Masterat Nashville - Aici gasesti masterat in Nashville - Masterat in Nashville

Masterat Nashville - Cauta aici masterat in Nashville - Masterat in Nashville

Masterat

O diplomă de master 's este un grad academic de studii postuniversitare. Unul trebuie să aibă deja o diplomă de licență de a aplica pentru un program de master 's. Cele mai multe de master 's program de gradul va cer elevilor să completeze un maestru ' s teză sau lucrare de cercetare.

Arte aplicate sunt esențiale pentru a face design plăcut în toate domeniile vieții. Fără ele, lumea ar fi incredibil de plictisitor. Un maestru în Arte Aplicate vă oferă o înțelegere mai profundă a utilizării artei în aceste domenii practice.

Statele Unite ale Americii este o țară mare în America de Nord, adesea menționată ca "SUA ", "SUA ", "Statele Unite ", "America ", sau pur și simplu " Statele ". Colegii americani sunt finanțate de către "predare " percepute studentului, care este de multe ori destul de scump, foarte frecvent ajungând în zeci de mii de dolari pe an.

Nashville este partea de nord-centrală și capitala statului Tennessee, Statele Unite ale Americii. Datorită numeroase universități și colegii din oraș este numit ca Atena din sud.

Masterat Nashville - Găseşte informaţii despre diferite programe de masterat. Economiseşte timp şi contactează universitatea din Nashville direct de aici!

Read more

Master De Contabilitate (Macc)

Campus Cu normă întreagă August 2015 Statele Unite ale Americii Nashville

Acesta este un program de absolvent de afaceri Macc. College of Business de la Universitatea Lipscomb este dedicat studentilor se pregătesc pentru rolul lor în contabilitate prin combinarea academicieni riguroasă în cadrul unei abordări bazate pe credinţă. [+]

Masterat Nashville - Masterat in Nashville.

Acesta este un program de absolvent de afaceri Macc. College of Business de la Universitatea Lipscomb este dedicat studentilor se pregătesc pentru rolul lor în contabilitate prin combinarea academicieni riguroasă în cadrul unei abordări bazate pe credinţă.

Maestru de Descriere Curs Contabilitate

Macc 6003 guvernării corporative şi de control intern

De guvernanţă corporativă se referă la multitudinea de constrângerile proiectat pentru a face managerilor şi directorilor să acţioneze în interesul acţionarilor lor ". Subiectele acoperite includ alegerea de forma juridică de organizare, structura de proprietate, statutul companiei, părţile interesate şi responsabilitatea socială a întreprinderilor, procesul de proxy, consiliul de administraţie, CEO compensare, evaluarea performanţelor CEO, retenţie CEO, graniţele al firmei, şi de guvernare corporativă internaţională. subiecte suplimentare vor include perspectivele de proiectare şi evaluare a mediului de control, evaluarea riscurilor, activităţile de control, şi de monitorizare. O atenţie specială va fi acordată la mediu în rapidă schimbare care afectează management corporativ, deoarece aceştia continuă să răspundă la Sarbanes-Oxley. Macc 6753 financiară Declaratie de Analiza ... [-]


Master Profesional Of Business Administration (pmba)

Campus Cu jumătate de normă 10 luni January 2015 Statele Unite ale Americii Nashville

Am conceput PMBA noastre pentru profesioniştii care sunt în căutarea de a îmbogăţi abilităţile de management general şi să se pregătească pentru oportunităţi de avansare in cariera. [+]

Lipscomb Universitatea dezvaluie noul nostru program de Professional MBA care se bazează pe moştenirea noastră bogată de excelenţă academică şi profesională integrată cu integritate a solicitat prin credinţa noastră creştină. Lipscomb's Professional MBA (PMBA) este proiectat special pentru a spori cariera de lucru profesioniştii din domeniul afacerilor, manageri si directori. Am conceput PMBA noastre pentru profesioniştii care sunt în căutarea de a îmbogăţi abilităţile de management general şi să se pregătească pentru oportunităţi de avansare in cariera.

BOLD. Lipscomb University ofera un program de PMBA puteţi finaliza în mai puţin de un an şi să participe la cursuri pe 18 weekend-uri cu două luni de concediu în timpul programului dumneavoastră. Programul nostru de amestec ofera curs online de suplimente pentru a spori instruire sală de clasă astfel încât să puteţi menţine un echilibru în viaţa ta. Programul nostru PMBA este singurul program în această parte a Statelor Unite de a utiliza Polaris performanţă de vârf System pentru a vă oferi dezvoltarea competenţelor de bază. Studentii nostri vor lucra cu un executive coach şi de a primi feedback 360 grade pentru a promova creşterea profesională şi de dezvoltare. Programul nostru de asemenea, vă oferă modalităţi de a îmbunătăţi perspectiva dumneavoastră global, prin participarea la o excursie internaţional. ... [-]