Ba (Hons) Administrarea afacerilor (uk grad-top up)

Generalități

Programul de descriere

Prezentare generală Universitatea din Bedfordshire Universitatea din Bedfordshire este o universitate modernă, inovatoare, cu un patrimoniu de educație de calitate merge înapoi mai mult de 100 de programe years.This este acordat de Universitatea din Bedfordshire - Marea Britanie, în colaborare cu SLIIT Computing.

Acest curs va va oferi o educație avansată, pe baza largă pentru o carieră în afaceri, și va dezvolta competențele dumneavoastră intelectual general. Absolvenții vor fi echipate pentru o carieră în industrie, comerț sau de sectorul public și vă puteți aștepta pentru a trece rapid la niveluri mai ridicate de responsabilitate.

Institutul SLIIT Computing Ltd (Private), o filială a SLIIT fost creat pentru a oferi oportunități de educație pentru gama mai larga de studenții care doresc să progreseze în studiile superioare, cu o experiență de învățare orientate spre industrial. SLIIT Computing ofera BSC în programul de gradul Tehnologia informației în asociere cu SLIIT care deschide calea pentru ca elevii să țină cunoștințele lor până la data de în acest domeniu mișcare rapidă a tehnologiei informației. Un amestec de teorie și practică oferă marginea pentru cei care doresc să intre în forța de muncă cu studii superioare sunet și oferă un avantaj competitiv printre altele.

Admiterea Cerința

 • Edexcel Superior Diploma Național în Managementul Afacerilor
 • Diploma SLIIT în Administrarea Afacerilor

DURATA

Un an Top - Up. Livrare programul depinde de preferințele majorității studenților, prin urmare, ar putea fi Zilele săptămânii sau în weekend.

Structura programului Unitățile pentru acest program se concentreze pe modul teoria de afaceri se aplică la locul de muncă moderne și contemporane. Programul de unități își propune să vă ofere cele mai bune oportunități de progres, atât academic și profesional.

 • Marketing in contextul contemporan
 • Noi progrese în afaceri
 • Management Strategic
 • Managementul Operatiunilor
 • Management De Proiect
 • Managementul Resurselor Umane

Studii suplimentare: Studenții care finalizează cu succes BA (Hons), Business Administration ar putea trece la programul de studii postuniversitare de un an de Master în Management de proiect de la Universitatea Keele - Marea Britanie, realizat de SLIIT Computing sau urmați programe, cum ar fi de masterat în domenii specifice de activitate de exemplu Finante, HRM Marketing, cursuri profesionale, de exemplu: CMI, CIPD, CIM, ACCA, CIMA, PGCE Business Aplicata, grade de cercetare etc.

Elevii taxa de curs Sri Lanka

 • SLIIT Computing Taxa: LKR 115 000.00
 • Universitatea Royalty Taxa: 600 RON (2015/2016 admisie)

** Termenele de plată vor fi declarate de către Direcția Afaceri Academice. International Students

 • SLIIT Computing Taxa: US 1750.00 dolari
 • Universitatea Royalty Taxa: 600 RON (2015/2016 admisie)

În cazul în care următor - de locuri de muncă Oportunități Absolvenții găsi locuri de muncă în toate domeniile de activitate, inclusiv finanțe, marketing și HRM. Multe lucru pentru organizațiile mari multinaționale, dar din ce în ce merg la organizațiile mai mici în cazul în care există oportunități de a lucra intr-o serie de domenii funcționale. Unii absolvenți lucrează în organizații de caritate și alte urmeze o carieră în predare.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Our task is to attract brilliant minds, advance the frontiers of knowledge, stimulate innovation and creativity and educate future leaders in all areas of education and industry

Our task is to attract brilliant minds, advance the frontiers of knowledge, stimulate innovation and creativity and educate future leaders in all areas of education and industry Citește mai puţin