Absolvent științe ale educației: predarea limbii și literaturii

Generalități

2 locații disponibile

Programul de descriere

 • Studii Durata (ani): 1.5 ani
 • Titlu Studiu: Educație: Știință Predarea Limbă și literatură (MEd, 1,5 ani sau 3 semestre)
 • Studii Titlu Nivel: Masterat (Studii doilea ciclu)
 • Limba de predare: Greacă
 • Studii de proces: prezență completă / parțială
 • Credite minime: 30
 • Credite minime europene (ECTS): 90

Descrierea programului

scop

Scopul programului este dublu. Pe de o parte, ajuta elevul să dobândească cunoștințe profunde în domeniul de specializare, prin (a) monitorizarea de cursuri educationale la un nivel avansat, (b) studia literatura de specialitate, și (c) interacțiunea cu Facultatea și alți studenți. Pe de altă parte, programul are ca scop promovarea abilități de cercetare prin intermediul (a) monitorizarea cursuri specifice de cercetare cantitative și calitative, (b) investigații la scară mică în diferite cursuri și / sau elaborarea de Master tezei de doctorat, și (c) participarea la seminarii / conferințe conținut de cercetare. În general, obiectivul general al programului este de a ajuta elevul să devină un gânditor și om de știință educator independent.

obiective

 1. Se familiarizeze cu cercetarea necesare și a instrumentelor metodologice pentru a le duce la cercetarea științifică independentă prin dezvoltarea gândirii critice și dobândirea de competențe de gestionare a aspectelor științifice ale limbii și literaturii.
 2. Dobândi toate cele cunoștințele și metodele care sunt necesare pentru o varietate de aplicații inovatoare, lingvistica, specializată-predare metodologic și pedagogic, cu accent pe mediile interactive și concepte interdisciplinare.
 3. Cultiva interesul pentru diversitatea lingvistică, culturală și culturale bogăția, dezvolta abilități care vor acționa treptat dezvoltare ca rezultat al practicilor de comunicare interculturală.
 4. Aprofundarea metodologia în funcție de interesele lor, pornind de la perspective pur teoretică și de a ajunge la investigații pe teren și studii de caz.

perspectivele de carieră

Absolvenții programului au următoarele opțiuni:

 1. Pentru a căuta o poziție administrativă la nivelul unității de învățământ (de exemplu, Manager, Assistant Manager) și / sau de Ministerul Educației și Culturii (de exemplu, Inspector).
 2. Pentru a lucra în calitate de formatori de la Institutul Pedagogic.
 3. Înțelege poziția academică la o instituție de învățământ superior.

Accesul la studii suplimentare

Absolvenții programului pot continua studiile de doctorat.

Rezultatele învățării

 1. Aprofundarea literatura de bază de direcție.
 2. Înțeleagă conceptele de bază, principii și modele de direcție și care au ales să transfere aceste cunoștințe în contextul școlar.
 3. Examinați rezultatele cercetării în mod critic de direcție și implicațiile acestora la problemele cu care se confruntă unitatea școlară și sistemul educațional.
 4. Pentru a identifica problemele în cercetare la nivel de unitate școlară și de sistem și planul de a le rezolva.
 5. Pentru a analiza critic problemele educaționale prin examinarea dimensiunilor și a planului sociologice, psihologice și filosofice acțiune pentru a le rezolva.
 6. Să presupunem roluri de conducere asociate cu direcția de a îmbunătăți practicile existente sau introducerea unor proceduri noi.
 7. Pentru a ajuta la modernizarea practicilor în direcția, de ex administrația școlii, calitatea predării, educația incluzivă.
 8. Se aplică abilitățile dobândite pentru a rezolva problemele de zi cu zi, de ex evaluarea elevilor / sistem / programe, de planificare și de luare a deciziilor, comunicarea cu publicul intern și extern, coaching, training si dezvoltare.
 9. Exploit capitalul uman în inovare și introducerea de noi practici și proceduri.
 10. Pentru a acționa ca agenți ai schimbării și inovației și să sprijine eforturile de îmbunătățire.
Ultima actualizare August 2017

Despre facultate

UNIC is the largest university in Cyprus, with over 12,000+ students, from over 70 countries across the globe, coming together in an innovative and transformative learning space.

UNIC is the largest university in Cyprus, with over 12,000+ students, from over 70 countries across the globe, coming together in an innovative and transformative learning space. Citește mai puţin