Bradford University School of Management

Bradford University School of Management
Adresa poştală: Bradford University School of Management
Emm Lane,

Bradford, BD9 4JL GB

Bradford University School of Management este una din Europa full service de afaceri şcoli-lider, în mod regulat care figurează în clasamentul tabelul liga, cum ar fi Financial Times. de absolvenţi Bradford au perspective de carieră excelente şi unele dintre cele mai mari rate ale ocupării forţei de muncă orice scoala de afaceri.

&nbsp

Universitatea Bradford Despre de Management

&nbsp

Infiintata in 1963, suntem printre şcolile din Marea Britanie cel mai lung stabilit business universitar.

Suntem o scoala de afaceri complet integrat, care oferă programe de educaţie de management de la licenţă prin intermediul MBA la nivel de doctorat.

Noi bun venit aproximativ 1.500 de manageri de practica pe cursuri scurte în fiecare an. Clientii nostri corporate includ Ciba Specialty Chemicals, Royal Bank of Scotland şi a companiei aeriene Emirates.


Aproape jumătate personalul nostru academic sunt din afara Marii Britanii sau care au calificări non-UK. În plus, mai mult de 30 de naţiuni sunt reprezentate pe campusul nostru Bradford.


În plus faţă de studenţii internaţionali primitoare la campusul nostru Bradford, avem o gamă largă de programe din întreaga lume. Am rula programe în Europa (cu nostru TiasNimbas asociat instituţie în Ţările de Jos şi Germania), Orientul Mijlociu, India, Hong Kong, Malaezia şi Singapore. Aproximativ 2.000 de elevi sunt înregistrate pentru diverse premii la programele noastre de peste mări.

De asemenea, suntem implicaţi cu orasul casa noastră. diversitatea etnică şi Bradford nevoie pentru regenerare economică sunt problemele pe care ajută la adresa, prin lărgirea accesului la cursurile noastre şi de informare a comunităţii de afaceri locale.

&nbsp

Acreditari

&nbsp

  • Avem equis prestigioase (European de îmbunătăţire a calităţii System), care este sistemul de conducere internaţional de evaluare a calităţii, îmbunătăţirea, şi acreditarea instituţiilor de învăţământ superior în management şi administrarea afacerilor, condusă de Europeană a Calităţii pentru Fundaţia pentru Dezvoltare Managerială.

&nbsp

  • Am fost printre primul scoli de afaceri din Marea Britanie pentru a primi acreditarea de portofoliu pentru toate programele noastre de MBA (inclusiv full-time, part-time executiv şi-learning MBA la distanţă) de la AMBA (Association de MBA)

    Master noastra in Finante, Contabilitate si Management, Master în Afaceri Internaţionale şi Management şi Master în Management sunt printre număr relativ mic de programe de master au primit pre-experienţă în general gestiona muncă (PEMM) acreditare din partea Asociatiei de MBA (AMBA). Aşteptăm să includă alte programe Master când AMBA este de acord cu o definiţie mai largă cu privire la care CSM este fericit să o acrediteze.

    Master noastra in Managementul Resurselor Umane are acreditare de la Chartered Institute of Personal şi Dezvoltare (CIPD), lider Marea Britanie organismul profesional pentru specialistii HR. Aceasta recunoaşte că gradul îndeplineşte standardele riguroase academice şi profesionale şi înseamnă că, alături de studii universitare de dumneavoastră, puteţi obţine CIPD de asemenea, apartenenţa absolvent.

&nbsp

  • Am complet ESRC (Cercetări Economice şi Sociale a Consiliului), de acreditare pentru cercetare-program de instruire nostru. Acest lucru se referă atât la programe de doctorat şi DBA.

Vezi programe de masterat »Vedea EMBA »Vedea MBA »

În cazul în care engleza nu este limba ta maternă, Bradford University School of Management necesită să luaţi un test de limba engleză de competenţă. De Garantare scaunul dumneavoastră la următorul test TOEFL, în zona dumneavoastră. Amintiţi-vă, locuri este limitat şi merge-in-uri nu sunt acceptate. Deci, inregistreaza-te astăzi.

| Mai multe informaţii

Master - Campus 

Europene De Gestionare A Programului

Campus Franţa Spania La zi 12 luni
September 2014

Oferim Programului de Management european, ca parte a parteneriatului nostru cu Universidad de Deusto Comercial, Bilbao, Spania, şi AUDENCIA, Nantes, Ecole de Management în Franţa. [+]

Programul european de gestionare a

Oferim Programului de Management european, ca parte a parteneriatului nostru cu Universidad de Deusto Comercial, Bilbao, Spania, şi AUDENCIA, Nantes, Ecole de Management în Franţa. Cursul are loc în trei ţări, în trei instituţii de prestigiu din Europa, şi este predat în trei limbi - spaniolă, franceză şi engleză.

PMM poate duce în două calificări diferite. Prin completarea cu succes a cursului, şi întreprinderea de plasare de muncă şi munca de proiect aferente, va câştiga un MBA de la Deusto şi AUDENCIA şi la Universitatea din Bradford Diploma de studii postuniversitare. Dacă se angajează disertaţie Master şi complete cursul cu succes, puteţi câştiga un premiu în comun de Master European în Management şi Administraţie. Master acordată este recunoscută oficial de către Ministerio de Educación de la Spania. ... [-]

MSc în Afacerile Internaţionale şi De Gestionare

Campus Marea Britanie La zi 12 luni
September 2014

Master în Afaceri Internaţionale şi Management este pentru studenţii care doresc să dobândească cunoştinţele şi competenţele de cercetare care îi va ajuta să facă faţă în mediul de afaceri la nivel mondial ce în ce mai nesigur. [+]

{title_short}. Master în Afaceri Internaţionale şi Management dintr-o privire

- Clasament

9 în Regatul Unit Financial Times 05 octombrie 2009

- Acreditare

Pre-o experienţă de master în management general (PEMM) acreditarea de la Asociaţia de MBA (AMBA)

- Publicul ţintă

Studenţii care doresc să dobândească cunoştinţele şi competenţele de cercetare care îi va ajuta să facă faţă în busines ce în ce mai nesigur la nivel mondial E mediu

- Caracteristică specială

Studenţii au şansa de a petrece şase luni de curs la o şcoală de top de afaceri francez, EM-LYON

- Evaluarea ... [-]

MSc în Finanţe

Campus Marea Britanie La zi 12 luni
September 2014

Pieţele financiare majore sunt trece prin schimbări lor cea mai mare de la Marea Depresie, acum 80 de ani. Aceste modificări însemna sfârşitul de pe Wall Street ca l-am cunoscut. [+]

MSc în finanţe

Pieţele financiare majore sunt trece prin schimbări lor cea mai mare de la Marea Depresie, acum 80 de ani. Aceste modificări însemna sfârşitul de pe Wall Street ca l-am cunoscut. Ei au descoperit mai clar decât oricând lipsei de pregătire şi experienţă în investiţii internaţionale de gestionare a industriei.

Profesiile finanţa nevoie de oameni care:

înţeleagă de afaceri şi mediul economic în care îşi desfăşoară activitatea cunosc în detaliu modelele pe care le pune în aplicare şi se poate aplica cu măiestrie în practică a rezultatelor

Master noastre în finanţe vă va dezvolta în fiecare dintre aceste domenii. ... [-]

MSc în Finanţe, Contabilitate şi Management

Campus Marea Britanie La zi 12 luni
September 2014

Master în Finanţe, Contabilitate şi Management este clasat pe locul 9 în Regatul Unit. Programul este pentru studenţii care doresc să devină manageri pe deplin rotunjite de afaceri cu un accent pe finanţe şi contabilitate. [+]

{title_short}. Master în Finanţe, Contabilitate şi Management dintr-o privire

- Clasament

9 în Regatul Unit Financial Times 05 octombrie 2009

- Acreditare

Pre-o experienţă de master în management general (PEMM) acreditarea de la Asociaţia de MBA (AMBA)

- Publicul ţintă

Studenţii care doresc să devină manageri pe deplin rotunjite de afaceri cu un accent pe finanţe şi contabilitate

- Entr y cerinţele

Trebuie să aveţi cel puţin o diplomă de licenţă - nu neapărat în afaceri şi management - de la o universitate aprobat, sau o calificare profesională acceptabil.

Dacă avem nevoie de dovezi de competenţă în limba engleză, trebuie să realizeze un scor 6.5 pe testul IELTS de limba engleza, 580 în scris TOEFL, 240 în TOEFL pe calculator, sau 94 sau mai bine în TOEFL bazat pe Internet. ... [-]

MSc în Managementul

Campus Marea Britanie La zi 12 luni
September 2014

Master în Management este clasat pe locul 9 în Regatul Unit. Programul este pentru studenţii care doresc să studieze o gamă largă de subiecte de management la nivel postuniversitar, mai degrabă decât urmări, în acest stadiu, o specializare deosebită. [+]

Master în Management dintr-o privire

- Clasament

9 în Regatul Unit Financial Times 05 octombrie 2009

- Acreditare

Pre-o experienţă de master în management general (PEMM) acreditarea de la Asociaţia de MBA (AMBA)

- Publicul ţintă

Studenţii care doresc să studieze o gamă largă de subiecte de management la nivel postuniversitar, mai degrabă decât urmări, în acest stadiu, o specializare deosebită.

- Intrarea cerinţele

Trebuie să aveţi cel puţin o diplomă de licenţă - nu neapărat în afaceri şi management - de la o universitate aprobat, sau o calificare profesională acceptabil. ... [-]

MSc în Managementul Resurselor Umane

Campus Marea Britanie La zi 12 luni
September 2014

Chartered Institute of Personal şi Dezvoltare (CIPD), organism de conducere din Marea Britanie profesional pentru specialistii HR, acreditează Master noastra in Managementul Resurselor Umane, şi recunoaşte că aceasta îndeplineşte standardele riguroase academice şi profesionale. Acest lucru înseamnă că, alături de studii universitare de dvs., puteţi obţine, de asemenea, membru al CIPD absolvent. [+]

{title_short}. MSc în Managementul Resurselor Umane dintr-o privire

- Clasament

9 în Regatul Unit Financial Times 05 octombrie 2009

- Acreditare

Chartered Institute of Personal şi Dezvoltare (CIPD), organism de conducere din Marea Britanie profesional pentru specialistii HR, acreditează Master noastra in Managementul Resurselor Umane, şi recunoaşte că aceasta îndeplineşte standardele riguroase academice şi profesionale. Acest lucru înseamnă că, alături de studii universitare de dvs., puteţi obţine, de asemenea, membru al CIPD absolvent.

- Publicul ţintă

Studenţii care doresc să dezvolte abilităţi critice şi analitice necesare de către cineva care se ocupă cu problemele ocupării forţei de muncă şi de muncă ... [-]

MSc în Marketing şi Management

Campus Marea Britanie La zi 12 luni
September 2014

MSc în Marketing şi Management este de orientare studenţii care doresc să înţeleagă rolul de introducere pe piaţă în prezent în schimbare rapidă mediul de afaceri şi pentru a identifica oportunităţi în piaţă [+]

MSc în Marketing şi Management dintr-o privire

- Clasament

9 în Regatul Unit Financial Times 05 octombrie 2009

- Publicul ţintă

Studenţii care doresc să înţeleagă rolul de marketing în lumea de astăzi de afaceri se schimbă rapid şi pentru a identifica oportunităţi în piaţă

- Intrarea cerinţele

Trebuie să aveţi cel puţin o diplomă de licenţă - nu neapărat în afaceri şi management - de la o universitate aprobat, sau o calificare profesională acceptabil.

Dacă avem nevoie de dovezi de competenţă în limba engleză, trebuie să realizeze un scor 6.5 pe testul IELTS de limba engleza, 580 în scris TOEFL, 240 în TOEFL pe calculator, sau 94 sau mai bine în TOEFL bazat pe Internet. ... [-]

Master Aplicate De Management şi A Durabilităţii

Campus Marea Britanie La zi 12 luni
January 2015

Cursul oferă abilităţile necesare pentru a începe noi afaceri sau pentru a administra de inovare în întreprinderi de lucru existente spre un viitor durabil. [+]

{title_short}. Master în Management aplicată şi dezvoltare durabilă este conceput pentru studenţii care doresc să dezvolte aptitudini de management, cu un accent clar pe modele de afaceri durabile, spiritul antreprenorial şi de inovare. Cursul oferă abilităţile necesare pentru a începe noi afaceri sau pentru a administra de inovare în întreprinderi existente, pentru a lucra spre un viitor durabil.

Iniţial, elevii să ia o serie de teme de management, care va oferi înţelegerea, cunoştinţele şi aptitudinile necesare pentru a întreprinde un proiect cu o durabilitate aplicat / inovare focalizare. În a doua etapă a programului, elevii să înceapă un proiect pentru a dezvolta un caz de afaceri de la concept la propunerea consiliului completă şi va oferi studenţilor cu posibilitatea de a dezvolta pătrundere de afaceri, abilităţile şi încrederea de a contribui la afaceri, la toate nivelurile.În elevii treia şi ultima etapă să aibă posibilitatea de a studia principiile de afaceri din propria perspectivă şi apoi finaliza proiectul lor propunere de afaceri. ... [-]

Master Aplicate De Management şi De întreprindere

Campus Marea Britanie La zi 12 luni
January 2015

Proiectat special pentru cei care doresc să urmeze o carieră de management într-o afacere mică sau ca un antreprenor. [+]

Iniţial, elevii să ia o serie de teme de management, care va oferi înţelegerea, cunoştinţele şi aptitudinile necesare pentru a întreprinde un proiect, cu un accent antreprenorial aplicat. În a doua etapă a programului, elevii să înceapă un proiect pentru a dezvolta un concept de afaceri şi de a identifica competenţele, abilităţile şi cunoştinţele necesare trebuie să facă o idee o realitate. În elevii treia şi ultima etapă să aibă posibilitatea de a studia principiile de afaceri din propria perspectivă şi apoi finaliza proiectul lor propunere de afaceri.

Următoarele video oferă o introducere la Bradford University School of Management şi acest lucru este urmat de o scurtă prezentare a principalelor componente ale cursului. ... [-]

Master Internaţional De Introducere Pe Piaţă

Campus Marea Britanie La zi 12 luni
September 2014

Acest curs este conceput pentru cei care doresc să se specializeze în marketing, în scopul de a schimba direcţia de carieră, începe o carieră specifică sau stimula cariera lor existente. [+]

{title_short}. Acest program de gradul, nou pentru luna septembrie 2012 (sub rezerva aprobării finale de la Universitatea), va permite studenţilor să urmeze o carieră în marketing corespunzătoare, intern sau internaţional. Programul este potrivit pentru elevii cu sau fără experienţă anterioară de domenii de afaceri, de marketing sau de management. Ca atare, acest Master este conceput pentru cei care doresc să se specializeze în marketing, în scopul de a schimba direcţia de carieră, începe o carieră specifică sau stimula o cariera existente. Programul se adresează atât proaspeţii absolvenţi şi cele cu un grad de prima şi de experienţă de lucru. Programul oferă multe oportunităţi de a dobândi abilităţi practice în marketing şi marketing internaţional, prin utilizarea de sarcini module, studii de caz, simulare de marketing, strategie de vorbitori industrie şi proiecte de consultanta.... [-]

Master Operaţiunile De Durabile şi De Gestionare A

Campus Marea Britanie La zi 12 luni
September 2014

Acest curs este conceput pentru cei care doresc să dezvolte o carieră în management, cu un interes puternic de a continua strategiile de mediu durabil şi responsabil social. [+]

Master în activităţi durabile şi căile de atac de management pentru studenţii care doresc să dezvolte o cariera in management cu un interes puternic de a continua strategiile de mediu durabil şi responsabil social. Cursul oferă o înţelegere detaliată a contextului în care operează o afacere modernă, precum şi de mai mulţi factori care influenţează interconectate mediul său operaţional.

Iniţial, elevii să ia o serie de module obligatorii pentru a furniza bazele pentru o înţelegere de management. Există apoi posibilitatea de a alege dintr-o gamă de module de specialitate înainte de a începe o disertaţie uita la durabilitatea mediului şi impactul acesteia asupra unui aspect specific al unei activităţi de afaceri. ... [-]

Master Strategic De Marketing

Campus Marea Britanie La zi 12 luni
September 2014

Proiectat pentru cei care intenţionează să urmeze o carieră în domenii precum managementul general, servicii sau general de comercializare, publicitate şi comunicare, şi de consultanţă. [+]

{title_short}. Acest program de gradul va fi oferit pentru prima data Ion septembrie 2012 (sub rezerva aprobării definitive de Universitatea). Se va apela la elevii de la o serie de medii care doresc să dezvolte cunoştinţele şi competenţele în marketing şi management, care să le permită să urmeze o carieră de afaceri şi de marketing adecvate în organizaţii naţionale sau internaţionale.

Programul cuprinde nu numai domeniile de bază ale managementului (managementul în context, mediul de afaceri internaţional, economie, managementul resurselor umane şi finanţe şi contabilitate), dar, de asemenea, cunoştinţele şi competenţele-cheie în zona de marketing (strategie de marketing, comunicare de marketing, de simulare de marketing, servicii de de introducere pe piaţă, comportamentul de consum). ... [-]

Part-time MSc în Managementul Resurselor Umane

Campus Marea Britanie Part time 3 anii
September 2014

Acest captivant, inovator şi flexibil Part-time Master în Managementul Resurselor Umane oferă o cale de dezvoltare personală şi a carierei pentru practicieni HR sau a celor care aspiră să devină un medic HR. [+]

Şcoala a lansat un nou part-time Master în Managementul Resurselor Umane în septembrie 2009.

Acest curs captivant, inovator şi flexibil oferă o cale de dezvoltare personală şi a carierei pentru practicieni HR sau a celor care aspiră să devină un medic HR. Elevii vor, de peste doi ani universitari, participa la Scoala de Management, pe de o după-amiază şi seara de o săptămână în timpul mandatului-timp. In aceasta perioada te va angaja cu un program intensiv de învăţat de studiu, care vă va sprijini, atât în ​​curs de dezvoltare o înţelegere largă şi cunoaştere a domeniului de resurse umane şi în specializate în domeniile de HR de interes special pentru tine. ... [-]


EMBA - Campus 

Executive MBA în Dubai

Campus Emiratele Arabe Unite Part time 24 luni
September 2014

De peste un deceniu, Bradford University School of Management au fost difuzate un programul de Executive MBA în Dubai. Programul este deschis pentru managerii de lucru pentru partenerii noştri corporative şi pentru managerii care lucrează pentru alte organizatii sau care doresc să fond de sine. [+]

{title_short}. Executive MBA în Dubai

De peste un deceniu, Bradford University School of Management au fost difuzate un programul de Executive MBA în Dubai. Programul este deschis pentru managerii de lucru pentru partenerii noştri corporative şi pentru managerii care lucrează pentru alte organizatii sau care doresc să fond de sine.

În cazul în care sponsorizarea este implicat, este nevoie de obicei sub forma de financiare, timp de lucru sau de asistenţă.

Oferta noastra de parteneri corporate consorţiu sunt: ​​Compania aeriana Emirates, Dubai Holding, Tecom, DUBAL, Emirates Bank, Banca Naţională a Dubai şi ENOC.

FIECARE AN Suntem de asemenea multumiti de a accepta cererile de la administratorii care lucreaza pentru alte organizaţii sau care sunt bucuroşi să FONDUL DE SINE. ... [-]


EMBA - Online şi campus combinate 

Executiv Part-time MBA

Online şi campus combinate Marea Britanie Part time 2 - 6 anii
September 2014

MBA nostru va provocare, intelectual si emotional. Tu nu va fi frică de munca grea, dar intensitatea de efort vă va ajuta să se maturizeze personal şi profesional [+]

MBA Bradford, un lider global.

Acreditare: Acreditarea Acum, mai mult decât oricând, succesul in cariera dumneavoastra poate fi determinată prin care alegi să studieze. Acreditare a programelor noastre de MBA de equis şi AMBA vă asigură de reputaţia noastră internaţionale.

Clasament: Financial Times executiv part-time MBA tabel ne plaseaza ca scoala de afaceri numărul 1 în nordul Angliei, şi printre lume, top 80 de programe.

Executiv Part-time Programul MBA Prezentare generală

- Audienţa ţintă: Oamenii care locuiesc sau lucrează în unitatea de două ore de Şcoala de Management

- Data începerii: ianuarie şi septembrie în fiecare an ... [-]

Executive MBA în Manila

Online şi campus combinate Filipine Part time 2 - 6 anii
August 2014

MBA numai în Manila cu AMBA equis şi acreditare - predate de către Bradford 's facultate internaţionale. [+]

{title_short}. MBA Bradford: un lider global

Bradford 's Executive MBA este doar unul din Manila cu AMBA equis şi acreditare. Zbura facultate internaţionale în Manila pentru a oferi cursuri de weekend şi seara, la Bursa de Valori Bucharest Exchange Building, Ayala Avenue, Makati City.

Programul se adresează managerilor de inteligente, extrem de motivati, care doresc să se echipeze cu afaceri esenţiale şi abilităţile de management necesare în mediul de afaceri ce în ce mai competitiv, diversă şi dinamică.

Următoarele video oferă o introducere la MBA Bradford şi acest lucru este urmat de o scurtă prezentare a cursului (Executive MBA în Manila), conţinutul şi structura. Mai multe informaţii detaliate despre acest program este disponibil prin intermediul site-ul nostru la http://www.brad.ac.Marea Britanie / Management / ... [-]


MBA - Online 

De învăţământ La Distanţă MBA

Online Marea Britanie Bradford Part time 2 - 6 anii
February 2015

Programul de învăţare la distanţă este administrat de la trei noduri - la Bradford, în Hong Kong şi în Singapore şi vă oferă o flexibilitate maximă de a combina studiul cu munca, casa şi viaţa de familie. [+]

MBA Bradford, un lider global.

Acreditare: Acreditarea Acum, mai mult decât oricând, succesul in cariera dumneavoastra poate fi determinată prin care alegi să studieze. Acreditare a programelor noastre de MBA de equis şi AMBA vă asigură de reputaţia noastră internaţionale.

Distanţa de MBA de învăţare dintr-o privire

- Publicul ţintă: Oamenii care doresc o flexibilitate maximă de a combina MBA de studiu cu viaţă de muncă, acasă şi în familie

- Incepand cu data de: ianuarie, aprilie, iulie şi septembrie în fiecare an

- Durata: 2 la 6 ani

- Cerinţe de participare: Trei zile-program de inductie, sau opţiunea on-line. Până la două module, (20 credite) a studiat la faţa locului poate. ... [-]


MBA - Campus 

Accelerată MBA în Marea Britanie

Campus Marea Britanie La zi 10 luni
January 2015

Primul de acest fel în Marea Britanie: un program intensiv de 10 luni pentru profesionişti de înalt calibru din întreaga lume. [+]

{title_short}. MBA noastra accelerată - primul de acest fel din Marea Britanie - este un program intensiv de 10 luni, care permite profesioniştilor ocupat de lucru pentru a reveni la muncă pentru a finaliza un proiect de management, după numai opt luni de la birou. Acesta atrage profesionisti de mare calibru, cu unitatea, energie şi angajament din întreaga lume

Accelerată MBA studenţii beneficiază de seturi de învăţare care lucrează în mici şi amestecarea cu elevi din alte programe şi discipline. Acest lucru oferă oportunităţi excelente pentru crearea de reţele.

Cazarea este rezervat în campusul nostru Bradford pentru studenţi MBA de pe accelerată, astfel încât acestea să poată profita din plin de suportul de învăţare, servicii de carieră şi oportunităţi de networking disponibile în timpul lor cu noi. ... [-]

Full-time MBA

Campus Marea Britanie La zi 12 luni
September 2014

Programul nostru de MBA vă asigură că va pleca Bradford cu atât lăţimea de discipline şi de cunoştinţe de specialitate detaliate va fi nevoie de a avansa in cariera de management. [+]

MBA Bradford, un lider global.

Acreditare: Acreditarea Acum, mai mult decât oricând, succesul in cariera dumneavoastra poate fi determinată prin care alegi să studieze. Acreditare a programelor noastre de MBA de equis şi AMBA vă asigură de reputaţia noastră internaţionale.

Clasament: Clasamentul noastre de un an full-time MBA este clasat în mod constant în top 25 în Europa şi în top 100 la nivel global de către Financial Times. Elevii privind nostru full-time program de MBA, în medie, aproape dublu faţă de salariul lor de patru ani cu privire la începutul programului.

Financial Times executiv part-time MBA tabel ne plaseaza ca scoala de afaceri numărul 1 în nordul Angliei, şi printre lume, top 80 de programe. ... [-]

MBA Bradford-Perugia, în Italia

Campus Italia La zi 1 an
September 2014

Acest program este un nou premiu în comun între Universitatea din Bradford si la Universitatea din Perugia, Italia şi se bazează pe Bradford Full-time MBA. Predate în limba engleză şi livrate în stabilirea frumos de Spoleto, Italia, de către cadre didactice de conducere de la ambele universităţi. [+]

{title_short}. Programul va fi livrat în blocuri pe săptămână, cu timp pentru reflecţie, studiul personal, activităţi de grup şi evaluări. Clasele sunt în mod normal, programate în timpul săptămânii de lucru, completate cu perioade mai scurte de seara şi în week-end de lucru, în funcţie de subiectul de a fi studiate.

Studenţii care MBA Bradford-Perugia în programul Italia vor, la finalizarea studiilor lor, au posibilitatea de a efectua un stagiu de trei luni. Dispoziţie de această experienţă vor fi gestionate de către Universitatea din Perugia, Italia, în colaborare cu întreprinderile locale, iar toate eforturile vor fi făcute pentru a se asigura că toţi participanţii sunt oferite de această ocazie. Oportunitati de a lua module de la Bradford sunt disponibile şi schimburile de studenţi între instituţiile partenere şi Şcoala de Management în Bradford sunt încurajate. ... [-]