în transformarea educațională

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

O nouă abordare a educației

Masteratul de Arte în Transformarea Educațională (MAET) echipează profesioniștii cu abilitățile și cunoștințele necesare pentru a aborda problemele dificile din învățământul urban și pentru a promova tipurile de transformări care vor aduce mai multe oportunități - și justiție - copiilor.

În centrul său, educația înseamnă a deveni ceva sau cineva nou. Când un copil învață să scrie, să citească, să înțeleagă lumea, devine o persoană nouă, cu noi abilități și noi talente. Interesul dvs. în educație poate fi ca un profesor sau un avocat sau ca un designer de curriculum sau un factor de decizie, dar oricare ar fi viziunea dvs. pentru dvs., sarcina noastră este să vă asigurați că aveți cunoștințele și înțelegerea pentru a avea succes - diferența în viața studenților.

Ne angajăm să învățăm prin experiență prin intermediul unui model bazat pe rezidență. Aceasta înseamnă că, de la începutul MAET, veți lucra într-un cadru bazat pe teren, abordând problemele reale și sarcinile reale. Este un program de 12 luni, iar în acel an veți înțelege practicile interconectate de predare și elaborare a politicilor, design curricular și conducere educațională. Printr-un curriculum interdisciplinar, veți fi expuși la o gamă largă de cunoștințe în patru domenii și o înțelegere aprofundată a concentrării alese. Pentru studenții din învățământ și învățământ, un al doilea an este dedicat obținerii unei licențe de predare, iar în acel moment veți fi profesor de înregistrare într-o sală de clasă, primiți îndrumare directă și îndrumare din partea membrilor facultății clinice, precum și învățarea abilități concrete pentru a vă îmbunătăți practica de instruire prin cursuri.

Privim educația copiilor ca o problemă urgentă în viața americană. Șansele sunt, dacă ați citit acest lucru departe, și tu crezi asta. MAET la Georgetown vă poate ajuta să transformați urgența în cunoaștere, angajamentul în pricepere și ne-ar plăcea să vorbim cu dvs. despre planurile voastre!

Despre MAET

MAET de la Universitatea Georgetown este un program inovator, interdisciplinar, situat în inima celei mai vechi universități din Washington DC și cea mai veche universitate catolică din țară. DC este casa noastră, unde lucrăm și unde învățăm; aspirația noastră este de a ne asigura că toți copiii - aici și în alte părți - au cadrele didactice, școlile, oportunitățile și resursele necesare pentru prosperare.

Creați o nouă generație de profesori, avocați, factori de decizie și lideri care înțeleg ce este necesar pentru a construi un sistem educațional echitabil și echitabil. Înțelegem provocările educației urbane și suntem hotărâți să asigurăm că elevii noștri au cunoștințele, abilitățile, previziunea, competența și înțelegerea pentru a transforma educația - pentru a crea clase vibrante, a crea politici eficiente, a construi comunități și a promova justiția în cadrul sistemelor educaționale.

Printr-un model bazat pe rezidență, care integrează învățarea experimentală cu cursuri riguroase alături de educatori și cercetători de vârf, pregătim lideri educaționali care vor promova transformările necesare în clasă, în rândul studenților și în lume pentru a se asigura că fiecare copil primește o educație bogată .

Înțelegerea în profunzime

Educația este o activitate complexă și înțelegerea diferitelor sale elemente necesită o abordare interdisciplinară. Elevii din MAET iau patru cursuri care integrează perspective disciplinare și abilități și șase cursuri care se concentrează în mod intenționat asupra unui aspect al transformării educaționale. Inițial, lansăm programul cu două concentrații - Learning & Teaching and Advocacy & Policy - și intenționăm să adăugăm încă două concentrații - Design educațional și tehnologie și Leadership & Inovare - în următorii câțiva ani. Pe măsură ce extindem ofertele noastre, suntem încântați să ne asigurăm că studenții stăpânează dinamica centrală a transformării educaționale pentru a-și asigura succesul, fie în clasă, fie în domeniul mai larg al educației.

Curs de studiu

MAET cuprinde patru principii fundamentale:

 1. o abordare integrativă, interdisciplinară a educației care accentuează gândirea sistemică;
 2. un angajament față de o abordare bazată pe active, abordabilă din punct de vedere cultural față de învățarea copiilor, care reflectă concentrarea universității asupra educării întregului copil;
 3. un angajament față de educație ca o componentă centrală a justiției sociale; și
 4. un accent pe învățarea absolventului ancorată în învățarea și cercetarea experimentală și utilizarea "cunoștințelor în acțiune" prin programe de rezidență.

Completarea MAET necesită 30 de ore de credit pe parcursul a patru semestre, cu cursuri suplimentare legate de acreditare pentru concentrarea învățării și predării în al doilea an. Puteți găsi mai jos titluri de cursuri de bază și de concentrare, alături de secvența anticipată pentru fiecare concentrație.

Cursuri de bază

vara I

 • Educație și justiție socială
 • Abordări culturale relevante în educație I

Vara II

 • Date, tehnologie și inovație în educație
 • Încurajarea învățării și a elevilor

Învățare și predare

I se încadrează

 • Predarea Resedinta I
 • Pedagogie pentru a învinge elevii
 • Abordări culturale relevante în educație II

primăvară I

 • Predarea Rezidenței II
 • Pedagogia dezvoltării conținutului și a alfabetizării
 • Creșterea și învățarea la copii și adolescenți

toamna al II-lea

 • Cursuri suplimentare necesare în zona de certificare

de primăvară al II-lea

 • Cursuri suplimentare necesare în zona de certificare

Advocacy & Politica

cădea

 • Politica de rezidență I
 • Schimbarea organizațională în educație
 • Analiza politicilor în educație

Arc

 • Politica de rezidență II
 • Responsabilitate, evaluare și evaluare
 • Relațiile interguvernamentale în educație

Admitere

TERMENE DE APLICARE

Cererile pentru vara anului 2018 vor fi revizuite în mod continuu până pe 15 martie 2018.

Termenul limită pentru luarea în considerare a bursei este 15 ianuarie 2018.

Învățarea și predarea solicitanților care respectă termene limită anterioare pentru alte programe sunt încurajați să aplice MAET până la 1 decembrie 2017, pentru o decizie până la 31 decembrie.

Aplicație la Școala Universală de Arte și Științe

MA în Transformarea Educațională (MAET) necesită o aplicație on-line standardizată prin intermediul Școlii Universitare de Arte și Științe din cadrul Universității Georgetown. Veți folosi acest portal online pentru cea mai mare parte a procesului, inclusiv CV-ul, recomandările și probele de scriere.

recomandări

Sunt necesare trei recomandări, cu cel puțin două persoane dintr-o sursă academică - cum ar fi un profesor - care vă cunoaște bine și abilitățile. Veți împărtăși informații de contact recomandate ca parte a procesului de aplicare online și fiecare recomandator va primi un link unic pentru a-și împărtăși recomandările online.

Scorurile oficiale GRE

Studenții care se adresează pentru Advocacy & Policy trebuie să prezinte rezultate din examenul GRE. Codul nostru GRE este 5244. Deoarece MAET cuprinde o abordare holistică a revizuirii aplicațiilor, nu există un punctaj minim pentru admiterea în program și nu păstrăm un record al scorurilor medii ale elevilor.

Scorurile oficiale TOEFL / IELTS

Toți candidații trebuie să demonstreze un nivel de competență în limba engleză suficientă pentru a satisface cerințele de admitere ale Școlii Universitare de Arte și Științe. Competența poate fi demonstrată prin:

 • obținerea unei diplome de licență sau a unei diplome avansate de la o instituție acreditată de învățământ superior din Statele Unite sau de la o universitate unde limba engleză este limba de instruire pentru întreaga instituție;
 • prezentarea unui scor oficial de testare a limbii engleze ca limbă străină (TOEFL) cu un scor minim de aproximativ 600 (test pe suport de hârtie) sau aproximativ 100 (test pe internet); sau
 • prezentarea unui sistem oficial internațional de testare a limbii engleze (IELTS) - raportul scorului modulului academic cu un scor minim de 7.0.

TOEFL și IELTS trebuie să fie primite direct de la organizația de testare corespunzătoare. Documentele copiate / faxate nu vor îndeplini această cerință.

Scoruri oficiale PRAXIS

Elevii care fac cerere pentru învățare și predare sunt obligați să prezinte rezultatele obținute de la PRAXIS Competențe academice de bază pentru educatori (test combinat: citire, scriere și matematică) și examenul de cunoștințe PRAXIS pentru cunoștințe în domeniul de certificare căutat. Pentru admiterea la învățare și predare, studenții trebuie să obțină cel puțin scorul minim necesar pentru licențiere de către Oficiul de Superintendent al Învățământului de Stat (OSSE) din Washington, DC.

Pentru mai multe informații despre examen, vizitați site-ul web Praxis și selectați cerințele de testare pentru licențierea District of Columbia.

Declarație academică

Solicitanții pentru Advocacy & Policy trebuie să prezinte o declarație academică de 500 de cuvinte cu scopul de a detalia interesele dvs. intelectuale și tema propusă a studiilor universitare. Solicitanții pentru învățare și predare trebuie să prezinte o declarație de filosofie de predare de 500 de cuvinte.

probă de scris

Solicitanții de învățământ și de predare și de politică de advocacy și de politică ar trebui să prezinte o lucrare cu privire la orice subiect care să demonstreze cel mai bine capacitatea dvs. de scriere. Eșantionul poate fi un extras dintr-un text mai lung sau dintr-o piesă autonomă, dar trebuie:

 • urmați liniile directoare APA (font Times New Roman de 12 puncte, margini dublu, 1 ");
 • demonstrează gândirea și reflecția critică; și
 • nu trebuie să depășească opt pagini.

Taxa de aplicare

O taxă nerambursabilă de 90.00 USD se plătește prin cardul de credit în momentul depunerii cererii.

Stenogramele oficiale

Trimiteți transcrieri oficiale ale tuturor lucrărilor din afara școlii secundare, inclusiv cursuri universitare și postuniversitare, cursuri de studii în străinătate și cursuri non-universitare. Această cerință include, de asemenea, orice credite de transfer care ar fi putut fi realizate la o instituție diferită de instituția care acordă diploma.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Georgetown is a major international research university with nine schools, an affiliated hospital and many highly ranked academic programs. Today the university has more than 12,000 undergraduate and ... Citeste mai mult

Georgetown is a major international research university with nine schools, an affiliated hospital and many highly ranked academic programs. Today the university has more than 12,000 undergraduate and graduate students who take classes at five locations. Georgetown has a large and diverse workforce that employs more than 5,000 faculty and staff members. Georgetown continues to move forward as one of the world’s leading universities, building upon its distinctive history, unique values and commitment to justice and the common good. Citește mai puţin