Master în știința și tehnologia alimentară
University of Parma
Informatie cheie
Locația campusului
Parma, Italia
Limbi Străine
Engleză, Italiană
Formatul de studiu
Amestecat, În campus
Durata
2 years
Ritm
La zi, Part time
Taxe de școlarizare
Contactează şcoala
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
Cea mai devreme dată de începere
Oct 2024
* https://en.unipr.it/studying/tuition-fees-and-scholarships-2020-2021
Introducere
Programul
Diploma de ciclul al doilea în știința și tehnologia alimentelor este concepută pentru a produce absolvenți care posedă cunoștințe de bază și practice bune în principalele sectoare ale științei și tehnologiei alimentelor. Absolvenții vor dobândi competențe operaționale pentru roluri profesionale tehnice și manageriale și pentru activități de susținere în controlul procesării și producției de alimente în industrii, laboratoare și servicii din sectorul producției de alimente.
La ce să ne așteptăm la absolvire
La sfârșitul cursului, absolvenții în Știința și Tehnologia Alimentelor vor dobândi:
- Cunoștințe de bază bune în matematică, fizică, chimie și biologie pentru activități practice în sectorul alimentar.
- Stăpânirea adecvată a metodei științifice pentru a aplica competențele de bază și operaționale la soluționarea problemelor și la dezvoltarea tehnologiei inovatoare în lanțul și industria de producție alimentară.
- O bună cunoaștere teoretică și operațională a subiecților de bază din sectorul alimentar, cu referire specială la tehnologii de producție, componente alimentare și elemente microbiologice, siguranță, calitate nutritivă, igienă și control organoleptic; cunoștințe aplicate aspectelor economice ale sectorului în legătură cu piața și gestionarea companiilor de producție, procesare și comercializare a produselor alimentare.
- Cunoașterea principiilor nutriției umane pentru prevenirea și protecția sănătății, într-o relație puternică cu disciplinele medicale.
- Cunoașterea legislației alimentare.
- Conștientizarea profundă a responsabilităților profesionale și etice și capabilă să evalueze impactul social și de mediu al activităților din sectorul alimentar.
- Stăpânirea a cel puțin unei limbi europene dincolo de italiană: engleza este utilizată în general în domeniul specific de expertiză și pentru schimbul de informații generale.
- Bune abilități de calculator, gestionarea informațiilor și abilități de comunicare.
- Capacități bune, dobândite în principal prin stagii și / sau formare la locul de muncă, de a lucra atât autonom, cât și în grupuri, de adaptare la mediul de lucru și la evoluția sa.
Cerințele de admitere
Instrucțiuni pentru studenții italieni și europeni .
Proceduri pentru resortisanții din afara UE .
Admitere
Galerie
Rezultatul programului
La ce să te aștepți la absolvire
La finalul cursului, absolvenții în Știința și Tehnologia Alimentației vor dobândi:
- Cunoștințe de bază bune în matematică, fizică, chimie și biologie pentru activități practice în sectorul industriei alimentare.
- Stăpânirea adecvată a metodei științifice în vederea aplicării competențelor de bază și operaționale la soluționarea problemelor și la dezvoltarea tehnologiei inovatoare în lanțul de producție și industrie alimentară.
- Bune cunoștințe teoretice și operaționale ale disciplinelor de bază din sectorul alimentar, cu referire în special la tehnologiile de producție, componentele alimentare și elementele microbiologice, siguranța, calitatea nutrițională, igiena și controlul organoleptic; cunoștințe aplicate aspectelor economice ale sectorului în relație cu piața și managementul companiilor de producție, procesare și comercializare a produselor alimentare.
- Cunoașterea principiilor de nutriție umană pentru prevenirea și protecția sănătății, într-o relație puternică cu disciplinele medicale.
- Cunoașterea legislației alimentare.
- Conștientizare profundă a responsabilităților profesionale și etice și capabil să evalueze impactul social și de mediu al activităților din sectorul alimentar.
- Stăpânirea a cel puțin unei limbi europene dincolo de italiană: engleza este utilizată în general în domeniul specific de expertiză și pentru schimbul de informații generale.
- Bune abilități de calculator, managementul informațiilor și abilități de comunicare.
- Bune capacități, dobândite în principal prin stagii și/sau pregătire la locul de muncă, de lucru atât autonom, cât și în grup, de adaptare la mediul de lucru și la evoluția acestuia.