Maestru în geografie

Generalități

Programul de descriere

Cum să înțelegem dezvoltarea și diferențierea geografică a planetei noastre?

Geografia, University of Helsinki , ocupă locul 42 în clasamentul Shanghai 2018 și este, de asemenea, printre primii 50 din lume în clasamentul QS World University pe subiect. Aproape 60 de studenți de masterat își încep studiile în fiecare toamnă.

Programul nostru de master în Geografie se bazează pe grupuri de cercetare de înaltă calitate care operează în unele dintre domeniile majore ale geografiei. Se împarte în trei piese de studiu:

 1. geografie fizica,
 2. geografia umană și
 3. geoinformaticii.

Studenților li se oferă un set de abilități esențiale pe piața muncii contemporane. Disciplina geografiei este o comunitate științifică recunoscută pe plan internațional și vibrant, care vă întâmpină să studiați la University of Helsinki .

Studiu

Studenții care au absolvit programul de master în geografie au abilități teoretice și practice puternice. Educația în geografie oferă o înțelegere largă în problemele sociale și de mediu actuale.

Studenții noștri pot lucra ca experți în domeniul lor, atât independent, cât și ca membri ai echipelor multi-profesionale . Predarea în cadrul programului este legată de activitatea grupurilor de cercetare geografică. Adesea este posibil să scrieți teza finală ca parte a lucrării într-un grup de cercetare sau un institut de cercetare dintr-un domeniu conex.

De ce Geografie?

Punctele forte ale studenților care au finalizat programul nostru de master atunci când vine vorba de cercetare și expertiză sunt:

 • capacitatea lor de a aplica cunoștințe teoretice
 • o înțelegere largă a problemelor regionale cu mai multe straturi
 • abilități puternice de interacțiune în cadrul grupurilor multidisciplinare de specialiști
 • capacitatea lor de a comunica în scris, oral și grafic despre fenomenele geografice și rezultatele cercetării
 • capacitatea lor de a utiliza și interpreta diverse tipuri de date de cercetare
 • cunoștințele lor versatile de metodologie în geografie
 • capacitatea lor de a aplica cele mai noi metode în geoinformatică și cartografie
 • îmbrățișarea lor de practici științifice responsabile și etice.

Structura și conținutul

Programul de master în geografie cuprinde 120 de credite (ECTS) și ar trebui să absolvi un master de știință în doi ani academici. Următoarele entități de studiu sunt incluse în grad:

 • 60 de credite de cursuri avansate, pe pista de studiu (inclusiv teza de MSc 30 credite)
 • 60 de credite ale altor cursuri din propriile tale programe sau din alte programe
 • 60 de credite de cursuri în pedagogie pentru studenții învățământului profesorilor
 • Alte studii pot include viața de muncă sau perioade de muncă sau studiu internațional
 • Orientarea la viața profesională și planificarea carierei
 • Planul de studiu personal

Programul de master conține atât cursuri generale, cât și cursuri specifice de studiu. Predarea în cadrul programului de Master în Geografie este conectată perfect cu programul de Master în Studii și Planificare Urbană (USP), care este implementat în comun cu Universitatea Aalto.

Cursuri și predare

Programul de master în geografie este împărțit în piese de studiu. Piesele de studiu oferă studenților posibilitatea de a se specializa în diferite domenii ale geografiei. Programul de master conține atât cursuri generale, cât și cursuri specifice de studiu. Predarea în cadrul programului de master în geografie este conectată perfect cu programul de master în studii și planificare urbană, care este pus în aplicare în comun cu Universitatea Aalto.

Informații privind predarea și structura pe diferite piste de studiu:

Teza de masterat

Teza de doctorat (absolvent de Pro) este un proiect final de cercetare supravegheat în care vă aprofundați cunoștințele de geografie și vă dezvoltați abilitățile de cercetător. Teza obține 30 de credite.

Scopul lucrării tezei este de a vă dezvolta abilitățile în căutarea informațiilor independente, analiza informațiilor existente și interpretarea critică a acesteia. În teza dvs. de doctorat, vă demonstrați cunoștințele aprofundate despre o problemă sau un fenomen central din subiectul dvs. și capacitatea dvs. de a folosi metode de cercetare științifică. O meritorie teză de MSc va produce noi cunoștințe despre fenomenele geografice și va raporta concluziile în mod clar și în conformitate cu bunele practici științifice.

Adesea este posibil să scrieți teza finală ca parte a lucrării într-un grup de cercetare sau un institut de cercetare dintr-un domeniu conex.

Studenții și viața studenților

Viața studenților și în special cultura organizației studenților este excepțional de bogată și diversă în Finlanda. Tot la University of Helsinki , comunitatea studenților este foarte activă. Peste 250 de organizații studențești își desfășoară activitatea în cadrul Uniunii Studenților a University of Helsinki (HYY) , de la organizații de facultăți și subiecte la organizații politice și sociale, și de la coruri și orchestre până la cluburi de sport și jocuri. Activitățile lor includ sărbători aniversare, petreceri academice, evenimente culturale, întâlniri și excursii.

Ca student și membru al Uniunii Studenților (HYY) , aveți dreptul la multe beneficii și servicii. De exemplu, locuințe accesibile pentru studenți, servicii medicale de bază, facilități sportive și mese la prețuri de student . De asemenea, primiți numeroase reduceri, de exemplu la taxele de transport public din toată țara.

Carieră

Absolvenții programului de master în Geografie au abilități teoretice și practice puternice, precum și o înțelegere largă a problemelor sociale și de mediu actuale. Studenții noștri au avut un mare succes pe piața locurilor de muncă după ce au finalizat programul lucrând ca experți în domeniul lor, atât independent, cât și ca membri ai echipelor multi-profesionale. După finalizarea masterului, este posibil să continuați și cu studii postuniversitare.

Ultima actualizare Nov 2019

Despre facultate

The University of Helsinki offers a wide range of Master’s Degree Programmes, taught entirely in English. The scope of our programmes is 120 ECTS credits, completed with two years of full-time study. ... Citeste mai mult

The University of Helsinki offers a wide range of Master’s Degree Programmes, taught entirely in English. The scope of our programmes is 120 ECTS credits, completed with two years of full-time study. All programmes comply with the national legislation governing university education and are, therefore, recognised globally. Citește mai puţin