în maestru administrația publică

Generalități

Programul de descriere

Prezentare

Testul MPA - Maestru de Administrație Publică Acesta are ca scop să se stabilească în calitate de aprovizionare a crescut de la Scoala de Stiinte Sociale si Politice într-o disciplină științifică care a declanșat geneza sa, care a marcat dezvoltarea sa, și a contribuit decisiv la declarația sa. Prin MAP, ISCSP va da cunoștințe și de a dezvolta abilități esențiale pentru a efectua funcții în administrația publică.

MPA se adreseaza tuturor celor care doresc să își îmbunătățească abilitățile și să dezvolte cunoștințele lor de administrație publică. Oricine are o diplomă de licență poate aplica, indiferent de zona de formare științifică.

Desigur doilea ciclu MPA este organizat în patru semestre, în valoare totală de 120 ECTS. Curriculum-ul include 95 de ECTS pentru unitățile nucleare curriculare obligatorii în știință Administrație Publică, 10 ECTS pentru zona științifică a politicilor publice și 15 ECTS pentru zona științifică de Management.

Acest două ciclu de studii are ca scop să dezvolte și să furnizeze licențiații în special următoarele atribuții:

 • Permite stagiarilor să îndeplinească funcții de conducere în trei sectoare specifice ale administrației publice, ca manageri de top sau middle management.
 • A oferi studenților cu cadrul de bază a științei de management ca o știință aplicată administrației publice.
 • Oferi studenților cu modelele și procesele de management existente, o perspectivă comparativă a administrației publice.
 • Dezvolta în competențe elevilor în leadership care să le permită să monitorizeze și să gestioneze procesele de schimbare în curs de desfășurare.
 • Elevii de calificare cu informații la nivelul de a afla mai multe, know-how și știu cum să fie, esențială pentru a face față provocărilor noului management public.
 • Dezvolta capacitatea de a colecta, organiza și analiza informații critic, uneori complex și contradictoriu, și să comunice rezultatele muncii lor autonome la specialiști și nespecialiști, precis și clar în context național și internațional.
 • Capacitatea de a înțelege și de a aplica cunoștințele dobândite în rezolvarea situațiilor de noi și nefamiliare în situații multidisciplinare largi.

2-lea ciclu de studii care conduce la o diplomă de master în Administrație Publică (MPA) încearcă să se califice absolvenții săi cu instruire avansată în domeniul administrației publice, bazat pe cunoștințele dobândite pe piața muncii și în ciclul de studiu 1 Administrare ISCSP publice, sau fiind considerat echivalent de către Consiliul științific care să permită efectuarea lucrărilor tehnice de nivel de specialitate și de mare complexitate in domeniile central, regional și local, în al treilea sector și sectorul privat.

Clasele avea loc marți 6-a, între 14h și 21h, și sâmbătă, între orele 9 și 13h.

Goluri

Acest două ciclu de studii urmărește, de asemenea, în termeni generali, pentru a permite și să ofere o bază pentru dezvoltarea originale, inclusiv contexte de cercetare în domeniul administrației publice, în diferitele sale domenii de expertiza.

În acest scop, se intenționează ca elevul să atingă următoarele obiective:

 • Dezvoltarea capacității de a integra cunoștințe, se ocupe de problemele complexe, elaborarea de soluții și de a face judecăți asupra situației informații limitate.
 • Dezvolta abilitățile de auto-învățare a unei învățare pe tot parcursul vieții, cu un grad ridicat de autonomie.
 • Dezvolta capacitatea de a colecta, organiza și analiza informații critic, uneori complex și contradictoriu, și să comunice rezultatele muncii lor autonome la specialiști și nespecialiști, precis și clar în context național și internațional.
 • Efectuați funcții de conducere în întreaga administrației publice, în scopul de a îmbunătăți funcționarea acesteia, adoptarea de noi metode și noi strategii de conducere.

Obiective specifice

 • În plus față de obiectivele generale stabilite mai sus, acest plan de studiu vizeaza in mod specific se califica absolvenți de a lucra cu un nivel ridicat de performanță, în scopul de a atinge următoarele obiective specifice ale Master:
 • Furnizează stagiari, o perspectivă aplicate, cadrul teoretic al științei managementului.
 • Pentru a oferi studenților într-o perspectivă comparativă, modele și procese de management care indeplinesc cele mai bune practici din industrie.
 • Permite elevilor prin studii de caz, pentru a înțelege noile provocări care etica adresate liderilor administrației publice.

Condiții de acces

Ele sunt admise la descrierea cursului:

 • Titularii de un grad sau echivalență juridică, de preferință cu trei ani de experiență relevantă de muncă;
 • Titulari ai unui curriculum științific sau profesional recunoscut de către Consiliul Științific;
Ultima actualizare Iulie 2015

Despre facultate

The ISCSP promotes the formation of their students in the areas of Social and Political Sciences, offering graduate education (degree) and postgraduate, second and third level, corresponding to the de ... Citeste mai mult

The ISCSP promotes the formation of their students in the areas of Social and Political Sciences, offering graduate education (degree) and postgraduate, second and third level, corresponding to the degrees of Master and PhD. Citește mai puţin