BIM Maestru

Generalități

Programul de descriere

Master cel mai solicitat de companiile din sectorul AEC

Un master diferit care integrează abilitățile tehnice și de management într-un singur profil profesional. Utilizarea metodologiei BIM și inovația tehnologică continuă fac din facilități un element esențial în clădiri. De asemenea, legătura strânsă dintre dimensiunea tehnică și interesele de afaceri impune celor responsabili de cunoașterea și performanța abilităților manageriale care îi ajută să maximizeze randamentele.

100% dintre studenții noștri lucrează

pregătire

Una dintre barierele cu care se confruntă tinerii pentru a intra pe piața muncii este lipsa de experiență.

MBIM

Trei zone

  • Ingineria construcțiilor: Această parte a programului combină înțelepciunea și experiența experților profesioniști din sector pentru a oferi studentului cunoștințele necesare pentru proiectarea, calcularea, măsurarea și bugetul oricărei instalații legate de clădire. Întotdeauna cu respectarea principiului fundamental al optimizării resurselor și al eficienței energetice.
  • Managementul proiectului: Această zonă este proiectată pentru a răspunde nevoii de coordonare între diversitatea funcțiilor, competențelor și agenților (proprietari, echipe de proiectare, constructori, subcontractanți) implicați în dezvoltarea proiectului.
  • Administrarea afacerilor: În strânsă legătură cu managementul de proiect, conținutul care îl cuprinde are misiunea de a oferi studenților un cadru de instrumente și cunoștințe de management de afaceri care să le ofere o viziune globală și să le ofere un avantaj competitiv personal care le oferă Deveniți un profesionist de referință.

date

  • Început: octombrie 2020
  • Ore: dimineața și după-amiaza
  • Durata: 10 luni
  • Preț: 15.000 €
Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

La formación que impartimos capacita al alumno para trabajar en diferentes ámbitos del sector, desde un estudio de arquitectura, una ingeniería desarrollando diferentes proyectos y dirigiendo su corre ... Citeste mai mult

La formación que impartimos capacita al alumno para trabajar en diferentes ámbitos del sector, desde un estudio de arquitectura, una ingeniería desarrollando diferentes proyectos y dirigiendo su correcta ejecución hasta participar en los altos mandos de una empresa pionera. Citește mai puţin