Management Center Innsbruck, University of Applied Sciences

Universitate

&nbsp

MCI Management Center Innsbruck (MCI) este o parte integrantă a conceptului unic în Austria "Open University din Innsbruck" şi a lucrat cu o calitate consecventă şi orientării spre client este un lider în peisajul internaţional de învăţământ superior.

&nbsp

MCI se străduieşte să mentor oameni motivati ​​care doresc să construiască, prin educaţie şi formare specifice viitorul lor în dezvoltarea lor profesională şi personală. Managerii şi managerii juniori de la toate nivelurile de gestiune şi MCI oferă industriei de formare absolvent, non-universitare şi post-universitare şi programe de educatie continua la cel mai înalt nivel.

&nbsp

Programele sunt destinate MCI la toate nivelurile de personalitate şi includ punct de vedere economic şi social, cunoştinţe relevante privind cele mai recente evoluţii în domeniul ştiinţei şi practică. Ca de informare la nivel internaţional şi orientate spre hub de comunicaţii pentru MCI este deschis la noi perspective, metode şi sarcini. Un dialog constructiv şi de co-operative de dezvoltare a competenţelor interdisciplinare sunt printre pilonii de predare şi învăţare la MCI.

&nbsp

Universitatea antreprenoriale ca MCI ® promovează competitivitatea organizaţiilor şi contribuie la profesionalizarea managementului, administrare, politică şi cultură. Cercetarea aplicată şi dezvoltare la MCI se bucură de o semnificaţie specială pentru consolidarea inovaţiei în companii locale şi pentru a asigura o educaţie de calitate orientate.

&nbsp

Încorporat într-o reţea extinsă de patroni, sponsori şi parteneri este factorul cheie in pozitionarea MCI Innsbruck, Tirol, Austria, ca un centru pentru discuţii şi întâlniri ştiinţifice internaţionale. Asociaţia cartier cu Universitatea din Innsbruck, apropierea de oraşul vechi plin de viaţă din Innsbruck şi arhitectura puternic al site-ului sunt o expresie a filozofiei şi misiunea de a prezenta la nivel internaţional exemplară, liceu centru.

&nbsp

&nbsp

Crearea şi misiunea fondatoare

&nbsp

Ideea pentru MCI sa născut la începutul anilor 1990 de către Universitatea din Innsbruck, în curs de construcţii de clădiri şi dezvoltarea conţinutului de Stiinte Economic si Social. Fondator al conceptului de bază ale "Open University", apoi a văzut următoarele componente:


• Universitatea sau SoWi Facultatea: Universitatea de programe de cercetare şi de studii universitare
• Centrul de Management Innsbruck: Part-timp de formare academică în nivelul de non-gradul şi postuniversitare
• Universitatea sau universitate legate de organizatii si serviciile: încorporare de servicii de afaceri, transfer de tehnologie, consultanta de afaceri, organizaţii de cercetare de piaţă, agenţiile de ocuparea forţei de muncă şi consultanţi de recrutare, magazin de copiere, librărie, etc


În acest context, oferta a inclus iniţial MCI compact programe academice de formare pentru factorii de decizie de lucru / intern (cursuri de management, seminarii, sesiuni de training personalizate, simpozioane, etc), în plus faţă de cursurile universitare existente, oferite de Universitatea din Innsbruck.

&nbsp

Odată cu adoptarea de Studii Fachhochschule Act (FHStG) şi stabilirea unui sector politehnice separată în Austria, strategie de MCI a fost extins pentru a se implica ca un FH-operator de transport şi a înfiinţat propriile programe pentru a restricţiona acest lucru, dar privind în circulaţie cursuri. Odată cu înfiinţarea rezultate ale cursului diplomă "Economie & Management" în 1996, MCI a dezvoltat într-un fel de "full-furnizor de servicii" pentru lucrul de decizie / interior, a carui oferta de seminare de o zi până la opt semestru program de diplomă, a prezentat în timpul studiului full-time inca de la Universitatea din ar trebui să rămână supuse la Innsbruck.

&nbsp

În anul 2000 districtul a fost implicat în sprijinul instituţiilor MCI luat decizia de a MCI, care supraveghează toate cursurile de studiu FH în Tirol (cu excepţia celor de la Kufstein) aproximativ să răspundă, ceea ce însemna că part-time în 1998, în forma amenajate programe "Procesul & Tehnologie mediu" şi a procesului de acreditare, în întreprindere este absolvent de studii racket " nsführung în industria de turism şi agrement ", de asemenea, au fost predaţi la MCI. A fost conceptul de program de turism a avut initial un predominant part-time programelor de studii (amendamentul 2000/2001), aceasta a fost formulată în 2002, ca parte din Tirol stiinta calculatoarelor Ofensator de la MCI factorilor de decizie cu decizia finală, MCI ca un operator de transport de FH-Full-time cursuri cu condiţia (cursuri de diplomă "aplicată de informatică şi de gestionare" şi "Management şi Drept").

&nbsp

Ulterior, a fost dezvoltat în strânsă consultare cu principiile consacrate în structură de sprijin a instalaţiilor de MCI şi la Universitatea din Innsbruck, care cursuri full-time şi part-time oferite de lege Politehnica si Facultatea de Drept şi ancorate de piaţă, aşa cum o ştim astăzi.


Vezi programe de masterat »Vedea EMBA »

În cazul în care engleza nu este limba ta maternă, Management Center Innsbruck, University of Applied Sciences necesită să luaţi un test de limba engleză de competenţă. De Garantare scaunul dumneavoastră la următorul test TOEFL, în zona dumneavoastră. Amintiţi-vă, locuri este limitat şi merge-in-uri nu sunt acceptate. Deci, inregistreaza-te astăzi.

| Mai multe informaţii

Master - Campus 

Comandantul De Management De Ingrijire A Sanatatii Internaţionale

Campus Austria La zi 4 semestre
February 2015

Programul de master "Management Internaţional Health" pregăteşte studenţii sale pentru cerinţele unui câmp orientată spre viitor de muncă în cazul în care o înţelegere a legăturilor dintre organizaţiile de îngrijire a sănătăţii. [+]

Programul de master "Management Internaţional Health" pregăteşte studenţii sale pentru cerinţele unui câmp orientată spre viitor de muncă în cazul în care o înţelegere a legăturilor dintre organizaţiile de îngrijire a sănătăţii - caritabile şi profit-orientate, publice şi private, naţionale şi internaţionale - este esenţială .

Perspectivele pe termen mediu pentru absolvenţii programului de masterat de doi ani este poziţii administrative şi upperlevel management în sectorul de sănătate şi domeniile conexe. Datorită mediului în schimbare de îngrijire de sănătate, cererea pentru persoane calificate în acest sector este în continuă creştere. Pe teritoriul Uniunii Europene, sistemele de sănătate şi politicile de sănătate sunt tot mai interconectate decât oricând înainte, cu circulaţie mai a pacienţilor şi a profesioniştilor, aşteptări mai mari publice, şi difuzarea mai largă a noilor tehnologii şi tehnici medicale. Aceasta interconectare a crescut ridică multe probleme de sănătate de politică, inclusiv calitatea şi accesul la asistenţa medicală transfrontalieră - cerinţele de informare pentru pacienţi, profesioniştii din domeniul sănătăţii şi factorii de decizie - domeniul de aplicare pentru cooperarea în materie de sănătate - şi cum să reconcilieze politicilor naţionale cu obligaţiile europene în general . ... [-]

Maestru De Afaceri Internaţionale şi Legislaţia

Campus Austria La zi 4 semestre
February 2015

"Management şi Drept" Programul de studiu este o calitate orientată spre, program interdisciplinar de învăţământ superior conceput pentru a satisface standardele internaţionale, şi situate la interfaţa dintre două discipline ştiinţifice stabilite. [+]

{title_short}. "Management şi Drept" Programul de studiu este o calitate orientată spre, program interdisciplinar de învăţământ superior conceput pentru a satisface standardele internaţionale, şi situate la interfaţa dintre două discipline ştiinţifice stabilite. Ea se bazează pe o analiză în profunzime cerinţele şi eforturile de dezvoltare a unei echipe de experţi selectaţi economice şi juridice, şi oferă o combinaţie echilibrată de management orientat spre şi juridice mână focale subiecţi în mână cu o abordare de predare bine practică. Programului de studiu "Management & Legea" reprezintă, prin urmare, un tip cu totul nou şi unic de opţiuni de învăţământ care oferă studenţilor săi, cu perspective de carieră excelente. ... [-]

Maestru De Management, Comunicare Si IT

Campus Austria La zi 4 semestre
February 2015

Scopul acestui program de studiu este de formare a potenţialilor antreprenori şi directori de management pentru interne şi internaţionale de industria IT. [+]

Scopul acestui program de studiu este de formare a potenţialilor antreprenori şi directori de management pentru interne şi internaţionale de industria IT. Primii doi ani oferă studenţilor cu o bază profundă în administrarea afacerilor, management şi orientate spre aplicaţie informatică / IT. În timpul restul programului, elevii au ocazia de a se concentra pe punerea în practică de management şi Informatică Aplicată / IT (solutii de afaceri).

Unul din factorii care fac din acest program interdisciplinar de învăţământ superior, astfel unic este că studenţii pot alege domeniul lor de specializare în rândul mai multor domenii orientate spre viitor adecvat pentru aplicarea managementului si Informatica Aplicata / IT: de îngrijire a sănătăţii, arte si mass-media, educaţie şi învăţare, şi călătorii şi turism. În continuare obiectivele esenţiale ale programului de studiu sunt dezvoltarea personalităţii şi dobândirea de competenţe de comunicare în limba engleză, şi un accent major este pe dezvoltarea competenţelor de management comprehensive ce cuprinde o varietate de funcţii diferite şi taxe. ... [-]

Master în Afaceri Internaționale (MA în Afaceri)

Campus Austria Part time 4 semestre
February 2015

Programul "International Business " combină metodele de predare de stat-of-the-art, cu cele mai noi descoperiri din cercetare de management și practici de afaceri. [+]

{title_short}. Programul "International Business " combină metodele de predare de stat-of-the-art, cu cele mai noi descoperiri din cercetare de management și practici de afaceri. Difuzoare foarte stimat - oameni de știință, antreprenori și manageri din Austria și din străinătate - garantarea integrării cel mai înalt nivel de teorie și practică. Elevii vor fi echipate cu soluții la provocările generate de lumea în schimbare rapidă de afaceri internaționale, și va fi pregătit pentru a urmări în continuare cariere academice.

Pe baza educația elevilor de management de licență și experiență în calitate de profesioniști care lucrează în întreprinderi și ONP orientate spre profit, acest program face mai mult decât doar teoretizarea afaceri si management la nivel mondial. Acesta oferă o abordare holistică, cu accente de la piețele multi-naționale și medii de strategie globală și dezvoltarea afacerilor.Am explora marketing internațional și inițiative de vânzări, managementul performanței și de inginerie financiară, precum și resursele umane intercultural și gestionarea diversității.... [-]

Master în Management MSc

Campus Austria Part time 4 semestre
February 2015

La poziţionarea international al universitatilor, probleme legate de locaţie, infrastructură, calitatea de oferte de studii şi de servicii, de comunicaţii şi de marketing, capacitatea de a genera know-how-şi ... [+]

Master of Science în Management MSC

La poziţionarea international al universitatilor, probleme legate de locaţie, infrastructură, calitatea de studiu şi ofertele de servicii, de comunicaţii şi de marketing, capacitatea de a genera cunoştinţe şi pentru a le transforma in solutii practice, un rol deosebit. Este universităţile cu abordările moderne de management pentru a modela viitorul şi să se pregătească pentru noile evoluţii.

În acest context, MCI a dezvoltat în strânsă cooperare cu parteneri de renume academice din întreaga lume o serie de cursuri de management orientată spre calitate pentru directori şi directori junior şi cu succes a stabilit în piaţă. Mulţi absolvenţi / studenţi în şi confirmă calitatea acestor programe şi de a beneficia de cunoştinţele dobândite şi de reţea, experienţa acumulată şi a primit cu apreciere a economiei. ... [-]

Spiritului Antreprenorial şi Turism

Campus Austria La zi 4 semestre
February 2015

UNIQUE program de studii în Innsbruck "Antreprenoriat & Turism" este titlul din 4 semestru de masterat-program de la MCI Management Center Innsbruck. se concentreze programului inovativ consta in combinatia de o abordare profesională a spiritului antreprenorial cu nevoile pietei de turism şi industria de agrement. [+]

{title_short}. Programul a fost conceput în jurul a patru domenii de concentrare: "Spiritul antreprenorial & Leadership Skills", "Family Business Management", "Destinaţie şi inovare" şi "International de Turism & Pieţe". Acest lucru garanteaza o orientare cuprinzătoare, dar sa concentrat în ceea ce priveşte conţinutul programului şi asigură un accent pe provocările antreprenorii care se confruntă în prezent de pieţe în schimbare rapidă. Programul de master în principal, în limba germană.

[-]

EMBA - Campus 

Generale De Management Executive MBA

Campus Austria Part time 4 semestre
February 2015

Gradul academic de Master of Business Administration (MBA) este o marcă internaţională şi criteriile de admitere pentru poziţii de conducere. Absolvenţii programelor / Master sunt bune pentru interior antreprenoriale ... [+]

Management General Executive MBA

Gradul academic de Master of Business Administration (MBA) este o marcă internaţională şi criteriile de admitere pentru poziţii de conducere. Absolvenţii programelor / master sunt bune in interior pentru antreprenoriat, motivare, hotarare, putere, prezenţă internaţională şi o manevrabilitate sigur de seară de alte culturi.

În acelaşi timp, arată la vânzătorii de piata in crestere care doresc să participe la siaj de calitate orientate spre universităţi cu programe de discutabil de marci consacrate si rapid situaţiile financiare promisiune, care ar trebui să conducă în cele din urmă la dezamăgiri. ... [-]

Study at MCI

MCI Management Center Innsbruck
Address: Universitätsstraße 15
6020 Innsbruck, Austria
Website:
Phone: +43 512 20700