Artele liberale moderne

Generalități

Programul de descriere

Artele liberale (liberalis latine, gratuit, și ars, arta sau practica de principiu), poate pretinde a fi cea mai veche programul de învățământ superior din istorie de Vest. În cultura medievală acest devenit oficializat ca triviumul, cu quadrivium de aritmetică, geometrie, muzică și astronomie. În esență, aceste șapte subiecte prevăzute de legile uniforme de ceea ce ar putea fi cunoscute și a obținut în universul natural. Aceste zone largi de anchetă sunt mai bine cunoscute acum ca filosofie, umaniste, științe sociale, științe naturale, și artele plastice.

Acest program oferă posibilitatea de a explora idei în întreaga gamă largă de aceste zone intelectuale. Elevii decide conținutul studiilor prin discuții cu tutorele (s) de lucru în cadrul gama larga de domenii intelectuale care constituie moderne Arte Liberale.

Module Elevii ajung la subiecte eseu prin negociere cu tutorii, în care nu există module predate pe acest program.

Subiecte includ: Ancient, medievală, modernă și Filosofii umanismului renascentist Modern socio-politic gândire utopie și Tragedia Holocaustului Religie Filosofie și muzică Estetica Psihanaliza Sociologie filosofii de Învățământ Superior Educație Ecologie Cursa de gen Istorie femeii

Ultima actualizare Nov 2015

Despre facultate

The University of Winchester was established in 1840, and it combines this heritage with innovative learning and teaching.

The University of Winchester was established in 1840, and it combines this heritage with innovative learning and teaching. Citește mai puţin