Știința alimentelor și nutriția [curs de masterat]
Nara Women's University
Informatie cheie
Locația campusului
Nara, Japonia
Limbi Străine
Contactează şcoala
Formatul de studiu
În campus
Durata
Contactează şcoala
Ritm
Contactează şcoala
Taxe de școlarizare
Contactează şcoala
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
Cea mai devreme dată de începere
Apr 2024
Burse de studiu
Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile
Introducere
Cursul de știință și nutriție a alimentelor este o disciplină integrativă, în care principiile științei biologice și fizice sunt utilizate pentru a studia natura alimentelor și aspectele de consum și utilizare a alimentelor și a componentelor sale. Studenții înscriși în acest program sunt încurajați să studieze subiecte de la nivel molecular la probleme de sănătate și mediu legate de alimente. Prin programele oferite în cursul Știința alimentară și nutriție, studenții sunt așteptați să înțeleagă rolurile nutrienților în susținerea funcțiilor vitale sau a funcțiilor vieții, principiile care stau la baza procesării și pregătirii alimentelor și a toxicologiei. De asemenea, trebuie să câștige disciplinele de laborator și abilitățile de aplicare în biotehnologie, toxicologie, microbiologie, biochimie și științe nutriționale. Astfel de cunoștințe și abilități îi pregătesc să lucreze în industria alimentară în cercetarea și dezvoltarea produselor și proceselor alimentare, să servească în agențiile guvernamentale de reglementare ca specialiști în alimentație și consilieri în domeniul sănătății și să găsească posturi în instituții academice ca profesori și cercetători. Absolvenții își găsesc locuri de muncă în industriile legate de alimentație și sănătate și din agențiile guvernamentale și laboratoarele. Cei care sunt atestați ca profesori de liceu gimnazial și gimnazial găsesc posturi în școli ca profesor de economie acasă. Unii absolvenți intră în doctorat. curs de științe alimentare, științe nutriționale și științe biologice.
Despre Școală
Întrebări
Cursuri similare
Master în agricultură durabilă și securitate alimentară (N-AGRIFOM)
- Prague, Republica Cehă
Master în Produs Gastronomic Durabil și Creativitate
- L'Hospitalet de Llobregat, Spania
MSc în nutriție moleculară și tehnologie alimentară
- Aarhus, Danemarca