Știința și tehnologia alimentelor
Federal University De Viçosa - UFV
Informatie cheie
Locația campusului
490, Brazilia
Limbi Străine
Portugheză
Formatul de studiu
În campus
Durata
Contactează şcoala
Ritm
Contactează şcoala
Taxe de școlarizare
Contactează şcoala
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
Cea mai devreme dată de începere
Mar 2024
Introducere
Studiile postuniversitare în știința și tehnologia alimentelor la Universitatea Federală din Viçosa (PPGCTA / UFV) au început în august 1974 (masterat) și aprilie 1994 (doctorat). PPGCTA, cu cele 680 de disertații și 323 de teze susținute până la 31 decembrie 2020, este acreditat de organele competente ale organelor din Ministerul Educației (MEC). În total, peste 60.000 de profesioniști au absolvit instituția; peste 12.000 de teze de masterat și 4.000 de teze de doctorat au fost deja susținute la Campi da UFV.
Masterul este acreditat de organele competente ale organelor din Ministerul Educației și Sportului (MEC) și doctoratul, recomandat de Grupul consultativ tehnic al Coordonării pentru îmbunătățirea personalului din învățământul superior (GTC-CAPES-MEC), ambele sunt recomandate candidaților. Program instituțional de formare a profesorilor și tehnicienilor (PICDT).
Absolvenții programului lucrează în institute de cercetare, în industria alimentară și a produselor conexe sau ca cercetători didactici la universitățile braziliene și țările din America Latină.
Studentul lucrează cu normă întreagă, inclusiv în iulie și din decembrie până în februarie, sub supravegherea unui comitet de orientare, de aceea este necesar să se stabilească reședința în Viçosa în perioada în care este înscris la curs. Planul de studiu este pregătit pe baza experienței anterioare a studentului, în funcție de interesul său de formare și de obiectivele programului. Durata masteratului este de 18 până la 24 de luni, iar cea a doctoratului, de 30 până la 48 de luni.