurt timp (câteva luni) înainte de apărarea tezei. Un rezumat (aproximativ 50 de cuvinte) ar trebui să fie pregătit pentru a însoți anunțul fiecărui seminar student.

Înainte de formularea proiectului final al tezei, acesta trebuie să fie prezentat unui comitet de examinare a tezei de doctorat departamentale. Acest comitet va evalua proiectul final pentru a-și asigura aderența la standardele corespunzătoare pentru gradul MS.

Opțiunea non-tezei

Elevii care aleg să ia opțiunea non-teza MS sunt obligați să ia 36 de ore de credit de cursuri aprobate, inclusiv Chem 6395 (Cercetare). Chem 6395 implică o anchetă asupra unui subiect aprobat de personalul departamentului, un raport scris și prezentarea unui seminar. Elevii care se înregistrează pentru Chem 6395 ar trebui să contacteze Departamentul de Graduate Advisor la începutul semestrului pentru informații suplimentare cu privire la planificare.

Până la 9 ore de credit în alte departamente legate de domeniul studenților (de exemplu, științe criminalistice) pot fi incluse în program, sub rezerva aprobării Departamentului de Chimie. Elevii care sunt sau vor fi angajați în organizații care se ocupă de programele de politică științifică și tehnologică pot selecta din cursurile specificate oferite de Managementul sistemelor informatice și tehnologiei, Științe politice, Politici publice și Administrație publică și Școala de Afaceri Internaționale Elliott.

Program predat în:
Engleză

Vezi 30 mai multe cursuri de la The George Washington University - Columbian College of Arts & Sciences »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2019
Duration
Contactează şcoala
Part time
La zi
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare