Africa de Sud

Studiu în Africa de Sud

Învățământul Superior în Africa de Sud

De învățământ superior și de formare cuprinde de grade atât universitare și postuniversitare, inclusiv de licență, de masterat si de doctorat. Există institute publice și private de învățământ superior, inclusiv universități, universități de tehnologie, și instituții cuprinzătoare. Universitățile oferă grade tradiționale teoretic și de cercetare-orientate, celelalte instituții se concentreze pe educația și formarea profesională și vocațională.

 

De ce să studieze în Africa de Sud?

În plus față de posibilitatea de a studia în limba engleză într-un mediu multicultural, Africa de Sud are mai multe școli de clasă mondială de învățământ superior care includ cercetare de stat-of-the-art, împreună cu programe de master de înaltă calitate a lui. Africa de Sud are trei universitati in top 400 de universitati la nivel mondial, ca fiind clasificate de către 2012-2013uk / lumea-Universitatea-clasamente / "> Times Higher Education Mondiale University Rankings.

 

Universitățile din Africa de Sud

Africa de Sud a 23 finanțate de stat institute de învățământ superior care oferă diplome de master, inclusiv 11 universități, șase universități de tehnologie, și 6 instituții cuprinzătoare. Instituțiile private există, de asemenea, în valoare totală de 115. Programe sunt oferite în cele mai multe discipline academice, și de master în administrarea afacerilor, economie și finanțe sunt deosebit de populare. Studenții străini sunt binevenite și utilizează aceleași proceduri de aplicare ca și cetățenii din Africa de Sud.

 

Școlarizare și Programul Durata

De școlarizare anuală pentru studii de masterat variază foarte mult de programul și de școală, dar este în general scăzută în școlile de stat, de la aproximativ 1.500 dolari la 5.000 dolari (SUA), școlile private sunt ceva mai mari. Programe de masterat, de asemenea, variază în durată, dar sunt, de obicei 1-2 ani.

 

Anul universitar

Anul universitar ruleaza din februarie până în decembrie și include două semestre. Fiecare semestru de obicei este format din sase saptamani de cursuri, o pauza de o saptamana, apoi șapte săptămâni de cursuri, și în cele din urmă o săptămâna pentru a studia (denumit SWOT săptămână) și apoi examene.

 

Oportunități post-universitare

Multe corporații multinaționale operează în Africa de Sud, și absolvenți cu diplome de master vor găsi numeroase oportunități pentru ocuparea forței de muncă, fie că sunt cetățeni din Africa de Sud sau expati. Sectoarele industriale care sunt în prezent în creștere includ tehnologia auto, informații, comunicații, minerit, bancare și de servicii. Marea majoritate a locurilor de muncă sunt concentrate în Cape Town, Port Elizabeth, Durban, Pretoria și Johannesburg. Pentru a obține un permis de muncă, un student international care trebuie, de obicei, mai întâi o ofertă de muncă pentru o poziție care nu pot fi umplute la nivel local.Cu toate acestea, studenții cu abilități în domenii specializate sau experți cu înaltă calificare în anumite domenii ar putea fi în măsură să obțină permise de muncă, chiar și fără o ofertă de locuri de muncă.

 

Obligativitatea vizelor

Studenții străini care studiază în Africa de Sud trebuie să aibă un permis de studiu înainte de a intra în țară pentru a participa la școală. Permisului de vizitator nu pot fi schimbate pentru un permis de studiu de la sosire. Odată ce un student a fost acceptat la o universitate, ei pot aplica pentru un permis de studiu la sediul Africa de Sud în țara lor de origine.

 

De Asigurari de Sanatate

Studenții străini sunt obligați să obțină de Sud de asigurari de sanatate din Africa, chiar dacă acestea sunt acoperite de asigurări de sănătate din țara lor de origine. Dovada această acoperire este necesar atunci când se aplică pentru viza de studii. Studenții trebuie să plătească pentru întregul an universitar, în prealabil, plățile lunare sau alte nu sunt permise.

 

Sfaturi

Deși limba engleză în limba predominantă pentru schimburi publice și de afaceri din Africa de Sud, țara are 11 de limbi oficiale, inclusiv afrikaans (un derivat de olandez), Ndebele, sotho de Nord, Sotho, Swazi, Tswana, Tsonga, Venda, xhosa și zulu . Elevii pot întâlni limbi indigene în întreaga țară, cu toate acestea, cele mai multe din Africa de Sud se poate vorbi mai mult de o limbă și engleza este larg înțeleasă.

Sport sunt foarte populare în Africa de Sud, cu sporturile majore, fiind fotbal, rugby si cricket. Alte sporturi cu urmatoarele semnificative și prezență internațională includ înot, golf, box si tenis.

Despre Africa de Sud

Africa de Sud este situat pe vârful cel mai sudic al continentului african în oceanele Atlantic și Indian întâlni. Se învecineaza cu Namibia, Botswana, Zimbabwe, Swaziland și Mozambic. În plus, o țară mică din Lesotho este complet conținută în Africa de Sud. Africa de Sud este acasa, la mai mult de 50 de milioane de locuitori, care provin dintr-o mare varietate de culturi și religii și care vorbesc o multitudine de limbi. Africa de Sud este țara cea mai industrializată din Africa. Unitatea de monedă este din Africa de Sud Rand (R), care are o rată de schimb de aproximativ 0,1 USD.

 

Climă

Africa de Sud este în emisfera sudică, deci anotimpurile sunt opuse celor din emisfera nordica - vara este în ianuarie și de iarnă este în luna iulie.Linia de coastă din Africa de Sud este de peste 2.500 km în lungime, dar o mare parte a terenului adiacent la linia de coastă este muntos, care apoi se transformă într-un platou înalt din interior. Partea de nord a țării devine un deșert.

În general, Africa de Sud are un climat relativ uscat, iar temperaturile tind să fie ceva mai mic decât țările de la latitudini similare din cauza terenului muntos și platoul interior mare. Temperaturile interioare rareori se ridica mai sus de 30 grade C în timpul verii. În Cape Town, temperaturile maxime de vară sunt aproximativ 26 grade C, iar temperaturile minime de iarnă sunt de aproximativ 7 grade C.

 

Cultură

Africa de Sud are o mare varietate de stiluri de viață și de peisaj, cu ceva pentru toată lumea, de la mediul urban cosmopolit și orașe istorice linistite la munte pentru alpinism si drumetii la deserturi pentru safari si plaje pentru surfing și scufundări.În plus față de instituții de cultură, cum ar fi muzee de arta si galerii de arta si evenimente cum ar fi spectacole de teatru, dans și festivaluri, o oprire importantă pentru vizitatori este Muzeul Apartheid situat în Johannesburg. Muzeul oferă o perspectivă puternic în trecut, uneori, violent a țării și călătoria de recuperare și reconciliere.

Bucătăria din Africa de Sud este puternic pe bază de carne și grătar este o metodă preferată de preparare. Africa de Sud este, de asemenea, ce în ce mai cunoscut ca un producător de vinuri fine.

 

Costul de trai

Costul de trai în Africa de Sud este relativ scăzut în comparație cu alte țări dezvoltate. A costuri apartament cu un dormitor jurul valorii de $ 350 - 450 $ SUA pe luna, si utilitati rula un alt 100 dolari SUA sau cam asa ceva. Un ieftin costurile de masă de aproximativ 7 dolari SUA și o masă cu trei feluri de preț moderat pentru două pot fi găsite pentru aproximativ 30 $ SUA.