Canada

Studiu în Canada

Învățământul Superior în Canada

Este provinciile canadiene din Ontario, Newfoundland și Labrador, Alberta, Manitoba, Nova Scotia, Quebec, British Columbia, Saskatchewan, New Brunswick și Prince Edward Island, care sunt constituțional responsabil pentru operațiunile de învățământ superior.

Deși fiecare provincie diferă ușor în modul în care gestionează sistemul lor de învățământ superior, unele asemănări în continuare, care pot ajuta studenții care intenționează să studieze în Canada a obține o idee de ce sa se astepte de la țară 's sistemul de învățământ . De exemplu, toate universitățile și colegiile acordarea de licență 's maestru ' s și doctorat de grade în timp ce colegii profesionale sau tehnice furniza certificate sau diplome. Instituțiile de învățământ superior din Canada includ, de asemenea, colegii comunitate care oferă doi ani asociat 's grade, colegii de Arte Aplicate și tehnologie, institute provincial și colegii vocaționale private.Dacă un student este interesat de participarea la un anumit colegiu sau universitate, el sau ea ar trebui să vizitați site-ul de care provincie special pentru a afla mai multe despre sistemul său unic de învățământ.

 

Universitățile populare în Canada

Universitatea din Toronto mod constant pe locul ridicat pe lista celor mai bune studenților din America de Nord universities.Offering acces la mai multe cursuri academice decât orice alt Unversity canadian, precum și șansa de a lucra în laboratoare de cercetare recunoscute, UT este considerat unul din Canada 's top instituțiile de învățământ superior de zbor.

Alte universități canadiene distinși se numără Universitatea din British Columbia, unde peste 50.000 de studenti bucura de săli de concerte, muzee și o varietate de muzică și programe sportive, și la Universitatea din Alberta, o universitate intensiv lume, respectat și de cercetare cunoscut pentru curriculum în profunzime și standarde ridicate de învățare.

 

Taxe de școlarizare

De școlarizare mediu pentru studenții canadieni care doresc să câștige o diplomă de licență în țara lor este de aproximativ 5000 $ CAD pe an (5000 de dolari în dolari SUA și 3700 în euro). Studenții care aleg să câștige de grade postuniversitare în Canada trebuie să se aștepte să plătească aproximativ $ 1000 (740 de euro) mai mult decat in fiecare an taxele de școlarizare undergraduation.

Studenții străini sunt obligați să plătească taxe mai mari decât locuitorii din Canada - aproape de trei ori suma, de fapt. Dacă sunteți un student internațional, se așteaptă să plătească 14.000 dolari (10.400 de euro) pe an pentru programele de licență și o cantitate mai mare de absolvent de grade. Nerezidenți prezenți Saskatchewan și universități Quebec plăti cel mai mare din taxele de școlarizare, în timp ce studenții internaționali prezenți Newfoundland și universități Manitoba vor plăti cele mai mici taxe de școlarizare.

 

Eligibilitatea pentru Studiul Vizele

Pentru a fi eligibil pentru a obține o viză de studiu canadian, studenții trebuie să demonstreze că au fost acceptate de către un colegiu sau universitate din Canada, arata ca acestea se pot sprijini și să plătească taxele de școlarizare și să prezinte un raport curat în ceea ce privește istoria penale financiar. Elevii se poate cere să se supună unui examen medical, în unele cazuri, înainte de a se emite o viză de student.

 

De ce să studieze în Canada?

Deși este scump pentru studenții internaționali să participe la instituții de învățămînt superior din Canada, această țară are, de asemenea, una dintre cele mai bune reputații în ceea ce privește calitatea educației. În plus, Canada oferă un mediu liniștit, în condiții de siguranță și divers care oferă o atmosferă excelentă de învățare pentru studenții care doresc să experimenteze una dintre cele mai bune sisteme educaționale din lume.

Despre Canada

Situată la nord la granița Statelor Unite, Canada este a doua cea mai mare țară din lume în ceea ce privește suprafața totală. Extinderea de la Pacific la Oceanul Atlantic, Canada are, de asemenea, de a avea una dintre cele mai mari economii datorită abundenței sale de resurse naturale, care includ ulei, minerale, pescuit și silvicultură. Este considerat o monarhie constituțională și democrație parlamentară, cu un prim-ministru și Regina Elisabeta în calitate de șef al statului. Recunoscut ca un "mijloc " putere, Canada ocupă un loc important printre alte țări la nivel mondial în dezvoltarea umană, libertățile civile, educație, libertatea economică și calitatea vieții. În plus, acesta este un membru al Organizației Națiunilor Unite, NAFTA, G8, NATO, OMC, APEC și Commonwealth a Națiunilor.

Deoarece Canada are zone vaste de teren împădurit, are o densitate a populației de aproximativ trei oameni pe opt mile pătrate (o km).Aceasta demografică este una dintre cele mai scăzute din lume, comparabil cu părți din nord și polul sud, Rusia și jungla amazoniană. Alternativ, sudul Quebec și de Sud Ontaria conțin regiunile cele mai dens populate din Canada, de-a lungul râului St Lawrence și Marilor Lacuri.

Trei teritorii și zece provincii cuprind federația din Canada. Provincii sunt mult mai autonom decât teritoriile în ceea ce privește bunăstarea, sănătatea și educația, cu provinciile de colectare de venituri suplimentare din government.However, guvernul federal poate implementa politici naționale, cum ar fi Legea Sănătății canadian în provincii. Cu toate provinciile au dreptul de a refuza initierea de politici federale, de obicei, ei au ales să le accepte.

 

Date esențiale despre Canada

  • Capitala Canadei este Ottawa, situat în provincia Ontario.
  • Canada are două limbi oficiale - engleza si franceza. Aproape 60 la suta dintre canadieni vorbesc engleza in timp ce 20 la suta vorbesc franceza. Alte limbi vorbite de obicei în Canada din cauza nivelului ridicat de diversitate multiculturală sunt cantoneză, germană, Punjab și italiană.
  • Sistemul juridic din Quebec se bazează pe un sistem de legi civile susținută de legislația franceză, restul din Canada aderă la limba engleză sistem de drept comun.
  • Canada conține aproximativ doua milioane de lacuri care acopera in jur de opt la sută din suprafața sa totală.
  • Frunza de arțar este "simbol național e și este afișată vizibil pe țară 'Canada s steag.
  • Canada oferă asistență medicală gratuită de bază pentru cetățenii săi, cu toate acestea, taxe de servicii stomatologice să rămână în responsabilitatea persoanei care primește astfel de servicii. Medicamentele prescrise sunt în mare parte gratuite pentru persoanele în vârstă de peste 65 de ani, precum si beneficiari de ajutor social.
  • Royal Canadian Mounted Police (limbajul cotidian numit "The Mounties ") este atât o forță național și federale de poliție, care este cunoscut pentru cai de călărie decorate în care acestea patrulare în zonele din Canada.

 

Canada 's climatice

Media temperaturilor de vară și de iarnă variază foarte mult de la un teritoriu la altul. În timp ce sudul Canada condițiilor de experiență meteorologice similare cu cea a SUA, Prairie și provinciile interioare au condiții climatice continentale unde temperaturile de zi cu zi poate varia, în gama medie de cinci grade Celsius până la -30 de mai jos grade Fahrenheit (-15 la -30 grade Celsius ). Toate zonele din Canada sunt sensibile la cantități mari de zăpadă și ploaie. Prezent temperaturi Montreal, Quebec și Ottawa vara medie de 78 de grade (25 grade Celsius), Fahrenheit și temperaturi medii de iarnă de 20 de grade Fahrenheit (-6 grade Celsius).

 

Canadian valutar

Moneda din Canada este dolarul canadian, indicat de simbolurile $ sau C $, sau codul de CAD. Cum ar fi dolarul american, dolarul canadian este divizat în 100 centi.Canada produce, de asemenea, monede care vin la 5 ¢, 10 ¢ 25 ¢, și 50 de denumiri ¢, deși moneda cenți 50 este rar văzut în circulație. Bancnote vin într-o singură, cinci, zece, 20 și 50 CAD cultelor.

 

Religia în Canada

Aproape jumătate din toate canadieni se considera catolici, urmat de islam și hinduism. Conform unui recensământ recent, aproape 24 la sută din cetățenii canadieni nu sunt afiliate la orice tip de grup religios, preferând să se atei sau agnostici apel.