Master în managementul restaurantelor și al serviciilor de catering
Moldova Technical University
Informatie cheie
Locația campusului
Chisinau, Republica Moldova
Limbi Străine
Engleză, Franceză, Română
Formatul de studiu
Contactează şcoala
Durata
Contactează şcoala
Ritm
Contactează şcoala
Taxe de școlarizare
Contactează şcoala
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
Cea mai devreme dată de începere
Sep 2023
Burse de studiu
Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile
Introducere
Facultatea Tehnologia Alimentelor este cea mai mare unitate de învăţământ în domeniul industriei alimentare din Republica Moldova. La originile Facultăţii a stat specialitatea inginerească „Chimia industrială” (pentru industria alimentară), fondată în 1959 în cadrul Facultăţii de Chimie a Universităţii de Stat din Moldova. În anii 1959-1962 erau admiți la studii câte 25 de tineri, apoi câte 2 grupe academice.
În anul 1964 contingentul de studenţi a fost transferat la Institutul Politehnic, în cadrul noii Facultăți de Tehnologie. În decembrie 1964 a fost lansată prima promoţie de 19 ingineri-tehnologi. În 1967 la facultate erau deschise deja 4 grupe la două specialităţi. Începând cu anul 1973, facultatea pregăteşte specialişti pentru industria şi unităţile alimentaţiei publice, în fiecare an lansând câte 40-50 de tineri ingineri cu studii cu frecvenţă redusă. În anul 1977, după transferarea Facultăţii de Economie la Universitatea de Stat, în componenţa facultăţii a fost deschisă specialitatea „Economie şi management în industria alimentară” (transferată în 2003 la FIEB).
Despre Școală
Întrebări
Cursuri similare
Program de Master în Tehnologia Prelucrării Alimentelor
- Lappeenranta, Finlanda
- Kouvola, Finlanda + 1 Mai mult
Master în management hotelier, companii de catering și produse alimentare și băuturi
- Madrid, Spania
- Barcelona, Spania + 1 Mai mult
Master în Sisteme Alimentare și Management
- Cranfield, Regatul Unit