Jurnalism alimentar și vin
Italian University Line – IUL
Informatie cheie
Locația campusului
Florence, Italia
Limbi Străine
Italiană
Formatul de studiu
În campus
Durata
Contactează şcoala
Ritm
Contactează şcoala
Taxe de școlarizare
Contactează şcoala
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
Cea mai devreme dată de începere
Oct 2023
Burse de studiu
Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile
Introducere
Masterul își propune să ofere abilități tehnico-științifice legate de calitățile organoleptice ale produselor, abilități care se concentrează pe tehnicile și tehnologiile de transformare a vinului și a produselor alimentare. Pentru a finaliza cursul, sunt prevăzute studii aprofundate teoretice și practice cu stagii, cu privire la aspectele de catering și ospitalitate. În cele din urmă, este oferit un spațiu dedicat și specific pentru dobândirea de abilități și abilități textuale, menite să asigure o deplină familiaritate în interpretarea și producerea de texte de diferite stiluri și destinate publicului diferit.
Despre Școală
Întrebări
Cursuri similare
Master în Wine Business și Wine Management
- L'Hospitalet de Llobregat, Spania
MSc în vin
- Bordeaux, Franţa
- Paris, Franţa
Master în Design și Management de Brand: Alimente, Vinuri și Turism
- Florence, Italia