London School of Hygiene & Tropical Medicine

Introducere

Citește Descrierea Oficială

London School of Igienă și Medicină Tropicală este un centru de lider mondial pentru cercetare și educație postuniversitară în domeniul sănătății publice și la nivel mondial, cu 4.000 de studenți și peste 1.300 de angajați care lucrează în peste 100 de țări. Școala este una dintre instituțiile de cercetare cele mai bine cotate, din Marea Britanie, și a fost recent citat ca unul dintre universități de top din lume de cercetare de colaborare.

Misiunea noastra este de a imbunatati sanatatea si de sanatate de capitaluri proprii în Marea Britanie și în întreaga lume; care lucreaza in parteneriat pentru atingerea excelenței în cercetare publice și la nivel mondial sănătate, educație și traducerea cunoștințelor în politici și practici.

Fondata de Sir Patrick Manson în 1899, școala este acum parte de la Universitatea din Londra, si-a extins in ultimii ani, de la cele două site-uri principale pe Keppel Strada și Tavistock Place. Finanțarea noastră de cercetare a crescut la peste 60 de milioane £ pe an din surse naționale și internaționale, inclusiv guvernul britanic, Comisia Europeană, Wellcome Trust si Fundatia Bill & Melinda Gates.

Expertiza multidisciplinară Școala include clinicieni, epidemiologi, statisticieni, oameni de stiinta sociala, biologi moleculare și imunologii. Noi lucram cu partenerii noștri din întreaga lume pentru a sprijini dezvoltarea de predare și capacitatea de cercetare, și absolventii nostri de lucru în mai mult de 180 de țări.

De ce studiul aici?

  • Leading instituție de studii postuniversitare pentru cercetare și educație postuniversitară în domeniul sănătății la nivel mondial.
  • Parte de la Universitatea din Londra, Școala este cea mai mare instituție de acest gen din Europa, cu o adâncime remarcabilă și lățimea de expertiza cuprinde mai multe discipline. Este una dintre instituțiile de cercetare cele mai bine cotate, in Marea Britanie.
  • Un portofoliu bogat de cursuri de master, livrate fie la Londra sau la distanță prin intermediul-învățare.
  • Mediu internațional. Elevii provin din peste 100 de țări. Peste 40% dintre acești studenți sunt din țări din afara Europei.
  • La nivel global cu rețeaua absolventii mari. Alumni lucrează în peste 180 de țări. Școala are aproximativ 1300 de personal extrase din peste 60 de țări.
  • Full-time și part-time opțiuni disponibile, precum și studiul intercalate de grade medicale.
  • Grade de cercetare și de studiu scurt curs sunt de asemenea disponibile.

Student Life

Școala este situată în inima Londrei, și în imediata vecinătate a Universității din incinta centrul Londrei și British Museum. Studenții beneficiază de facilitățile și evenimentele de la Universitatea din Londra Uniunii și Consiliului Reprezentant Student. Școala are propriul consilier Student dedicat, capabil de a consilia studenții cu privire la aspectele non-academice, cum ar fi probleme de imigrație și vize, cazare, sau griji financiare care pot apărea în timpul studiilor. Cariere Serviciul LSHTM lui sfătuiește elevii pe o bază unu-la-unu, dacă doriți sfaturi pe scris un CV eficient, sau pur și simplu nevoie de ajutor decide ce să facă în continuare.

Această școală oferă programe în:
  • English

Vedea MSc »

Programe

Această școală oferă și:

MSc

MSC Biologie Moleculara De Boli Infecțioase

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 an October 2016 Regatul Unit Londra + 1 mai mult

Acest curs își propune să ofere o înțelegere profundă și experiența practică de biologie moleculara care se aplică la agenti infectiosi, in special cele care cauzeaza probleme de sanatate la nivel mondial și probleme în curs de dezvoltare. [+]

Acest curs își propune să ofere o înțelegere profundă și experiența practică de biologie moleculara care se aplică la agenti infectiosi, in special cele care cauzeaza probleme de sanatate la nivel mondial și probleme în curs de dezvoltare.

Acesta acoperă aplicarea de biologie moleculara pentru a studia toate aspectele legate de agenții, inclusiv taxonomie lor, diagnostic, epidemiologie si chimioterapie.

Acesta are ca scop de a dota studenții cu cunoștințe specializate și competențele necesare pentru o carieră de cercetare sau, cariere din ce în ce, comerciale sau de management care necesită cunoștințe de biologie moleculara.

Mulți absolvenți intră programele de doctorat, devin academic, in spital sau pe bază de cercetare industrială, asistenți sau lucrează pentru companii biologie moleculară.... [-]


Videoclipuri

Why study at the London School of Hygiene & Tropical Medicine?

Open Day - London School of Hygiene & Tropical Medicine

Contactează
Adresa locaţie
London School of Hygiene & Tropical Medicine
Keppel Street

London, Anglia, WC1E 7HT GB