AMF în Design

Generalități

2 locații disponibile

Programul de descriere

MAE în Design

&nbsp

Scopul nostru este de a cultiva elevilor care au cunoștințe sistematice de arta de proiectare, de înaltă creativitate artistică nivel excelent și înțelegerea artei și forță expresivă, și se bazează pe cultura chineză fundație și perspectivă internațională, înțelege tendințele dezvolta de artă și design, capabile să se angajeze în lucrări de artă și design în domenii conexe.


Zona de cercetare:

1. Arta produs de calitate

2. Media Art Design (design digital media și design media de imprimare)


Sistemul de învățământ și modul de cultivare:

1. Acceptam model de management full-time (modul de învățare centralizat de la școală).

2. Vom accepta sistemul dual de responsabilitate tutorial sau sistemul de responsabilitate de grup tutore, și a angajat artiști la nivel înalt și cu experiență designeri industriali și inginerii ca tutori afara.Orientare echipa tutore este de-a lungul link-ul de formare întreg, profesorii de școală în principal responsabil pentru orientare operaționale și educație ideologică, în afara profesori școlari responsabili pentru procesul de practica, proiect de cercetare, curriculum-ului, proiectarea de absolvire, precum și alte activități de instruire link.


Perioada de școlarizare și a creditelor:

1. Perioadei de studiu de Final AMF este, în general, 2-4 ani, studenții au fost rugați să facă învățare full-time și cursuri de orientare prin întregul proces de învățare.

2. Sistemul de credite. Cele total credite sunt 70 de credite.Curs: 34 credite, practici: 6

Ultima actualizare Iun 2013

Despre facultate

School of Design of Hunan University (HNU Design)is one of the earliest design and artistic disciplines in China which was established in 1982.

School of Design of Hunan University (HNU Design)is one of the earliest design and artistic disciplines in China which was established in 1982. Citește mai puţin
Zhengzhou , Changsha + 1 Mai mult Mai Puțin