International Business Academy

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Mediul de afaceri la nivel mondial sa schimbat mult mai mult pentru ultimii cinci ani decât pentru 50 mai. Pentru a progresa și de a concura, aveți nevoie de un grad care este adecvat pentru a competențelor internaționale de care aveți nevoie, care sunt recunoscute în întreaga lume, pe care le puteți obține de la domiciliu, mai degrabă decât în ​​străinătate, și în mod rațional, care este accesibil.

Academia Internațională de afaceri are centre in Scandinavia, Elveția, Germania, Marea Britanie și Egipt. IBA are un accent pe programe de învățare mixte care aduc cele mai noi metode de formare a grupului nostru țintă și să se concentreze în principal internațional.

IBA formare conduită la Diploma, BA MBA și doctorat nivelurile. Programele noastre sunt de multe ori dezvoltate și realizat ca de grade duble cu parteneri locali din Europa, Asia, Africa și Orientul Mijlociu. Dorința de IBA este de a lucra la asigurarea de înaltă calitate, dar la un preț decent în timp ce furnizarea de educație International de flexibil, de înaltă calitate și de grade acreditate la nivel internațional.

Avem o facultate extern mare, cu facilitatori academice din toate părțile lumii. Noi încercăm să asigure cea mai bună configurare pentru programe internaționale.

IBA vă oferă toate acestea într-un program bazat pe modul foarte dezvoltat, și cu propriile sale opțiuni pe care le puteți personaliza și se specializează educatia ta pe măsură ce progresezi prin modulele.

IBA este dedicat de a oferi cunoștințe de înaltă calitate, precum și de stat a competențelor de artă, care să permită studenților de astăzi să se implice în probleme de management al afacerilor cu pertinența și încrederea în sine. Materialul este atât teoretică și practică; facultatea este international cu o vastă experiență specifice industriei; textele și instrucțiunile de clasă sunt livrate în limba locală.

istorie

Academia Internațională de afaceri este tot despre educație - educația adulților internațional profesional, inclusiv activități în Europa și Extremul Orient (Japonia, China, Cambodgia, Vietnam, Bangladesh și Malaysia), Africa și Orientul Mijlociu.

  • IBA a inceput ca un antrenament și instituții de învățământ, care a început în 1999, cu scopul de a desfășura programe de studii specifice.
  • IBA a început ca o filială cu scopul de a efectua educație și programe de studii.
  • În 2005 a fost înființată școala oficial.
  • În 2007 am semnat un contract pentru a construi noul nostru sediu din Danemarca.
  • În 2007 am început online, dezvoltarea de programe de MBA.
  • În 2009 am stabilit sub-birouri în Orientul Mijlociu, Asia și Europa de Est.
  • IBA are viziunea acum să se extindă la nivel internațional și care este motivul pentru care personalul de conducere din ea sunt acum în căutarea de acreditare internațională.
  • În 2010, IBA a fost înființată în Marea Britanie - În 2011 IBA a fost acceptat să fie membri ai www.acbsp.org - În 2011, IBA ca primul danez scoala de afaceri privat obținut acreditarea internațională prin www.asic.org.uk - la începutul anului 2012 IBA primul lot Malaysian / vietnamez de studenți MBA terminat de gradul dublă de la AeU și IBA. Primii 20 de studenți pentru a absolvi de la IBA. Studenții primit o diplomă de la ambele IBA și AeU - În 2013, IBA semnat acorduri de grad dublă cu mai multe instituții din întreaga lume.
Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Programe
Contactează
Adresa poştală
IBAS
Automatikvej 1

Soeborg, 2860 DK
Adresa locaţie
Automatikvej 1
Copenhagen, 2860 DK
Adresa locaţie
International Business Academy of Switzerland
Baarerstrasse 14-16, 2nd floor,

Zug, 6300 CH
Adresa locaţie
Vestry Hall, Cricket Green, 336 – 338 London Road, Mitcham
London, Anglia, CR4 3UD GB
Adresa locaţie
2 Said Zakarya St., El Sefarat District,Nasr City, Cairo. Egypt
Cairo, EG
Adresa poştală
Ground Floor, 7, Jalan PJS 11/2, Subang Indah,
Petaling Jaya, Selangor, Malaysia, 46000 MY
Adresa locaţie
Ground Floor, 7, Jalan PJS 11/2, Subang Indah, 46000 Petaling Jaya, Selangor, Malaysia
Kuala Lumpur, 46000 MY
Adresa locaţie
832 ABCD, Kampuchea Krom Boulevard, Phnom Penh, Cambodja
Phnom Penh, KH