Arhitectura

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

Dundee este o locație ideală pentru a studia arhitectura datorită reputației sale creative și a regenerării ambițioase a orașului.

Veți dobândi cunoștințe și abilități esențiale în proiectare, comunicații, istorie și teorie arhitecturală și tehnologie durabilă.

Deoarece împărtășim multe resurse cu școala de artă a Universității, veți beneficia de facilități și ateliere excelente, o atmosferă extrem de creativă și cultura noastră vibrantă de studio. Tutoriale de proiectare și majoritatea învățării au loc în studioul de arhitectură.

Veți fi încurajat să lucrați într-un mod „hands-on” în dezvoltarea și testarea ideilor dvs. prin desene manuale și digitale, modele și prototipuri.

Vei lucra în grupuri mici de studio și de la unu la unu cu tutori cu experiență, care sunt de obicei arhitecți înregistrați, oferind un mediu de învățare de susținere.

Veți avea ocazia să vă alăturați vizitelor de studiu și schimburilor, experimentând arhitectură de nivel mondial. Începând cu 2018, studenții noștri au avut oportunități de a lucra, studia sau concura în Edinburgh, Hanovra, Londra, Mainz, Paris, Shanghai, Sydney, Tongi, Veneția, Vicenza și Wuhan.

Pentru a te califica arhitect în Marea Britanie, vei studia timp de cinci ani și apoi vei finaliza 24 de luni de pregătire practică într-o practică arhitecturală.

Elevii noștri, de obicei, au împărțit acest lucru în:

 • trei ani de studiu academic (partea 1)
 • un an în practică
 • doi ani de studiu academic (partea 2)
 • o perioadă finală suplimentară în practică

Marturii

„Studiourile sunt ceva care separă Dundee de restul, nu face decât să vă ofere un birou pentru a sta, creează un mediu de învățare pe care puteți discuta ideile de design cu studenții mai mari și tineri. Ajută la reunirea cursului în ansamblu. "

Ross Cochrane, student în arhitectură

Acreditare profesională

Acest curs este prescris de Consiliul de Înregistrare Arhitecți (ARB), validat de Royal Institute of British Architects (RIBA) și este, de asemenea, validat și recunoscut de Consiliul de Arhitec din Malaezia pentru Piesele 1 și 2

Recunoașterea reciprocă a calificărilor profesionale după Brexit este o prioritate pentru organismele și universitățile profesionale din Marea Britanie. Dacă intenționați să practicați în afara Regatului Unit, ar trebui să consultați autoritatea națională relevantă recunoașterea acestei calificări.

Cerințe de intrare

Subiecte esențiale
 • Superior - engleză sau un alt subiect literar

și

 • Național 5 / Intermediar 2 - o materie de Artă și Design, și Matematică sau Fizică la C

sau

 • Grad standard - o materie de Artă și Design, și Matematică sau Fizică la 3

De asemenea, va trebui să finalizați o sarcină creativă ca parte a aplicației dvs. Sarcina vă va permite să vă demonstrați abilitățile grafice sau de modelare.

Veți primi o invitație de e-mail pentru a finaliza sarcina creativă după ce vom primi cererea dvs. UCAS.

Limba engleză

 • IELTS (per total) 6.0
 • Citirea 5.5
 • Ascultarea 5.5
 • Vorbind 5.5
 • Scrierea 6.0

Cariere

Acest curs este prescris de Consiliul de Înregistrare Arhitecți (ARB), validat de Institutul Regal al Arhitecților Britanici (RIBA) și este, de asemenea, validat și recunoscut de Consiliul de Arhitec din Malaezia pentru Piese 1 și 2. Absolvenții noștri au un reputatie excelenta in cadrul profesiei de a fi valoros ca membri respectati ai practicilor de top din Marea Britanie si din intreaga lume.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Our core mission at the University of Dundee is to transform lives, locally and globally, through the creation, sharing and application of knowledge.

Our core mission at the University of Dundee is to transform lives, locally and globally, through the creation, sharing and application of knowledge. Citește mai puţin
Dundee , Kirkcaldy + 1 Mai mult Mai Puțin