Australia

Studiu în Australia

Învățământul Superior

Cursuri universitare de studiu includ diplome de licență la nivel de licență. La nivel postuniversitar, certificate și diplome postuniversitare sunt oferite în plus față de masterat si de doctorat. Programe de masterat sunt disponibile în mai multe discipline, inclusiv științele sociale, inginerie, stiinte medicale, de afaceri, și economie. Studiile universitare de masterat implică, de obicei, de cercetare sau de cursuri, sau o combinație a celor două.

 

De ce să studieze în Australia?

În plus față de Australia, fiind un loc minunat de a trăi, programe de masterat australian sunt printre cea mai buna calitate din lume. Mediul academic australian stimulează inovația, creativitatea și gândirea independentă.

Australia se angajează să asigure studenții internaționali au o experiență bună în Australia.Instituțiile care admit studenții internaționali trebuie să adere la un set de cerințe stricte în ceea ce privește activitățile de marketing, de livrare Desigur, facilități și servicii studențești, cum ar fi servicii juridice și de sănătate.

 

Universitățile

Patru din Australia 39 de universități sunt clasate în top 100 de 2012-2013 de ori mai mare Mondial pentru Educație University Rankings . Aceste școli se numără Universitatea din Melbourne (28), Australian National University (37), la Universitatea din Sydney (62), și la Universitatea din Queensland (65). Aproximativ 230.000 de studenți internaționali participa la programe de învățământ superior în Australia, cu aproximativ 90.000 de absolventi in fiecare an.

 

Școlarizare și Programul Durata

Studenții internaționali trebuie să plătească taxele de școlarizare și înainte de a începe studiile de Masterat.Școlarizare tipic pentru masterat este de A $ 15.000 la A 36.000 dolari pe an, în funcție de universitate.

Programele de master dura 1-2 ani pentru a finaliza. Cursul de studiu este, de obicei, după doi ani de o diplomă de licență, cu toate acestea, o diplomă de master pot fi obținute într-un an, dacă diplomă de licență a studentului a fost obținut cu onoruri.

 

Anul universitar

Anul universitar începe în Australia la începutul lunii martie și se execută prin intermediul sfarsitul lunii noiembrie. Cele mai multe școli oferă două semestre în fiecare an, dar unele școli folosesc un sistem de trimestru și alte școli oferă cursuri de vară din decembrie până în februarie.

 

Oportunități post-universitare

O diplomă de master în orice disciplină de la o instituție australian face un absolvent mai valoros pentru angajatori din întreaga lume.În plus, legislația recentă a fost adoptată, care permite absolvenților internațional de institute australian pentru a obține o viză de muncă post-studiu, care le permite să lucreze în Australia timp de până la patru ani de la absolvire.

Cu toate acestea, deși studenții internaționali pot fi eligibile pentru a lucra în Australia, după absolvire, elevii nu ar trebui să realizeze studii în Australia pentru unicul scop de migrație. Australia oferă tratament preferențial migrație pentru persoanele fizice pe o listă ocupațiilor calificați, dar procesul de migrare calificați este separată de procesul de viza de student. Nu există nici o garanție că un student studiază pentru o diplomă de master în Australia va fi capabil de a migra la Australia.

După finalizarea o diplomă de master, studenții pot continua, de asemenea, studiile lor, în cazul în care sunt admise la un program de doctorat și de a obține o viză suplimentar elev.

 

Obligativitatea vizelor

Pentru a obține o viză de student, studenții trebuie să fie înscris la un curs full-time, care este înregistrată la Departamentul australian al Imigrației și Cetățeniei (DIAC). Studenții înscriși la un curs scurt de mai putin de 3 luni pot studia pe o viză de vizitator. Cu toate acestea, numai studenții cu o viză de student va avea acces la asistenta medicala australian și de lucru part-time. Studenții pot aplica pentru o viză de student, o dată primesc o scrisoare de ofertă sau de confirmare electronică de înscriere.

 

De Asigurari de Sanatate

Australia are un program special de asigurari de sanatate pentru studenții internaționali numit de peste mări a asigurărilor de sănătate Student (OSHC). Elevii ar trebui să cumpere OSHC înainte de a ajunge în Australia și de acoperire trebuie să fie menținută pe durata șederii studentului pe o viză de student. OSHC acoperă îngrijiri medicale sau la spital și acoperă parțial medicamente baza de prescriptie medicala si ambulante.

 

Sfaturi

O mare parte din Australia este tulbure și vizitatorii trebuie să fie conștienți de pericolele asociate cu călătorie la Outback. Chiar și atunci când nu este în Outback, de protectie solara ar trebui să fie utilizat în orice moment, iar călătorii ar trebui să bea multă apă.

Bush incendii sunt un pericol comun, în special de la sfârșitul primăverii până la vară. Travelers ar trebui să mențină gradul de conștientizare a locației a incendiilor în orice moment.

Alte pericole sunt șerpi veninoși, păianjeni și rachetele marine. Aceste riscuri pot fi evitate cu conștientizare a situației și îmbrăcăminte și încălțăminte corespunzătoare.

Despre Australia

Australia este un continent insulă și țară situată în emisfera sudică, între Oceanul Pacific și Indian. Deși a șasea cea mai mare țară din lume de zona, Australia are o populatie de doar aproximativ 20 de milioane. Cea mai mare parte a populației trăiește de-a lungul coastelor de sud și de est. Australia este o țară foarte dezvoltată, cu al cincilea cel mai mare venit din lume pe cap de locuitor. Industrii majore se concentreze pe resursele naturale abundente din Australia, inclusiv în agricultură, horticultură, pescuit, silvicultură, și minerale.

 

Climă

Datorită masei Australia teren mare, clima variaza foarte mult in intreaga tara. De nord o treime din țară este la tropice, în timp ce restul are un climat moderat, cu cele mai reci zone din sud-est și Tasmania. Anotimpurile sunt opuse din emisfera nordică.De vara are loc din decembrie pana in februarie, toamna din martie până în mai, iarna de la iunie-august si primavara din septembrie până în noiembrie.

 

Cultură

Australia este o societate foarte sigur, prietenos și multi-cultural, care este una dintre cele mai diverse din lume. Aproape un sfert din populație sa născut într-o altă țară. În plus față de cele mai multe culturi de imigranți, o mare parte din cultura australian este derivat din patrimoniul său Aboriginal.

Deși societatea australian este, în general, foarte casual, multe locuri de muncă și restaurante au codurile vestimentare. Australienii iubesc atât de sport și arte, inclusiv de film, literatură, muzică, dans și teatru. Muzee de artă și galerii abundă în toate marile orașe din Australia.

 

Costul de trai

Costul de trai este similar cu Statele Unite și Marea Britanie.Studenții internaționali trebuie să demonstreze autorităților de migrație care au destui bani pentru a acoperi cheltuielile de trai, de școlarizare și taxe în timpul șederii lor. Elevii pot lucra cu jumătate de normă pentru a câștiga bani pentru cheltuielile de trai. Cerința cheltuielilor anuale din 2012 a fost 18610 dolari pentru student, un 6515 dolari pentru soțul sau partenerul elevului, un 3720 dolari pentru primul copil al elevului, și un 2790 dolari pentru fiecare copil în plus.