Master în politică publică

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

Dotarea viitorilor decidenți cu abilități și cunoștințe

Master of Public Policy (MPP) de la Brandt School este un program de studii interdisciplinare de doi ani, conceput pentru tineri academicieni și profesioniști care doresc să urmeze o carieră în serviciile publice în agenții guvernamentale, organizații internaționale și sectorul non-profit . Programul MPP echipează viitorii factori de decizie cu cunoștințele și abilitățile practice de care au nevoie pentru a promova interesul public și a lua decizii politice solide.

Proiectat din științe politice, economie, sociologie, administrație publică și drept, programa MPP construiește abilitățile și bazele de cunoștințe necesare unui analist de politici profesionale. Cuprinde cursuri de analiză politică și economică, statistici, management public și etică . De-a lungul cursurilor, cercetării și experienței de teren, elevii își dezvoltă înțelegerea procesului de politică și a instituțiilor și a actorilor implicați în acel proces.

126485_126389_P01_cut.jpg

Un mediu de învățare inspirator - provocator și încurajator

Studenți din toată lumea studiază la Școala Brandt. Aceasta înseamnă că nu numai că ai conversații inspiratoare în jurul mesei de prânz, ci înseamnă că îți provoci în mod constant propriile idei.

O varietate de oferte de curs și de lecturi de inspirație pentru oaspeți vă vor oferi noi perspective și perspective. Fiți pregătiți să puneți la îndoială idei blocate și extindeți-vă conștiența în apele neîncetate anterior.

Instruire practică

Școala Brandt găzduiește o experiență de învățare diversificată, unde educația nu se limitează la paginile unui manual.

126486_126386_P02_cut.jpg

Specializați-vă: structurați-vă studiile în funcție de interesele dvs.

MPP constă dintr-un curriculum de bază (axat pe analiza politicilor, administrația publică, managementul și metodele), un stagiu de practică și un proiect intensiv de politici (module de instruire practică), cursuri elective din patru domenii potențiale de specializare (module de specializare) și instruire în limbi străine

Modulele obligatorii alcătuiesc programa de bază, în timp ce modulele de specializare, modulele de pregătire practică și modulul de limbi străine pot fi alese în funcție de interesele și aspirațiile dvs. profesionale .

Puteți alege cursuri elective din două din cele patru module de specializare pentru a vă dezvolta și specializa profilul dvs. individual:

 • Managementul non-profit și antreprenoriat social | Antrenează-ți gândirea antreprenorială, inovatoare și independentă. Aflați cum să dezvoltați, să creați și să implementați proiecte sociale și idei de afaceri într-un mod orientat către impact.
 • Politica publică internațională și globală | Luați în considerare modalitățile în care forțele politice și sistemele economice se formează și interacționează între ele. Dobândiți competențe analitice cu privire la actorii, părțile interesate, instituțiile și problemele din domeniile politice care pot fi abordate doar la nivel internațional (cum ar fi climatul, energia și sustenabilitatea).
 • Dezvoltare și politici socio-economice | Investigați întrebări precum „Funcționează politicile de ajutor?”, „Progresăm? Ce este progresul și cum îl măsurăm? ' Examinați și extindeți conceptualizările dezvoltării și bunei guvernări. Evaluează impactul social, politic și economic al politicilor.
 • Studii și gestionare a conflictelor | Aflați cum puteți analiza și dezvolta răspunsurile la conflictele contemporane. Analizați critic intervențiile politice și explorați abordările de soluționare a conflictelor. Îmbunătățește-ți expertiza regională respectivă printr-o perspectivă de gestionare a conflictelor.

126488_126383_P03_cut.jpg

Pregătire practică: Învățare făcând

Politica publică reprezintă intervenția și proiectarea realității politice. Ca parte integrantă a filozofiei noastre de predare, este important pentru noi să lucrați cu parteneri profesioniști și să rezolvați probleme din lumea reală și, în acest sens, să vă pregătiți pentru viitoarea carieră.

Prin urmare, MPP include un stagiu obligatoriu. Acest lucru vă va oferi oportunitatea de a aplica cunoștințele și abilitățile dvs. în clasă într-un context profesional, vă va oferi o perspectivă practică și experiență în analiza politicilor și managementul public și vă va ajuta să vă explorați abilitățile și interesele în legătură cu cerințele în special domenii ale politicii publice. Oferim asistență în găsirea unei poziții de internship în agenții guvernamentale, organizații internaționale, ONG-uri sau alte organizații non-profit și pentru profit.

Mai mult, studenții MPP din semestrul III participă la un grup de proiect obligatoriu. Sub supravegherea unui membru al personalului academic, un grup de aproximativ zece studenți finalizează o misiune pentru un partener extern pe o problemă sau o întrebare reală de politică publică. Grupurile de proiect vă oferă încă un loc pentru a vă aplica cunoștințele, cu componentele adăugate ale managementului de proiect și a activității bazate pe echipă. Vei lucra cu o varietate de parteneri de proiect, care variază în funcție de domeniu (local, regional, internațional), sector și livrări.

126489_126385_P04_cut.jpg

Despre noi: Willy Brandt School of Public Policy at the University of Erfurt

Școala Brandt, înființată în 2002, este cea mai veche școală de politici publice din Germania, situată în cea mai nouă universitate publică, Universitatea din Erfurt. Școala Brandt este o școală profesională, oferind un mediu stimulativ celor care se străduiesc pentru poziții de conducere și de conducere în sectorul public, privat și non-profit.

 • Suntem: un institut interdisciplinar, orientat spre practică și internațional
 • Avem: profesioniști distinși ca profesori
 • Garantăm: un personal și o facultate abordabilă
 • Oferim: o rețea cu lumea profesională
 • Găzduim: activități cu alte instituții de politici publice

În fiecare semestru de iarnă primim aproximativ 50 până la 60 de noi studenți din peste 30 de țări diferite.

126490_126387_P05_cut.jpg

Erfurt: Studiu în inima verde a Germaniei

Situată în centrul Germaniei, Erfurt - capitala Turingiei și acasă pentru aproximativ 210.000 de locuitori - se află la aproximativ două ore distanță de huburile metropolitane, cum ar fi Frankfurt / Main, Berlin și Munchen. Spre deosebire de multe alte orașe din Germania, centrul istoric al orașului Erfurt rămâne intact și are peste 1.000 de ani de istorie. Caracterizat printr-un aspect medieval păstrat integrat cu infrastructura modernă, Erfurt este considerat unul dintre cele mai frumoase orașe din Germania.

Turingia, unul dintre cele 16 state ale Germaniei, a fost centrul mișcărilor politice și culturale timp de mai mulți ani. Puteți găsi urme ale unor mari gânditori precum Martin Luther, Johann Goethe, Friedrich Schiller și Max Weber peste tot. Micul oraș pitoresc Weimar, aflat la doar zece minute distanță de Erfurt, este originea stilului arhitectural Bauhaus, orașul fondator al „Weimarer Republik” și centrul epocii clasice germane. Iubitorii de natură și pasionații de aer liber deopotrivă, tezaurul Turingiei pentru peisajul său bogat: din păduri, care dau porecla sa „Inima Verde a Germaniei”, până în mediul rural, cu lacuri, pârâu și mai multe castele fermecătoare.

Cu un corp de studenți de aproximativ 6.000, Universitatea din Erfurt este o universitate relativ mică. Profită de dimensiunile sale cultivând un sentiment de intimitate și comunitate în campus, apropierea fiind un atu major al Erfurtului și al universității sale. Facilități de predare moderne, o bibliotecă de ultimă generație și dormitoare moderne, accesibile, sunt toate situate în jurul unui parc central, ceea ce face campusul inima vieții academice și a studenților.

Studierea în Erfurt este accesibilă, fiind unul dintre cele mai ieftine orașe universitare din Germania. Nu numai asta, dar studiile la Universitatea din Erfurt sunt prestigioase. De-a lungul anilor, universitatea și-a câștigat o reputație națională și internațională pentru o calitate didactică excelentă și pentru programe inovatoare precum MPP.

126491_126388_P06_cut.jpg

Aplica acum

Date și termene

 • Perioada de depunere a cererilor se deschide la începutul lunii ianuarie și se închide la sfârșitul lunii mai (resortisanți non-UE) / sfârșitul lunii septembrie (resortisanți ai UE) . În această perioadă, comisia de admitere revizuiește cererile la program.
 • Termenul prioritar este ultima zi a lunii februarie.
 • Dacă sunteți dintr-o țară care vă solicită să aveți viza de student pentru a intra în Germania, vă recomandăm cu tărie să solicitați cât mai devreme posibil , pentru a vă asigura un timp adecvat pentru obținerea vizei.
 • Programul MPP începe în mod oficial în fiecare an , pe data de 1 octombrie, perioada de curs începe la jumătatea lunii octombrie.

Taxa de școlarizare și contribuția semestrială

 • Taxa de școlarizare pentru MPP este de 1.600 EUR pe semestru (6.400 EUR pe întreaga durată a programului - patru semestre).
 • O contribuție semestrială a studenților , care totalizează în prezent aproximativ 244 EUR, trebuie să fie plătită Universității în fiecare semestru. Studenții primesc un ID de student odată ce plata este îndeplinită, care include accesul la transportul public în orașul Erfurt și în jurul și la serviciile de administrare generală furnizate de Universitate.

126492_126384_P07_cut.jpg

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Welcome to the Willy Brandt School of Public Policy, Germany's oldest public policy school situated within its newest public university. Created in 2002 as part of the Faculty of Legal, Social and Eco ... Citeste mai mult

Welcome to the Willy Brandt School of Public Policy, Germany's oldest public policy school situated within its newest public university. Created in 2002 as part of the Faculty of Legal, Social and Economic Sciences it has operated since as an interdisciplinary, practice-oriented and international institute of higher education that has been preparing students for the demands and challenges of today's complex political world. Citește mai puţin