The Language In Group

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Cu peste 40 ani de experiență în predare și de funcționare centre de limbi, Kevin Kelly (Dublin), Stuart Rubenstein (Londra) și Margie Barker (Totnes) a decis să aducă cele trei școli împreună sub o umbrelă în 2010. Și așa Limba în grup sa născut. Ei s-au angajat să schimbe fața de predare a limbilor străine și să recunoască faptul că metodologia nu sa dezvoltat în ultimii 20 de ani. Limba în grup școlile sunt reinventeaza ceea ce se întâmplă atât în ​​interiorul cât și în afara sălii de clasă, astfel încât elevii noștri pot învăța într-un mod mai eficient.

Toate cele trei școli au o istorie lungă și de succes sub diferite denumiri (Annalivia Scoala de Limbi, Camden Colegiul de limba engleză, Totnes Scoala de limba engleză), precum și un viitor interesant ca limbă în Dublin, limba în Londra și limba în Totnes.

Promisiunea noastră

Vă vom trata cu respect și să facă toate eforturile posibile pentru a vă ajuta să îmbunătățească limba engleză ta cât mai repede posibil. Vă vom sprijini întotdeauna cu orice solicitare care le au cu privire la studiile sau cazare. Vom asculta sugestiile dumneavoastră și veți vedea, ca parte a procesului de planificare pentru viitorul limbilor străine în școli Group.

Misiunea noastră

Facem învățarea limbilor străine accesibil pentru oameni de toate vârstele prin experiența de a călători în străinătate pentru a urma un curs sau de confortul de a studia mai aproape de casa.

Viziunea noastra

Scopul nostru de învățământ este de a ajuta pe cei care studiaza cu noi și atinge obiectivele și scopul nostru comercial este de a crește în mod constant grupului. Vom face acest lucru prin stabilirea celor mai înalte standarde, concentrându-se asupra nevoilor în schimbare ale învață limbi străine și de a asculta partenerii noștri.

Valorile noastre

În sala de clasă, elevii noștri sunt încurajați să experimenteze și să nu se teamă să facă greșeli. Noi promova aceeași atitudine pe tot parcursul Limba în grup în tot ceea ce facem, astfel încât să putem continua să inoveze, explora și dezvolta.

Și în centrul de Limba Group este o credință care învățarea limbilor străine contribuie la o mai bună înțelegere a oamenilor și a societăților din întreaga lume, precum și deschiderea de noi posibilități de prietenie, de călătorie și de afaceri.

Programe

Această școală oferă și: