Învățământul primar Hibernia College - Master of Professional Education a fost creat pentru a încuraja o gamă mai largă de oameni să ia în considerare predarea ca profesie, oferind un traseu mai flexibil pentru a deveni un profesor complet postliceal.

Datorită structurii programului și criteriilor de eligibilitate a finanțării, putem accepta numai cereri din Irlanda.

Amestecat master online de educație profesională

Programul, care îmbină conținutul online, mediile virtuale de învățare și livrarea față în față, este conceput pentru a dezvolta profesioniști și experți care sunt poziționați ca lideri în domeniul educației post-primare. Programul este ideal pentru oricine care nu are acces ușor la unul dintre furnizorii de educație tradițional sau care nu are timp să-și petreacă naveta la și de la prelegeri de zi cu zi.

Studiu online cu Hibernia

Hibernia College are o experiență dovedită în furnizarea unei experiențe dinamice online de studiu care oferă elevilor sprijin maxim.

Modelul nostru online este de succes deoarece este dedicat sprijinirii profesioniștilor în îndeplinirea provocărilor actuale de muncă și prin construirea continuă a interacțiunilor dintre elevi și facultate. Vă oferim un consilier academic personal, care vă va ghida prin intermediul programului pentru a vă asigura succesul.

4159_rsz_4155_graduates_pme2.jpg

Program predat în:
  • Engleză

Vezi 1 mai multe cursuri de la Hibernia College »

Ultima actualizare Februarie 19, 2019
Acest curs este Online & Campus Combinate
Start Date
Apr. 2020
Sept 2020
După locații
După dată
Start Date
Apr. 2020
Termen limită de aplicare
Start Date
Sept 2020
Termen limită de aplicare

Apr. 2020

Location
Termen limită de aplicare
End Date

Sept 2020

Location
Termen limită de aplicare
End Date