Masterat Nashville - Aici gasesti masterat in Nashville - Masterat in Nashville

Masterat Nashville - Cauta aici masterat in Nashville - Masterat in Nashville

Masterat

Beneficiile de un master extinde dincolo de îmbunătățirea potențialul de câștig. Acestea vă pot oferi cu abilități personale și profesionale pentru a accelera dezvoltarea ta. Ele sunt, de asemenea, o oportunitate de a te diferenția de colegii dvs., dintre care mulți vor avea calificări A-nivel și de licență similare.

Arte aplicate sunt esențiale pentru a face design plăcut în toate domeniile vieții. Fără ele, lumea ar fi incredibil de plictisitor. Un maestru în Arte Aplicate vă oferă o înțelegere mai profundă a utilizării artei în aceste domenii practice.

Statele Unite ale Americii este o țară mare în America de Nord, adesea menționată ca "SUA ", "SUA ", "Statele Unite ", "America ", sau pur și simplu " Statele ". Colegii americani sunt finanțate de către "predare " percepute studentului, care este de multe ori destul de scump, foarte frecvent ajungând în zeci de mii de dolari pe an.

Nashville este partea de nord-centrală și capitala statului Tennessee, Statele Unite ale Americii. Datorită numeroase universități și colegii din oraș este numit ca Atena din sud.

Masterat Nashville - Găseşte informaţii despre diferite programe de masterat. Economiseşte timp şi contactează universitatea din Nashville direct de aici!

Citește Mai Mult

Master De Contabilitate (Macc)

Lipscomb University College of Business
Campus Cu normă întreagă August 2016 Statele Unite ale Americii Nashville

Acesta este un program de absolvent de afaceri Macc. College of Business de la Universitatea Lipscomb este dedicat studentilor se pregătesc pentru rolul lor în contabilitate prin combinarea academicieni riguroasă în cadrul unei abordări bazate pe credinţă. [+]

Masterat Nashville - Masterat in Nashville.

Acesta este un program de absolvent de afaceri Macc. College of Business de la Universitatea Lipscomb este dedicat studentilor se pregătesc pentru rolul lor în contabilitate prin combinarea academicieni riguroasă în cadrul unei abordări bazate pe credinţă.

Maestru de Descriere Curs Contabilitate

Macc 6003 guvernării corporative şi de control intern

De guvernanţă corporativă se referă la multitudinea de constrângerile proiectat pentru a face managerilor şi directorilor să acţioneze în interesul acţionarilor lor ". Subiectele acoperite includ alegerea de forma juridică de organizare, structura de proprietate, statutul companiei, părţile interesate şi responsabilitatea socială a întreprinderilor, procesul de proxy, consiliul de administraţie, CEO compensare, evaluarea performanţelor CEO, retenţie CEO, graniţele al firmei, şi de guvernare corporativă internaţională. subiecte suplimentare vor include perspectivele de proiectare şi evaluare a mediului de control, evaluarea riscurilor, activităţile de control, şi de monitorizare. O atenţie specială va fi acordată la mediu în rapidă schimbare care afectează management corporativ, deoarece aceştia continuă să răspundă la Sarbanes-Oxley. Macc 6753 financiară Declaratie de Analiza ... [-]


Maestru Profesionale De Administrare A Afacerilor (PMBA)

Lipscomb University College of Business
Campus Cu jumătate de normă 10 luni January 2017 Statele Unite ale Americii Nashville

Am proiectat PMBA noastre pentru profesioniștii care sunt în căutarea de a îmbogăți abilitățile de management general și să se pregătească pentru oportunități de avansare în carieră. [+]

Maestru profesională a Business Administration (PMBA)

Universitatea Lipscomb dezvaluie noul nostru program de MBA Professional care se bazează pe moștenirea noastră bogată de excelență academică și profesională integrată cu integritatea solicitat prin credința noastră creștină. Lipscomb lui Professional MBA (PMBA) este special conceput pentru a spori carierele de lucru de afaceri profesionisti, manageri si directori. Am proiectat PMBA noastre pentru profesioniștii care sunt în căutarea de a îmbogăți abilitățile de management general și să se pregătească pentru oportunități de avansare în carieră.

BOLD. Universitatea Lipscomb oferă un program de PMBA puteți finaliza în mai puțin de un an și să participe la cursuri pe 18 weekend-uri cu două luni de pe timpul programului dumneavoastră. Programul nostru de amestec ofera curs online de suplimente pentru a spori instruire sală de clasă astfel încât să puteți menține un echilibru în viața ta. Programul nostru PMBA este singurul program în această parte a Statelor Unite de a utiliza sistemul de performanță de vârf Polaris pentru a vă oferi dezvoltarea de bază competențe. Studentii nostri vor lucra cu un executive coach și de a primi feedback de 360 ​​de grade pentru a promova creșterea și dezvoltarea profesională. Programul nostru de asemenea, vă oferă modalități de a îmbunătăți perspectiva Global, prin participarea la o excursie internațional.... [-]