Despre

BURSA DE STUDIU

Khalifa University of Science and Technology oferă burse de absolvent Cercetare / Asistență Didactică (GRTA) pentru a sprijini studenții internaționali calificați înscriși în programe postuniversitare.

Bursa oferă o remunerație generoasă și beneficii care includ:

 • Acoperirea completă a taxelor de școlarizare.
 • Asigurarea medicală pentru studenții aflați sub viza Universității Khalifa.
 • Sprijin pentru participarea la conferințe internaționale de cercetare.
 • Indemnizația lunară indicativă pentru bursa GRTA este după cum urmează (poate fi modificată):

Deschiderea aplicației!

Vom începe să luăm cererile începând cu 1 noiembrie 2018 pentru următorul aport la 1 septembrie 2019.

Master în Inginerie în Sănătate, Securitate și Mediu program de Inginerie (M. ing., În HSE Engineering) este conceput pentru pregătirea educațională a două tipuri de profesioniști:

 • Absolvenții de inginerie care lucrează în prezent ca ingineri în industrie și care intenționează să rămână în acest tip de loc de muncă, dar care doresc să încorporeze HSE în funcțiile lor de inginerie. Acești absolvenți vor avea diverse competențe în diferitele aspecte ale HSE și vor folosi aceste cunoștințe pentru a gestiona riscurile, deoarece își dau soluții operaționale și de optimizare optime în cadrul constrângerilor legate de mandatele de reglementare și de cele mai bune practici.
 • Absolvenții de inginerie care doresc să-și asume diferite niveluri de responsabilități HSE în unul sau mai multe aspecte ale departamentului / programului HSE al unei companii. Acești absolvenți vor avea o experiență suficientă pentru a-și asuma rolul de general practician / manager de inginerie HSE, în timp ce posedă capacități suplimentare în oricare din zonele HSE de concentrare oferite.

Obiective

Obiectivele Master of Engineering în programul HSE Engineering sunt:

 1. Oferiți absolvenților o lățime științifică și inginerică suficientă pentru a proiecta și dezvolta soluții inovatoare pentru problemele HSE în mediul ocupațional.
 2. Furnizați un grup de absolvenți cu studii superioare care pot utiliza cunoștințele dobândite pentru a spori avantajul competitiv al angajatorului.
 3. Furnizați absolvenți cu o educație deosebită, abilități de management și cunoștințe pentru a-și continua aspirațiile de carieră.
 4. Oferiți absolvenților abilități de comunicare și abilități de lucru eficiente pentru a funcționa cu succes în carieră.
 5. Oferiți absolvenților o educație de calitate dedicată excelenței și inovării care promovează conducerea, profesionalismul și învățarea de-a lungul vieții.

Rezultatele învățării

La finalizarea Master of Engineering în programul HSE Engineering, absolvenții vor putea:

 1. Efectuați cu succes anticiparea, recunoașterea, evaluarea condițiilor periculoase și a practicilor de lucru în domeniile generale ale HSE, controlul pericolelor în sistemele de producție, igiena industrială, siguranța sistemului, managementul riscurilor, protecția mediului, protecția împotriva incendiilor, deșeurile periculoase, gestionarea programelor QHSE, ergonomia și factorii umani.
 2. Dezvoltarea / implementarea cu succes a strategiilor de inginerie și de control administrativ pentru condiții periculoase identificate și practici de lucru în domeniile generale ale HSE, controlul pericolelor în sistemele de producție, igiena industrială, siguranța sistemului, gestionarea riscurilor, protecția mediului, protecția împotriva incendiilor, , Managementul programului HSE și factorii umani.
 3. Elaborați rezumate / rapoarte tehnice de calitate profesională.
 4. Exprimați clar ideile și gândurile prin prezentări profesionale.
 5. Funcționează cu succes ca membri ai echipelor care lucrează în vederea soluționării problemelor definite.
 6. Dezvoltarea competențelor de cercetare relevante pentru disciplinele din cadrul HSE.

Structura generală și cerințele

M. Eng. în programul HSE Engineering constă într-un minim de 32 de ore de credit. Creditele de program necesare sunt distribuite după cum urmează: 23 de credite de cursuri Program Core și 9 credite de cursuri de program elective. Un student poate organiza selecția cursurilor elective care urmează unei zone de concentrare (AOC) în domeniul larg al HSE. În astfel de cazuri, AOC va fi notat pe transcrierea studentului. Tabelul de mai jos prezintă un rezumat al M.Eng. în structura și cerințele programului HSE Engineering degree. Toate M.Eng. în cursurile programului HSE, cu excepția cursului de cercetare cu 1 credit și a cursului de comunicare științifică și tehnică de 1 credit, au un rating de credit de câte trei credite fiecare.

Rezumat al M. Eng. în structura și cerințele programului HSE

Categorie

Program Core - Cursuri

21

Program Core - Metode de cercetare în HSE

01

Program Core - Scriere științifică și tehnică

01

Programul Electives pentru AOC

09

Total

36

Cerințe de program

Elevii care caută gradul de M. Eng. în HSE trebuie să se finalizeze cu succes un minim de 32 de ore creditate, după cum se specifică în categoriile detaliate în această secțiune, cu o valoare minimă cumulată a punctajului mediu (CGPA) de 3,0.

Program predat în:
Engleză

Vezi 15 mai multe cursuri de la Khalifa University of Science and Technology »

Ultima actualizare October 16, 2018
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2019
Duration
2 - 3 anii
Part time
La zi
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare

Sept 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date