Analiza MSc în afaceri și management strategic

Generalități

Programul de descriere

Cursul de Analiză de Afaceri și Management Strategic al MSC se concentrează asupra problemelor de management internațional real și asupra modului de rezolvare a acestora. Un element cheie al cursului este proiectul nostru unic pentru client, care vă permite să vă puneți în practică procesul de învățare.

Explorați funcționarea întreprinderilor multinaționale și efectuați analize comparative de afaceri în timp ce obțineți abilitățile practice necesare pentru a lucra eficient într-un mediu de afaceri internațional. Alături de o înțelegere aprofundată a analizei și dezvoltării afacerii, veți absolvi cu competențele cheie ale consultanței internaționale în afaceri, cum ar fi încadrarea problemelor de afaceri internaționale, scrierea de rapoarte de afaceri și pregătirea pentru interviuri.

Aveți ocazia să aplicați învățarea dvs. problemelor reale de afaceri printr-un proiect care se confruntă cu clientul într-o organizație externă de clienți, oferindu-vă experiență valoroasă și generând oportunități de rețea excelente.

Exemple recente de clienți ai proiectului includ:

 • ASDA
 • AstraZeneca
 • BAE Systems
 • BASF
 • Deloitte
 • ICI
 • Camera de Comerț din Manchester
 • Kelloggs

Caracteristici speciale

Proiectul cu care se confruntă clientul este un element unic al acestui curs care oferă o excelentă ocazie de a testa, îmbunătăți și îmbunătăți cunoștințele și abilitățile învățate în sala de clasă. Acest proiect de consultanță, care durează până la trei luni în timpul verii, vă implică fie în sprijinirea unei companii de start, găsirea de oportunități de creștere pentru o firmă de dimensiuni medii sau îmbunătățirea eficienței și eficienței unei funcții în cadrul unei companii mari .

Detaliile unităților de curs

Cursul este format atât din unitățile obligatorii, cât și din cele opționale. Unitățile obligatorii sunt construite în jurul problemelor managementului strategic, ale funcționării întreprinderilor multinaționale, analizei comparative a afacerilor și aptitudinilor necesare pentru a lucra eficient într-un mediu de afaceri internațional. Cursurile opționale vă permit să vă specializați în anumite aspecte ale managementului strategic și analizei afacerii.

Unitățile de curs obligatorii includ:

 • Management comparativ și global;
 • Modele de afaceri: teorie și practică;
 • Organizarea și strategia organizațională: Contexturi internaționale;
 • Analiza companiilor;
 • Aptitudini analitice profesionale

Unitățile opționale de curs includ:

 • Afaceri și management asiatic;
 • Mediul de afaceri și strategia din China;
 • Configurarea companiilor pentru dezvoltarea capacităților;
 • Managementul internațional al resurselor umane;
 • Gestionarea organizațiilor pentru creștere;
 • Formularea strategiei;
 • Managementul schimbării organizațiilor internaționale;
 • Economia politică a afacerilor globale.

În timpul perioadei de vară, veți avea ocazia să aplicați cunoștințele și abilitățile învățate în primele două semestre, să vă îmbunătățiți abilitățile în timp ce lucrați cu un client major în viața reală și să lucrați ca parte a unei echipe. Rezultatul acestui proiect este prezentat ca un raport de cercetare / disertație. Această parte a cursului este strâns legată de metoda Manchester, care vă permite să experimentați învățarea experiențială și vă ajută să deveniți un practician sau manager de reflecție.

Proiectul este oferit dacă obțineți un minim de 50% în fiecare unitate de curs în primul semestru. Dacă nu, vi se va oferi un proiect legat de un client extern, fără contact direct cu clientul. Pentru cei care lucrează la proiecte de grup, vor fi produse un raport de grup și un raport individual (ambele 6.000 de cuvinte).

În mod alternativ, puteți întreprinde o disertație academică de 12.000 de cuvinte. Supervizorul dvs. vă va ajuta să definiți cercetarea și să vă sfătuiți, să vă călăuziți și să vă sprijiniți pe tot parcursul vieții.

Cursuri și evaluare

Evaluarea variază în funcție de modulele alese. Aceasta poate include o combinație de cursuri, evaluarea proiectelor de grup, prezentări, sarcini, raport, eseu individual și examinări. Proiectul de vară este oferit dacă obțineți un minim de 50% în fiecare unitate de curs pentru primul semestru. Alternativ, puteți lua o disertație de 12.000 de cuvinte.

Cerințe de intrare:

În mod normal, căutăm o diplomă de licență din Marea Britanie cu onoruri de clasă întâi sau superioare de clasa a doua, sau echivalentul de peste mări, în orice disciplină.

Atunci când evaluezi înregistrarea academică, ținem cont de media pe care ai obținut-o, de poziția în clasă, de referințe și de statutul instituției în care ai studiat calificarea.

Ultima actualizare Septembrie 2019

Despre facultate

Alliance Manchester Business School is one of the UK’s first two business schools, set up in 1965), and is now the largest campus-based business and management school in the UK. Manchester is recognis ... Citeste mai mult

Alliance Manchester Business School is one of the UK’s first two business schools, set up in 1965), and is now the largest campus-based business and management school in the UK. Manchester is recognised for its original thinkers: our long and proud history of research excellence continues the spirit of innovation and achievement for which the city is renowned. Citește mai puţin