London School of Business and Finance (LSBF)

Introducere

Citește Descrierea Oficială

London School of Business & Finance (LSBF) este o scoala de afaceri infiintata in anul 2003, care are campusuri în Anglia, Asia și America de Nord. LSBF a câștigat Premiul Reginei pentru spirit antreprenorial, ediția 2013, onoare împărtășită de foarte puține instituții academice.

Studierea cu noi este o investiție în viitorul tău. Programele noastre de studiu sunt axate pe domenii de afaceri specifice și scopul de a vă oferi o abilități ad-hoc, în conformitate cu tendințele pieței. Vei avea posibilitatea de a participa la programul de studiu cu studenții din întreaga lume. LSBF are birouri reprezentative în toate continentele și lucrează îndeaproape cu un serviciu de carieră care vă îndrumă și vă sprijină în căutarea de locuri de muncă și / sau stagii.

Programul LSBF sunt validate de către instituțiile de conducere academice, cum ar fi Grenoble Graduate School of Business (GGSB). Programele noastre de formare profesională sunt aprobate de către instituții, cum ar fi ACCA, CIMA și CFA.

Noi oferim:

· Programe de studiu recunoscute la nivel global

· Campus în centrul orașului - la Londra, Manchester, Birmingham, Toronto și Singapore *

· Posibilitatea de a studia on - line prin intermediul & video high-definition

· Flexibilitate totală - full time si part - time

* Fiecare campus are o ofertă de formare diferită. Verificați site-ul oficial al LSBF,


partenerii academice

Ca o școală de afaceri internaționale, vom alege cu atenție partenerul academic pentru a lucra cu deoarece dorim ca elevii să aibă acces la cele mai bune resurse și oportunități. Partenerii academice includ Grenoble Graduate School of Business (GGSB), care deține o acreditare triplă - AMBA, equis și AACSB - ceva care se poate lauda doar 1% din școlile de afaceri din lume.


legături de afaceri

Noi lucrăm îndeaproape cu organizațiile persviluppare programele care îndeplinesc cerințele din lumea afacerilor curente. Serviciul de carieră păstrează elevii actualizate despre cele mai recentiofferte de lucru.


competențe interculturale

Capacitatea de a lucra cu oameni de diferite culturi este un factor cheie în lumea muncii. Campus spre centrul orașului, cum ar fi Londra și Manchester, precum si corpul de student care vine din intreaga lume, va oferi posibilitatea de a trăi într-o așa-numită "creuzet" a culturilor. Suntem mandri de a oferi o atmosferă vibrantă și creativă, în care pentru a dezvolta potentialul deplin.


Focus carierei

Asigurați-vă că vă atinge obiectivele profesionale pe care lung este elementul central al muncii noastre. Din acest motiv, nu ne concentrăm exclusiv pe calitatea programelor de studii, dar și în acordarea de sprijin concret în găsirea unui loc de muncă, acest ghid se face prin intermediul serviciului nostru de carieră, care organizează evenimente de networking, workshop-uri dedicate și vă ține la curent privind locurile de muncă. Elevii se pot rezerva, de asemenea interviuri individuale cu cariera noastră de experți.


Cazare - simțit acasă

Noi oferim o gamă largă de opțiuni de cazare pentru toate cerințele și nevoile. Vei locui în familie, sau în apartamente executive de lux. Noi vom avea grijă de tot! Pick up la aeroport cosìche de transfer în străinătate experiență mai plăcută și fără probleme în care este posibil. Scopul nostru este ca experienta lor in Anglia este memorabil.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea MA »

Programe

Această școală oferă și:

MA

Cu Dublă & Master MA în Marketing Strategic

Online Cu normă întreagă 18 luni August 2017 Regatul Unit Marea Britanie (UK) Online

Dual Master & MA în Marketing Strategic este acordat de Universitatea telematic UNINETTUNO International și Geneva Business School. Livrat 100% on-line de Interactivă. Studia concepte cheie din domeniul managementului strategic, comunicare de marketing, și comportamentul consumatorilor în timp ce în curs de dezvoltare de skillsets din cerere care aveți nevoie pentru a conduce în această industrie. [+]

Dual Master & MA în Marketing Strategic este acordat de Universitatea telematic UNINETTUNO International și Geneva Business School. Livrat 100% on-line de Interactivă. Studia concepte cheie din domeniul managementului strategic, comunicare de marketing, și comportamentul consumatorilor în timp ce în curs de dezvoltare de skillsets din cerere care aveți nevoie pentru a conduce în această industrie. Gradul de dvs. poate fi finalizat în cât mai puțin de 18 luni. Puteți plăti acum pentru fiecare modul în timp ce studiați cu plata nostru ca te duci structura taxelor. Cerințe de curs Diplomă de licență (2: 2 minim) sau echivalent Cerințele de limba engleza: În cazul în care engleza nu este prima limbă, iar studentul nu a finalizat gradul lor de licență în limba engleză, este necesară următoarea dovada de competență în limba engleză: TOEFL, scor-IBT de 78 sau TOEFL PBT scor de 547; IELTS scor banda de ansamblu a 6 superior; sau Michigan Test de echivalate scor de 80 sau mai bine. În situații excepționale, experienta de lucru intr-un mediu care vorbește limba engleză sau o diplomă de liceu în limba engleză sau echivalent poate fi suficientă pentru a demonstra dovada unui student de competență în limba engleză (revizuit de admitere la bord) [-]

MA în Finanțe și Investiții

Online Cu normă întreagă 18 luni April 2017 Regatul Unit Marea Britanie (UK) Online

Înscrieți-vă abilitățile și expertiza pentru a concura cu succes în cadrul sectorului financiar MA în Finanțe & Investment, acordat de London School of Business și Finanțe, și livrate la tine 100% on-line de Interactivă. [+]

Înscrieți-vă abilitățile și expertiza pentru a concura cu succes în cadrul sectorului financiar MA în Finanțe & Investment, acordat de London School of Business și Finanțe, și livrate la tine 100% on-line de Interactivă. Studia discipline cheie, cum ar fi principiile Corporate Finance, analiza financiara si de administrare a investițiilor. Puteți completa MA în cât mai puțin de 18 luni. Burse partiale sunt de asemenea disponibile pentru calificare solicitanților. Cerințe de curs Diplomă de licență (2: 2 minim) sau echivalent Cerințele de limba engleza: În cazul în care engleza nu este prima limbă, iar studentul nu a finalizat gradul lor de licență în limba engleză, este necesară următoarea dovada de competență în limba engleză: TOEFL, scor-IBT de 78 sau TOEFL PBT scor de 547; IELTS scor banda de ansamblu a 6 superior; sau Michigan Test de echivalate scor de 80 sau mai bine. În situații excepționale, experienta de lucru intr-un mediu care vorbește limba engleză sau o diplomă de liceu în limba engleză sau echivalent poate fi suficientă pentru a demonstra dovada unui student de competență în limba engleză (revizuit de admitere la bord) [-]

Videoclipuri

LSBF: Take your career further at the London School of Business and Finance

Contactează
Adresa locaţie
Sceptre Court, 40 Tower Hill
London, Anglia, EC3N 4DX GB