Antropologie

International Accelerator

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Antropologie

International Accelerator

antropologie

DESPRE NOI

Bine ati venit la Departamentul de Studii Globale & socioculturale. GSS oferă o oportunitate unică de a integra abordările disciplinare ale antropologie, geografie, sociologie și cu teoretizarea trans-disciplinare și de cercetare.

BA nostru, MA și Ph.D. Programele se concentrează pe trei teme care se suprapun: Identități și Inegalitatile, migrațiile și diaspore și a Naturii-Society.

Utilizand comparative, transnaționale, diasporic și perspective globale, GSS urmărește cercetarea pe aceste teme printr-o varietate de abordări teoretice și prin utilizarea calitativă, cantitativă și aplicate metode de cercetare. cercetare și predare temele programului reflectă și în rezonanță cu locația universității noastre într-una dintre cele mai dinamice regiuni ale lumii: cea mai mare zona metropolitană din Miami-o răscruce emisferelor forțelor socioculturale, politice, economice și de mediu de corelare Statele Unite cu Caraibe și America Latină, regiunea atlantică, și lumea în general.

includerea programului în cadrul Școlii de Afaceri Internaționale și Publice (SIPA) oferă studenților o multitudine de cercetare și asociate oportunități prin intermediul SPCSB din America Latină și Caraibe Center; Programul din țările din Africa și Studii diasporei africane; Institutul pentru Studii Asiatice; Centrul de Uniunea Europeană; și Centrul de Cercetare și Studii Muncii, pentru a numi doar câteva. GSS colaborează cu departamentele sale partenere din cadrul SIPA și Școala de Mediu și societate (SEAS). Aceasta susține de asemenea relații strânse cu programe cum ar fi studiile pentru femei; departamentele de istorie și psihologie; Scoala Stempel de Sanatate Publica; si Colegiul de Medicina.

Pentru mai multe informații despre programele de GSS, activitățile și comunitate, vă rugăm să accesați site-ul nostru și să vizitați secțiunea de programe de licență departamentului și programe postuniversitare. În plus, vă invităm cordial să întrebați despre noi prin contactarea departamentului nostru de Scaun, directori de program, și președinții asociațiilor studențești noastre.

Absolvent

Ca un departament interdisciplinar care combină Antropologie, Geografie Umană și Sociologie, suntem mandri de a oferi atât un doctorat și MA în Studii Globale și socioculturale. Departamentul nostru de facultate și de absolvent studenții specializați în cercetarea pe trei core, teme interconectate:

  • Identitățile și Inegalitatile
  • Migrații și diaspore
  • Natură-Societate

Atât programele de masterat și de doctorat să se bazeze pe puterea mare de similarități interdisciplinare membrii facultății noastre ", în timp ce, de asemenea, permițând studenților să dobândească o bază solidă în oricare antropologie, geografie sau sociologie.

Masterat și doctorat Cerințe

Atât de doctorat și studenții masteranzi completeze un set de cursuri de bază interdisciplinare, în timp ce studenții doctoranzi își concentreze activitatea lor de curs rămase într-una din cele trei specializări: Antropologie, Geografie, sau Sociologie. Acest lucru important disciplinar apare pe de gradul câștigat.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Sept. 2019
Duration
Durata
Cu jumătate de normă
Cu normă întreagă
Locations
Statele Unite ale Americii - Boston, Massachusetts
Data începerii : Sept. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Sept. 2019
Statele Unite ale Americii - Boston, Massachusetts
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala